Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Meise! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Lorenz

Londerzeel

Master, KU Leuven

Bijles met Lorenz

Als doctoraal onderzoeker in de bio-ingenieurswetenschappen heb ik een uitgebreide kennis van wetenschappen in een academische setting. Ik sta ook heel dicht bij de toepassingen van die kennis in real life, wat studenten tot de verbeelding kan spreken. Ik denk dat ik om die reden de juiste persoon ben om te motiveren en te inspireren en laat dat nu juist de fundering zijn tot het slagen van een toets/examen. Daarnaast wil ik helpen om nieuwe kennis bij te brengen. Ik ben een zeer geduldig persoon en het schrikt mij niet af om op een creatieve manier om te gaan met een bepaald onderwerp. Een andere invalshoek, een essentiële nuance of een handige tip, dat zijn dingen die ik kan bieden.

Londerzeel
LCIE Entrepreneurship Academy
Master, KU Leuven

Charlotte

Merchtem

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles met Charlotte

Vreemde talen hebben me van jongs af aan steeds gefascineerd. De keuze om Frans en Duits verder te studeren lag dan ook voor de hand. Ik krijg er dan ook enorm veel voldoening van als ik mijn passie voor taal kan doorgeven aan anderen. Als leerkracht in opleiding, ben ik gebeten door de microbe om voor de klas te staan en vooral de sociale interactie die het beroep met zich meebrengt. Bijles geven betekent voor mij de mogelijkheid om volwassenen en / of jongeren vooruit te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. Bovendien heb ik als vrijwilliger bij het Buddyproject in Leuven, dat zich richt op naschoolse huiswerkbegeleiding, al de nodige bijleservaring opgedaan.

Merchtem
Specifieke Lerarenopleiding Frans / Duits
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Schelfhout

Brussel

Bachelor

Bijles met Schelfhout

Ik wil graag bijles geven omdat mijn doel in het leven gewoon helpen is. Ik wil mensen brengen tot inzichten en lesgeven is een middel voor mij om dit te doen. Ik houd van het vak Nederlands en deel die liefde graag. Maar ik laat jongeren graag zien dat er altijd middelen zijn tot succes.

Brussel
Bachelor

Noureddine

Brussel

Master, Sorbonne University. Tilburge Universiteit

Bijles met Noureddine

Ik heb altijd met veel plezier gewerkt en les gegeven aan studenten die vooral uit andere landen komen. Ik heb na 20 jaar een concept ontwikkeld die mij helpt om hulp, of bijles te geven gebaseerd op de studenten hun wensen en behoeften. Luisteren is ook een kunst om de einddoelen te kunnen bereiken met de studenten. Ik help en werk graag met andere mensen.

Brussel
Master Engels
Master, Sorbonne University. Tilburge Universiteit

Stijn

Meise

None

Bijles met Stijn

Ik ben een autoritaire jonge man met aanleg voor economie en wiskunde (statistiek en andere). Ik ben goed in staat om zelfs ingewikkelde leerstof op een simpele, verstaanbare manier uit te leggen. Vaak kort, maar zeker krachtig.

Meise

Sara

Brussel

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Sara

Als middelbare scholier genoot ik zelf bijles voor het vak wiskunde, wat voor mij zeer veel betekende op lange termijn. Graag zou ik jongeren dezelfde voordelen willen bieden door hen mijn kennis door te geven en bijgevolg hen hierdoor meer zelfvertrouwen te geven op academisch vlak.

Brussel
Master in de Politieke wetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Jonas

Meise

None

Bijles met Jonas

Omdat ik het leuk vind om andere mensen iets bij te kunnen leren en zeker als dit hun dan ook nog eens op academisch vlak kan helpen. Daarnaast

Meise

Hanne

Meise

Derde graad, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Hanne

Omdat ik graag studenten help in hun leerproces. Ik heb zelf veel uren wiskunde gevolgd en leg hierover graag aan anderen uit.

Meise
Biomedische wetenschappen
Derde graad, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Brecht

Meise

None

Bijles met Brecht

Het lijkt mij leuk om anderen iets bij te leren en daar dan nadien de voldoening van hebben dat mijn bijdrage tot iets heeft geleid.

Meise

Bénédicte

Meise

None

Bijles met Bénédicte

Ik ben op zoek naar een leuke, interessante en uitdagende bijverdienste. In het verleden heb ik geregeld mede studenten geholpen met het organiseren van hun cursussen en het helpen schrijven van hun thesis. Dit vond ik uiterst aangenaam en hoop ook, via het BijHuis, niet-kennissen te kunnen helpen met begeleiding.

Meise