Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Wemmel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Lorenz

Londerzeel

Master, KU Leuven

Bijles met Lorenz

Als doctoraal onderzoeker in de bio-ingenieurswetenschappen heb ik een uitgebreide kennis van wetenschappen in een academische setting. Ik sta ook heel dicht bij de toepassingen van die kennis in real life, wat studenten tot de verbeelding kan spreken. Ik denk dat ik om die reden de juiste persoon ben om te motiveren en te inspireren en laat dat nu juist de fundering zijn tot het slagen van een toets/examen. Daarnaast wil ik helpen om nieuwe kennis bij te brengen. Ik ben een zeer geduldig persoon en het schrikt mij niet af om op een creatieve manier om te gaan met een bepaald onderwerp. Een andere invalshoek, een essentiële nuance of een handige tip, dat zijn dingen die ik kan bieden.

Londerzeel
LCIE Entrepreneurship Academy
Master, KU Leuven

Jeroen

Brussel

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

Brussel
schakeljaar bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

emine

brussel

Derde graad, cardijnschool

Bijles met emine

het intereseert mij

brussel
beroepsonderwijs verkoop
Derde graad, cardijnschool

Katrijn

Brussel

None

Bijles met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Brussel

Stijn

Wemmel

None

Bijles met Stijn

Ik ben een autoritaire jonge man met aanleg voor economie en wiskunde (statistiek en andere). Ik ben goed in staat om zelfs ingewikkelde leerstof op een simpele, verstaanbare manier uit te leggen. Vaak kort, maar zeker krachtig.

Wemmel

Jessica

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Master, kuleuven

Bijles met Jessica

In mijn eerste stappen als leerkracht heb ik al vlug ondervonden hoe belangrijk het is dat leerlingen voldoende ondersteund worden in om het even welk leerproces ze doormaken. In dat leerproces heeft iedereen zijn of haar eigen noden. Dat valt zeker op bij de volwassen cursisten waaraan ik Nederlands geef. Ze hebben steeds hun eigen sterktes en verbeterpunten, hun eigen vragen en interesses. Daar komt nog bij dat ze de taal die ze leren nodig hebben in erg diverse situaties. Op het werk, bijvoorbeeld, maar ook in hun vrije tijd, op de school van hun kind of bij de Nederlandstalige brieven die ze in hun bus krijgen. Ik probeer automatisch om mijn cursisten te begeleiden waar nodig en ervaar dat hen dat soms goed doet. Ik zou dat alles graag nog meer doen, ook met andere leerlingen/studenten in verschillende situaties. Op die manier kan ik er mijn steentje toe bijdragen dat ze de kans krijgen om op hun eigen manier en tempo bij te leren. Bovendien kunnen ze zo misschien ook wat voldoening putten uit dat leren, zodat een vak geen last wordt, maar iets waarvoor het de moeite is om gemotiveerd te blijven.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Taal- en Letterkunde
Master, kuleuven

Jeroen

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale bijverdienste die aansluit bij mijn interesses en competenties.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
schakeljaar bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Laura

Brussel

None

Bijles met Laura

Ik heb net een diploma 'Bachelor in het Onderwijs: Lager Onderwijs' op zak, maar ben nu nog bezig aan een eenjarige opleiding als kapper. Omdat ik maar 3,5 dagen in de week les heb, zoek ik een uitdagende manier om een beetje bij te verdienen. Het zou fijn zijn mocht ik mijn diploma als leerkracht hiervoor kunnen inzetten.

Brussel

Gerits

Wemmel

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles met Gerits

Ik heb zelf bijles gevolgd vroeger omdat ik het ook niet altijd gemakkelijk had met bepaalde leerstof. Ik weet hoe belangrijk het is om dan hulp te krijgen.

Wemmel
Master in de Handelswetenschappen
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

cezmi

Wemmel

Derde graad

Bijles met cezmi

Ik heb reeds 2 jaar ervaring. Veel ervaring met kansarme, anderstalige jongeren. Ik geef graag bijles, getuig van veel geduld en leg alles zo gevoelsmatig mogelijk uit.

Wemmel
Derde graad