Bijles Spaans in Wemmel

Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Nimke

Buggenhout

Professioneel / Volwassen

EHSAL Management School

Digitale Marketing en Communicatie

Bijles Spaans met Nimke

In mijn vrije tijd help ik met veel plezier studenten die het wat moeilijker hebben op de schoolbanken. Ik vind het motiverend om anderen wat bij te leren op een leuke manier. Ook voor het nakijken, verbeteren of vertalen van teksten/taken kan je steeds bij mij terecht. Naast specifieke bijlessen help ik dan ook graag bij studie- of huiswerkbegeleiding. Daarnaast zorgen deze bijlessen er tegelijkertijd voor dat ik mijn kennis steeds blijf opfrissen. Een echte win-win dus!

Buggenhout
Digitale Marketing en Communicatie
Professioneel / Volwassen, EHSAL Management School

Spaans

Bruno

Mechelen

Master

Lessius Antwerpen/Universiteit Antwerpen

Bijles Spaans met Bruno

Ik werk zelfstandig als taalcoach en geef ook privé-bijles. Ik wil de bijlessen graag in een gestructureerd kader geven en bij BijlesHuis lukt dit zeer goed. Mijn agenda laat me toe heel flexibel te zijn. Taal en coachen zijn mijn passie.

Mechelen
Master, Lessius Antwerpen/Universiteit Antwerpen

Spaans

Nikita

Kampenhout

Derde graad

Koninklijk Atheneum Keerbergen

ASO Latijn Moderne Talen

Bijles Spaans met Nikita

Aangezien ik Taal-en Letterkunde studeer, is lesgeven als carrière altijd een optie geweest voor mij, vooral in talen dan. Ik hou van de werking van taal en belangrijker - een nieuwe taal aanleren. Ik heb ondervonden dat de enige manier om dit te doen is door leuke interactie, waardoor leren als een leuke uitdaging wordt beschouwd en geen lastpost aan je been. Dit was niet altijd het geval bij mij, dus een goede indruk achterlaten en iemand iets bijleren is voor mij een job well done.

Kampenhout
ASO Latijn Moderne Talen
Derde graad, Koninklijk Atheneum Keerbergen

Spaans

Charlotte

Wemmel

Bachelor

AP

Secundair onderwijs: Geschiedenis-Zedenleer

Bijles Spaans met Charlotte

Ik wil graag leerlingen helpen met bijles in het Nederlands of het Engels.

Wemmel
Secundair onderwijs: Geschiedenis-Zedenleer
Bachelor, AP

Spaans

Margareta

Brussel

Bachelor

Hogeschool Zuyd Maastricht

Vertaalacademie

Bijles Spaans met Margareta

Moeilijkheden met Nederlands, Spaans of Engels? Dan ben je aan het juiste adres. Hopelijk tot snel!

Brussel
Vertaalacademie
Bachelor, Hogeschool Zuyd Maastricht

Spaans

Elsie

Mechelen

Professioneel / Volwassen

CLT

4 de jaar Engels

Bijles Spaans met Elsie

Hoe meer talen je kan hoe beter. Het is zo leuk om in Brussel te gaan winkelen of op reis te gaan in het buitenland en daar je mannetje te kunnen staan in het Frans. Er worden nieuwe deuren geopend en je leert nieuwe mensen kennen. Ik wil studenten en volwassenen motiveren om de Franse taal te leren. Het zal hen later steeds van pas komen in verschillende situaties.

Mechelen
4 de jaar Engels
Professioneel / Volwassen, CLT

Spaans

Genevieve

Aalst

Master

UGent

taal- en letterkunde

Bijles Spaans met Genevieve

Bijles is voor mij nog net iets persoonlijker en doeltreffender dan het lesgeven voor een hele klas. Bij bijles kan je je specifiek richten op de noden van de individuele leerling en kan je de aanpak en interactie heel persoonsafhankelijk maken. Dit is ook net wat het zo boeiend maakt. Ik heb intussen door studiebegeleiding van zowel lager als middelbaar onderwijs te geven, heel veel vakken en cursussen leren kennen. Ik weet waar zoeken achter extra oefeningen, en ik heb intussen al een aardig beeld van wat de moeilijkheden zoal zijn. Bijles geven heeft mij al zoveel geleerd dat ik het een boeiende uitdaging blijf vinden, die ik met heel veel passie doe.

Aalst
taal- en letterkunde
Master, UGent

Spaans

Manal

Brussel

Bijles Spaans met Manal

Ik geef graag les. Ik heb mijn zus al geholpen met o.a. wiskunde, Frans en Spaans.

Brussel

Spaans

Katrien

Mechelen

Master

Thomas More Antwerpen (Lessius)

Vertaler-tolk

Bijles Spaans met Katrien

Ik geef heel graag les, zowel in groepsverband als individueel. Ik heb zelf 3 kinderen, en begeleid hen regelmatig bij hun huiswerk. Daaruit is de zin om bijlessen te geven ontstaan, ook omdat ik het individuele aspect op mijn school soms mis. In een één-op-éénsituatie kan je vaak veel meer bereiken dan in een groep. Ik heb verder ook wat ervaring met leerstoornissen (dyscalculie en dyslexie), enerzijds door mijn dochter te begeleiden (bij rekenproblemen) en anderzijds door het lesgeven bij Open School, waar er heel wat cursisten zijn met leerstoornissen. Ik heb daarvoor reeds 2 cursussen gevolgd bij Eureka in Leuven ("Eurekatechnieken voor ouders" en "Rekenen met RekenTrappers in 4, 5 en 6").

Mechelen
Vertaler-tolk
Master, Thomas More Antwerpen (Lessius)

Spaans

Carmen

Overijse

Bijles Spaans met Carmen

I have prior tutoring experience and work hard to prepare, and shape my lessons to the students at hand. I graduated from the BSc Environmental Sciences from the Universidad Autónoma de Madrid (Spain) in 2009. In 2013 I graduated from the MSc. ‘Forest and Nature Conservation’ by the University of Wageningen (The Netherlands). These studies make me a great candidate for teaching science related subjects, as well as computer programs such as Excell, Power point, SPSS or R. In the past years I have gathered a lot of experience in the field of English as a Foreign language, I have taught children and young people from a starting level up to a level C1 (Cambridge English Advanced). I have also attended lectures on informal teaching techniques, for my camp counselor training, and worked in a more formal setting during my time at the language school Guadarrama International, where I handled, prepared and organized lessons for 5 different groups of up to 15 children. During my time in the Netherlands I studied Dutch, and have followed up during my stay in Overijse. I am constantly improving my knowledge of Dutch.

Overijse