Bijles Spaans in Hamme

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Jilka

Sint-Niklaas

Bachelor

Odisee

Secundair onderwijs

Bijles Spaans met Jilka

Ik vind het heel fijn bijles te geven, omdat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan een beter welbevinden op school. Het leukste hieraan is iets uitleggen en zien dat jongeren het dan uiteindelijk begrijpen.

Sint-Niklaas
Secundair onderwijs
Bachelor, Odisee

Spaans

Eva

Laarne

Master

Universiteit Gent

Vertalen Nederlands-Frans-Spaans

Bijles Spaans met Eva

Sinds kort kwam ik - door een vervanging - onverwacht in het onderwijs terecht en daar heb ik beseft hoe leuk het is om mijn kennis voor talen door te geven. Je helpt niet alleen iemand anders, maar je groeit er zelf ook veel van als leerkracht én als mens. Daarom ga ik heel graag met jou aan de slag als bijlesleerkracht Nederlans, Frans of Spaans.

10/10

Laarne
Vertalen Nederlands-Frans-Spaans
Master, Universiteit Gent

Spaans

Laurence

Lokeren

Master

Universiteit Gent

Educatieve in de talen

Bijles Spaans met Laurence

Al sinds ik jong ben, heb ik het zorgende van een leerkracht in mij. Ik deed niets liever dan "lesgeven" aan mijn twee jaar jongere zus. Ook al wilde mijn leerling-zus niet altijd mee, toch is die kriebel om les te geven er altijd gebleven. Vorig jaar heb ik een jaar lesgegeven aan een universiteit in China en nu ga ik graag nieuwe uitdagingen aan.

10/10

Lokeren
Educatieve in de talen
Master, Universiteit Gent

Spaans

Iris

Hamme

Master

Vlekho Brussel

Vertaler Frans Spaans

Bijles Spaans met Iris

Het allerleukste is te zien dat je een beetje kan bijdragen aan de vooruitgang van de student. Dat geeft mij enorme voldoening.

Hamme
Vertaler Frans Spaans
Master, Vlekho Brussel

Spaans

Julie

Sint-Niklaas

Bachelor

UGent

Toegepaste Taalkunde - Duits-Spaans-Nederlands

Bijles Spaans met Julie

Ik heb momenteel wat meer tijd vrij, en die vrije tijd wil ik graag nuttig invullen door bijles te geven. Zo kan ik zelf meer ervaring opdoen, maar tegelijk ook met mijn kennis en ervaring anderen helpen. Ik zou misschien volgend jaar een educatieve master willen volgen, en bijles geven kan mij hier al goed op voorbereiden.

Sint-Niklaas
Toegepaste Taalkunde - Duits-Spaans-Nederlands
Bachelor, UGent

Spaans

Judith

Sint-Niklaas

Master

KU Leuven

Vertalen Spaans - Duits - Nederlands

Bijles Spaans met Judith

Langzaamaan begon het idee van les te geven te borrelen tijdens mijn bacheloropleiding. Als keuzevakken heb ik dan ook tijdens mijn semesters in Spanje en in Duitsland vakken van de faculteit van de lerarenopleiding opgenomen, wat me zekerder van mijn stuk maakte.

Sint-Niklaas
Vertalen Spaans - Duits - Nederlands
Master, KU Leuven

Spaans

Tomasz

Sint-Niklaas

Bachelor

Spaanse filologie

Bijles Spaans met Tomasz

Talen zijn echt mijn passie - ik studeer die graag en ik deel mijn kennis met veel plezier. Ik zorg dat elke student materiaal van mij krijgt dat bij hem past zodat de student van elke les kan profiteren.

Sint-Niklaas
Spaanse filologie
Bachelor,

Spaans

Nathalie

Sint-Niklaas

Professioneel / Volwassen

Het Perspectief Gent

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Spaans met Nathalie

Ik heb een passie voor talen en wil die dan ook graag doorgeven aan iedereen die ook talen wil leren. Het geeft mij erg veel voldoening als ik merk dat studenten iets begrijpen en beheersen.

Sint-Niklaas
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Het Perspectief Gent

Spaans

Merel

Temse

Master

Universiteit Gent

Toegepaste Taalkunde

Bijles Spaans met Merel

Ik plan om volgend schooljaar te beginnen aan een lerarenopleiding, aansluitend bij mijn studie als taalkundige. Daarom is bijles geven al een mooie voorbereiding. Mijn motivatie rijkt natuurlijk verder dan persoonijke verdiensten: ik wil vooral graag op een interessante manier jongeren iets bijleren over taal, want taal wordt toch vaak als verplichting gezien, terwijl het eigenlijk best wel leuk kan zijn.

Temse
Toegepaste Taalkunde
Master, Universiteit Gent

Spaans

Lies

Lokeren

Master

KU Leuven

Bijles Spaans met Lies

Ik heb zowel onderwijs- als onderzoekservaring. Ik heb vier jaar filosofie gedoceerd in het hoger onderwijs, heb daarbij ook studenten begeleid bij hun masterthesis. Ik ben zelf altijd een heel goede student geweest en een goede lesgever, die complexe dingen helder kan uitleggen. Ik heb expertise in uiteenlopende kennisdomeinen met een nadruk op talen (KU Leuven-getuigschrift als eindredacteur, C1-niveau Frans, Engels en Spaans). Ik geef momenteel Engels (richtgraad 2.4), Spaans (richtgraad 2.2) en NT2 (verschillende richtgraden) in het volwassenenonderwijs.

Lokeren
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Stijn uit Wortegem-Petegem

  2 leerlingen (meisjes, 4e en 6e leerjaar) wensen een gezamenlijke initiatie bij Spaans.

 • Marijke uit Kortrijk

  Lessen Spaans gezocht voor iemand die in augustus op buitenlandse studie gaat naar Peru. Hij spreekt nog geen woord Spaans. Hij zou graag de basistheorie achter de grammatica begrijpen … Lees meer

 • Katarina uit Zonnebeke

  Volwassene met beperkte voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Luc uit Gistel

  Volwassene zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans, vnl. conversatie.

 • Claudine uit Waregem

  Claudine volgt de opleiding International Business and Trade en heeft een herexamen voor het vak Spaans op 18 augustus. Graag kreeg hij ondersteuning ter voorbereiding van dit herexamen.

 • Madleen uit Oudenaarde

  Volwassen man wens ondersteuning om Spaans te leren. Hij zou graag de taal vloeiend leren spreken. Momenteel heeft hij als enige basis de woordenschat en zinnen die hij heeft geleerd vi… Lees meer

 • Louise uit Roeselare

  Student 2e bachelor Bedrijfsvertaler-Tolk heeft begeleiding nodig bij Spaans. Het gaat om het hernemen van de basisgrammatica in het kader van de herexamens (vanaf 22 augustus).

 • Jarne uit Bloemendaal

  Leerling MBO Horeca management zoekt bijles Spaans. De opleiding is heel erg horeca georiënteerd. De leerling heeft dyslexie en ADD.

 • An-Sofie uit Gent

  Ouders zouden graag hun kind van 2 jaar Catalaans bijbrengen. Zij spreken zelf reeds Castiliaans maar door de regio van hun wijndomein zijn ze op zoek naar iemand die hen en hun kind ka… Lees meer

 • Paul uit Deinze

  Student 3e bachelor Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Spaans (het vak van het 2e jaar), in het kader van het herexamen in augustus.

 • Caroline uit Roeselare

  3 studenten wensen begeleiding bij Spaans.

 • Lotte uit Lummen

  Student 3e bachelor Ergotherapie heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van een buitenlandse stage in Peru (vanaf maart). Hij heeft nog geen kennis van de taal en wil vooral f… Lees meer

 • Mumtaz uit Maarkedal

  Volwassene zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Kirsten uit Oudenburg

  Koppel wenst begeleiding bij Spaans, in het kader van een verhuis naar Spanje (in de toekomst). Ze hebben een zeer beperkte basis.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

dyscalculie bijles, bijles Spaans, bijles leraar, bijles Spaans in Hamme, bijles Spaans middelbaar in Hamme, studiebegeleiding middelbaar, bijles Spaans middelbaar, privé leraar, Spaans bijles aan huis in Hamme