Bijles Frans in Hamme

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Jacques

Dendermonde

Master

Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel

Vertaler-tolk

Bijles Frans met Jacques

Ik heb nog steeds de passie om talen aan te leren, op een creatieve, expressieve en gestructureerde manier, zowel online als face-to-face.

8,3/10

Dendermonde
Vertaler-tolk
Master, Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel

Frans

Lydia

Beveren

Master

KUL

Tolken

Bijles Frans met Lydia

Aangezien ik Franstalig ben, gaf ik vroeger vaak bijles aan mijn buurjongen. Door mijn universitaire opleiding heb ik me verder in de taal kunnen verdiepen. Mijn leerlingen motiveren voor Frans is op dit moment een uitdaging die ik zeer graag aanga. Het geeft enorm veel voldoening wanneer je ziet dat de leerlingen mee zijn. Een zwakkere leerling goede cijfers zien halen, maakt me steeds ontzettend blij. Ze op maat begeleiden om toch te kunnen slagen, dat is een ware passie geworden!

10/10

Beveren
Tolken
Master, KUL

Frans

Françoise

Stekene

Bachelor

Sint-Thomasinstituut Brussel

geaggregeerde voor het lager secundair onderwijs afdeling Frans, Geschiedenis en Economische Wetenschappen

Bijles Frans met Françoise

Ik werk graag met gemotiveerde leerlingen/studenten om hen te helpen, om hen liefde voor de taal bij te brengen. Stilaan mag ik beginnen zeggen dat ik de knelpunten begin te kennen, vermits ik toch reeds 20 jaar bijles geef.

9/10

Stekene
geaggregeerde voor het lager secundair onderwijs afdeling Frans, Geschiedenis en Economische Wetenschappen
Bachelor, Sint-Thomasinstituut Brussel

Frans

Christophe

Opwijk

Bachelor

Hogeschool Gent

Zakelijk vertalen-tolken

Bijles Frans met Christophe

Het geeft me veel voldoening om studenten wegwijs te maken in de Franse taal en hen zo te helpen om goede resultaten te behalen.

Opwijk
Zakelijk vertalen-tolken
Bachelor, Hogeschool Gent

Frans

Gretel

Merchtem

Bachelor

Hogeschool Sint-Niklaas

Geaggregeerde lager secundair onderwijs

Bijles Frans met Gretel

Dikwijls is een vreemde taal leren een kwestie van de juiste studiemethode te vinden. Na vele jaren lesgeven beschik ik over massa's ervaring om jou te helpen slagen voor dit soms moeilijke vak.

10/10

Merchtem
Geaggregeerde lager secundair onderwijs
Bachelor, Hogeschool Sint-Niklaas

Frans

Nicole

Sint-Niklaas

Professioneel / Volwassen

International Trade and Management, Lausanne, Zwitserland

Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams, nationaal en internationaal, management

Bijles Frans met Nicole

Door mijn ruime ervaring, zowel pedagogisch als in het bedrijfsleven, wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven. Ik vind het fijn om leerlingen naar een hoger niveau te tillen, te leren leren. De coaching van volwassenen laat me toe aan hun wensen te voldoen en de sessies af te stemmen op hun individuele behoefte en wensen.

9/10

Sint-Niklaas
Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams, nationaal en internationaal, management
Professioneel / Volwassen, International Trade and Management, Lausanne, Zwitserland

Frans

Iris

Hamme

Master

Vlekho Brussel

Vertaler Frans Spaans

Bijles Frans met Iris

Het allerleukste is te zien dat je een beetje kan bijdragen aan de vooruitgang van de student. Dat geeft mij enorme voldoening.

Hamme
Vertaler Frans Spaans
Master, Vlekho Brussel

Frans

Sylvia

Zwijndrecht

Master

Open Universiteit

Bedrijfsmanagement - Psychologie - Psychotherapie

Bijles Frans met Sylvia

Ik haal veel voldoening uit lesgeven en coachen en werk graag met zowel jongeren als volwassenen.

Zwijndrecht
Bedrijfsmanagement - Psychologie - Psychotherapie
Master, Open Universiteit

Frans

Greet

Dendermonde

Bachelor

Kohamme

Frans-Engels-geschiedenis

Bijles Frans met Greet

Werken aan problemen voor taal blijft boeien. Bij privélessen kan je onmiddellijk inspelen op het specifieke probleem van de leerling. Een goed resultaat en vooruitgang zien bij een leerling is erg motiverend.

8,5/10

Dendermonde
Frans-Engels-geschiedenis
Bachelor, Kohamme

Frans

Lies

Lokeren

Master

KU Leuven

Bijles Frans met Lies

Ik heb zowel onderwijs- als onderzoekservaring. Ik heb vier jaar filosofie gedoceerd in het hoger onderwijs, heb daarbij ook studenten begeleid bij hun masterthesis. Ik ben zelf altijd een heel goede student geweest en een goede lesgever, die complexe dingen helder kan uitleggen. Ik heb expertise in uiteenlopende kennisdomeinen met een nadruk op talen (KU Leuven-getuigschrift als eindredacteur, C1-niveau Frans, Engels en Spaans). Ik geef momenteel Engels (richtgraad 2.4), Spaans (richtgraad 2.2) en NT2 (verschillende richtgraden) in het volwassenenonderwijs.

Lokeren
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Mariam uit Sint-Niklaas

  Studente 1e bachelor hotelmanagement (Brussel) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om ondersteuning doorheen het schooljaar, de basis herhalen (o.a. werkwoorden).

 • Joke uit Sint-Niklaas

  Bachelorstudente Lager Onderwijs (Odisee Sint-Niklaas) heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze wil graag haar spreek- en schrijfvaardigheden verbeteren.

 • Thomas uit Sint-Niklaas

  Thomas volgt Maatschappij en Welzijn en had op haar rapport twee buizen voor Frans. Haar basis is niet goed genoeg, vooral grammatica en woordenschat.

 • Zohal uit Belsele

  Bachelorstudente Hotelmanagement heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Annemieke uit Belsele

  Studente uit het 5e middelbaar TSO Gezondheidswetenschappen zoekt begeleiding bij Frans (ook focus op studiemethodiek).

 • Dorien uit Dendermonde

  Studente in de bachelor Lager Onderwijs (Odisee) heeft ondersteuning nodig bij Frans. Ze heeft moeilijkheden bij de oefeningen wanneer alles door elkaar gevraagd en getest wordt: de tij… Lees meer

 • Julie uit Sint-Niklaas

  Vertaler heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van de module spreken van de Selor taaltest (eind augustus). De uitspraak moet worden verbeterd en de woordenschat uitgebreid.

 • Sieglinde uit Temse

  Leerlinge 4e middelbaar Economie (4u Frans per week) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. subjonctif. Ze heeft een examen in de week van 15 juni.

 • An uit Waasmunster

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. opfrissen van de basis.

 • Matthieu uit Sint-Niklaas

  Matthieu zit in het 5de leerjaar en zou graag wat hulp hebben bij Frans. Zijn jongeren broertje Thibbeau (derde leerjaar) zou graag ook een beetje hulp hebben bij Frans. Lessen kunnen z… Lees meer

 • Lies uit Bornem

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van het starten van zijn job als dokter in Brussel. Hij wil graag consultaties simuleren en vlotter worden in het spreken.

 • Karen uit Temse

  Studente 2de middelbaar moderne talen - wetenschappen wenst ondersteuning voor Frans. Altijd al een moeilijk vak voor haar geweest en heeft daarom hulp over de hele lijn nodig (grammati… Lees meer

 • Willem uit Hamme

  Leerling 6e middelbaar (Economie - Moderne Talen, Oscar Romero-college) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. zinsbouw en spreken.

 • Jada Vivian uit Hamme

  Leerlinge 2de middelbaar (stem-wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans en bij het studeren zelf. Ze had een tekort voor het vak en wil dit wegwerken. Daarnaast is er ondersteun… Lees meer

 • Iris uit Temse

  Vrouw verandert binnenkort van job en wordt hierbij verantwoordelijk voor België en Luxemburg. Hiervoor is ze op zoek naar bijlessen Frans. Ze heeft dit al lang niet meer gesproken en i… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding Frans of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Hamme die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles Frans aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Hamme die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Hamme? Dat is evengoed een optie.
Onze bijlesdocenten in Hamme, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles Frans. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied Frans bezig!

Top bijlesaanvragen

bijles Frans geven in Hamme, bijles juf, Frans leren, bijles tarieven, bijlesgever gezocht, Frans bijles gezocht in Hamme, bijles leraar, bijles Frans in de buurt van Hamme, bijles Frans in Hamme