Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Spaans uit Wemmel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Alexander

Brussel

Master, UVA

Bijles Spaans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

Brussel
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master, UVA

Spaans

Anthony

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Master, University of Luxembourg

Bijles Spaans met Anthony

Mijn motivatie is tweeledig: Enerzijds weet ik dat leerlingen/studenten die moeilijkheden hebben met een bepaald onderdeel van een vak/opleiding met een duwtje in de rug hun slaagkansen enorm verhogen, met alle positieve gevolgen van dien. Anderzijds biedt het mezelf de mogelijkheid om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een kleine bijverdienste te hebben.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Politieke wetenschappen - European Governance
Master, University of Luxembourg

Spaans

Ellen

Lennik

Master, HUB

Bijles Spaans met Ellen

Graag wil ik mijn opgedane kennis gebruiken om anderen iets bij te leren en hen te helpen bij hun studies. Ik ben een geduldig persoon en vakinhoudelijk sterk. Graag wil ik aan de slag in het onderwijs en bijles geven lijkt me een ideale gelegenheid om mijn onderwijsvaardigheden verder te ontwikkelen.

Lennik
Master Vertalen
Master, HUB

Spaans

Katrijn

Brussel

None

Bijles Spaans met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Brussel

Spaans

sabine

Meise

None

Bijles Spaans met sabine

mijn kennis van talen bijhouden, jongeren kennis bijbrengen

Meise

Spaans

Celia

Forest

None

Bijles Spaans met Celia

Ik kom uit Spanje en ik ben talen lerares.

Forest

Spaans

Magali

Brussel

Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Bijles Spaans met Magali

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Ik ben gemotiveerd en enthousiast. Het lesgeven ligt mij werkelijk. Ik pas de werkvormen aan aan de noden van de leerlingen . Ik help graag leerlingen bij het begrijpen van de leerstof.

Brussel
Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Spaans

Sana

Brussel

None

Bijles Spaans met Sana

in Brussel

Brussel

Spaans

Jonas

Meise

None

Bijles Spaans met Jonas

Omdat ik het leuk vind om andere mensen iets bij te kunnen leren en zeker als dit hun dan ook nog eens op academisch vlak kan helpen. Daarnaast

Meise

Spaans

Manal

Brussel

None

Bijles Spaans met Manal

Ik geef graag les. Ik ben van plan om professor aan de unief te worden. Ik heb een zusje van 12 jaar oud dat waarmee ik vaak de rol van leerkracht "speel". Ik help haar met o.a. wiskunde, Frans en Spaans.

Brussel