Bijles Spaans in Schelle

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Leen

Antwerpen

Master

KU Leuven

Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs

Bijles Spaans met Leen

Docente Leen is al meer dan 30 jaar leerkracht Frans, en geeft bijles op elk niveau. Ook voor het leren van Spaans als nieuwe taal kan je bij haar terecht!

9/10

Antwerpen
Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs
Master, KU Leuven

Spaans

Jessica

Mechelen

Master

KU Leuven

in de Bedrijfscommunicatie (Engels-Nederlands)

Bijles Spaans met Jessica

Hallo en aangenaam! Mijn naam is Jessica. Het gesproken en geschreven woord zijn steeds mijn passie geweest, vandaar de voor mij zeer logische keuze om Taal- en Letterkunde te studeren aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Na al die jaren van literatuurwetenschappen en taalfilosofie bleek het toch tijd voor wat anders. Met een masterdiploma in de bedrijfscommunicatie wilde ik mijn toekomstpad wat verbreden. Om ook tijdens de zomervakanties mijn talige ei kwijt te kunnen, deed ik steeds vrijwilligerswerk op taalkampen. Momenteel volg ik de educatieve master en ben ik graag wat meer didactisch bezig, en bijles geven is hiervoor ideaal!

Mechelen
in de Bedrijfscommunicatie (Engels-Nederlands)
Master, KU Leuven

Spaans

Lisa

Antwerpen

Master

Universiteit Antwerpen

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles Spaans met Lisa

Van kinds af aan ben ik in contact gekomen met mensen uit allerlei landen die verschillende talen spraken. Talen verrijken je en doen heel wat deuren voor je open. Daarom wil ik samen met jou deze talen graag verder ontdekken.

9/10

Antwerpen
Specifieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Antwerpen

Spaans

Erik

Edegem

PhD

Koninklijke Militaire School

sociale en militaire wetenschappen

Bijles Spaans met Erik

Ik merk dat als ik individuele uitleg aan studenten geef, dat dikwijls heel nuttig blijkt. Het geeft me ook voldoening dat mijn studenten goede resultaten behalen, al hebben ze dat vooral aan zichzelf te danken; ik geef alleen maar een zetje in de goede richting.

Edegem
sociale en militaire wetenschappen
PhD, Koninklijke Militaire School

Spaans

Nico

Antwerpen

Master

Universiteit van Amsterdam

Politieke Economie

Bijles Spaans met Nico

Wanneer je ziet dat dat lampje aangaat... Dat moment maakt het allemaal de moeite waard.

Antwerpen
Politieke Economie
Master, Universiteit van Amsterdam

Spaans

Jeroen

Antwerpen

Master

Katholieke Vlaamse Hogeschool (nu KU Leuven)

Toegepaste Linguïstiek

Bijles Spaans met Jeroen

Ik vind de uitdaging leuk om iemand iets aan te leren die moeilijkheden heeft met de materie.

Antwerpen
Toegepaste Linguïstiek
Master, Katholieke Vlaamse Hogeschool (nu KU Leuven)

Spaans

Merel

Temse

Master

Universiteit Gent

Toegepaste Taalkunde

Bijles Spaans met Merel

Ik plan om volgend schooljaar te beginnen aan een lerarenopleiding, aansluitend bij mijn studie als taalkundige. Daarom is bijles geven al een mooie voorbereiding. Mijn motivatie rijkt natuurlijk verder dan persoonijke verdiensten: ik wil vooral graag op een interessante manier jongeren iets bijleren over taal, want taal wordt toch vaak als verplichting gezien, terwijl het eigenlijk best wel leuk kan zijn.

Temse
Toegepaste Taalkunde
Master, Universiteit Gent

Spaans

Leonardo

Mortsel

Bachelor

Vlaamse overheid. Ministerie van onderwijs en vorming.

in het Onderwijs: secundair onderwijs met onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels.

Bijles Spaans met Leonardo

Lesgeven is voor mij in de eerste plaats verbonden blijven met onderzoeken en ten tweede met leren want ik geloof dat lesgeven de beste manier is om iets te leren. Als ik lesgeef, moet ik diepgaand onderzoeken wat ik onderwijs. Dus ik leer uiteindelijk nog meer: door het te onderzoeken en door manieren te vinden om het te presenteren en om het over te brengen. Mensen begeleiden in hun ontwikkeling vind ik een prachtige zaak. Als lesgever wil ik de denkwereld van mijn leerlingen doorgronden en hen helpen in de manier waarop ze met elkaar omgaan.

Mortsel
in het Onderwijs: secundair onderwijs met onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels.
Bachelor, Vlaamse overheid. Ministerie van onderwijs en vorming.

Spaans

Marta

Antwerpen

Master

Bijles Spaans met Marta

Docent Marta is Spaanstalig maar spreekt ook Nederlands. Ze heeft een bachelor Muziek behaald en vervolledigt in '22 haar master via het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Naast haar ervaring als muziekleerkracht in een muziekschool heeft ze ook ervaring met het geven van Spaanse lessen, dit op verschillende niveaus.

Antwerpen
Master,

Spaans

Erwin

Antwerpen

Master

Thomas More Antwerpen (Lessius Hogeschool)

Bijles Spaans met Erwin

“Wijsheid komt met de jaren”; als die boutade zou kloppen, dan mag elke jonge leerkracht het wel vergeten. Vermelden dat ik haast elk vereist selectiecriterium kan afvinken, maakt me dan weer overmoedig. De waarheid ligt uiteraard in het midden. Ik beschik over de belangrijkste vaardigheden en competenties die je nodig hebt om een job in het onderwijs tot een goed einde te brengen. Het verschil bestaat er in dat ik ondanks mijn jonge leeftijd een bijzonder en uniek parcours heb afgelegd. Bovendien wist ik sinds het prille begin maar al te goed dat ik ook voor anderen wilde klaarstaan. Na mijn universitaire studie rolde ik haast toevallig het onderwijs in. Veel tijd om langzaam te groeien als leerkracht was er niet; als onderwijzer werd ik onmiddellijk geconfronteerd met de pijnlijke gevolgen van een negatieve doorlichting. Die ervaring zorgde niet alleen voor een slopende start in het onderwijs, het was meteen ook een unieke kans om op een doortastende manier de koe bij de horens te vatten. Receptieve en productieve vaardigheden, een transparant evaluatiebeleid, leerlijnen, vakgebonden- en schoolattitudes,…; termen waar vele taalleerkrachten wat wantrouwig tegenover staan, werden voor mezelf en mijn hele vakgroep een kwestie van winnen of verliezen. Het maakt me dan ook bijzonder trots om te kunnen vermelden dat het harde werk van de volledige vakgroep beloond werd met een gunstig advies. En toch, aan het einde van elke les vraag ik mezelf nog steeds af wat er beter kan. Collega’s vertellen me dat je nooit weet wat het onderwijs voor je in petto heeft, maar ik hoop dat mijn toekomst zich ontvouwt met mezelf in een begeleidende rol; een sterke motivator die het beste uit andere leerkrachten weet te halen; iemand met oog voor detail die niet bang is voor confrontaties en zo kwaliteitsvol onderwijs afdwingt voor nieuwe generaties. Naast de vaardigheden en competenties waar ik momenteel over beschik, neem ik elk schooljaar –dankzij de steun van mijn directeur- deel aan verschillende nascholingen rond talloze onderwerpen. Dat gegeven houdt me niet alleen bij de pedagogische pinken, ik krijg meteen ook de mogelijkheid om nieuwe inzichten of leuke ideeën met mijn collega’s te delen. Om dan toch maar met een boutade af te sluiten: “In dit leven kan je nooit over te veel kennis beschikken" (vrij naar Oscar Wilde).

Antwerpen
Master, Thomas More Antwerpen (Lessius Hogeschool)

Studenten die we al konden helpen

 • Heleen uit Schelle

  Bachelorstudent Toerisme en Recreatiemanagement heeft begeleiding nodig bij Spaans en Frans.

 • Bart uit Aartselaar

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans. De man is langdurig in coma geweest en wil opnieuw vanaf 0 Spaans leren.

 • Bas uit Kontich

  Moeder en dochter (15 jaar) wensen begeleiding bij Spaans in het kader van een verblijf in Spanje. Ze wensen een basiskennis te verwerven om te kunnen spreken.

 • Arthemis uit Antwerpen

  Moeder wenst begeleiding Spaans voor haar dochter van 8 jaar. Volgende zomer zouden ze verhuizen naar Spanje. De leerling heeft nog geen basiskennis van de taal, het is dus van nul begi… Lees meer

 • Karen uit Rumst

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans tijdens de zomervakantie. Ze volgt avondschool en zit in het 2e jaar, maar wil meer hulp bij de verleden tijd en bij het spreken. Ze heeft … Lees meer

 • Kirsty uit Antwerpen

  Student in de eerste bachelor Spaanse Taal- en Letterkunde heeft nood aan begeleiding bij Spaanse grammatica. Zo heeft hij moeite met de formas del subjuntivo, subjuntivo presente, subj… Lees meer

 • Luca uit Antwerpen

  Koppel wenst begeleiding bij Spaans, in het kader van regelmatige reizen naar Spanje.

 • Kim uit Antwerpen

  Leerling (5 jaar) heeft begeleiding nodig bij Spaans. Hij krijgt momenteel Spaans op school in de VS, maar is hier voor een paar maanden en wil zijn niveau op peil houden.

 • Bart uit Antwerpen

  Studente 2e bachelor Toegepaste Taalkunde Engels-Spaans (UAntwerpen) heeft begeleiding nodig bij Spaans. Het gaat hierbij voornamelijk om het vlotter leren spreken.

 • Leen uit Antwerpen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van het reizen naar Spanje en een eventuele verhuis naar daar in de toekomst. Ze heeft een basis qua spreken en verstaan en h… Lees meer

 • Melissa uit Sint-Katelijne-Waver

  2de BA-studente Toegepaste taalkunde (VUB) zoekt bijles Spaans ter voorbereiding van haar herexamen.

 • Hannie uit Mechelen

  2 leerlingen (8 en 10 jaar) met beperkte voorkennis hebben begeleiding Spaans nodig in het kader van een verhuis (juli).

 • Luca uit Mechelen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Michel uit Buggenhout

  Vader en dochter wensen begeleiding bij Spaans. Het gaat om beginnerslessen voor beiden (groepslessen). De dochter gaat volgend jaar naar het 5de leerjaar.

 • Leen uit Schilde

  Gezin uit het Antwerpse wilt graag samen Spaans leren. Moeder, vader en dochter beginnen alledrie van nul.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.