Bijles in Schelle

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Laura

Antwerpen

Master

Universiteit Antwerpen

in de Rechten

Bijles met Laura

Als laatstejaarsstudente Rechten vind ik het ideaal om mijn reeds verworven kennis door te geven aan anderen. Ik denk dat bijles geven wederzijds zeer vruchtbaar is. Ik kom zelf uit een onderwijsgezin, dus lesgeven en opvoeding zijn mij zeer bekende concepten. Door bijles te geven, kom je in contact met mensen van verschillende niveaus en leeftijden en kan je anderen helpen dingen te begrijpen om zo ook hun academische carrière positief te beïnvloeden.

Antwerpen
in de Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Mergyul

Puurs

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Burgerlijk ingenieur 2BA

Bijles met Mergyul

Ik heb altijd een grote passie gehad voor chemie en wiskunde. Ik wil andere studenten graag op weg helpen bij deze vakken.

Puurs
Burgerlijk ingenieur 2BA
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

Dries

Bornem

Basisschool

Bijles met Dries

Als toekomstig leerkracht is bijles voor mij een ideale bezigheid. Ik ben zelf erg leerlinggericht ingesteld, en beschik over de nodige didactische en vakinhoudelijke kennis. Ik heb een brede kennis over de vakken van de lagere school, en ben vanuit een persoonlijke interesse erg belezen in geschiedenis en andere menswetenschappelijke vakken. Ik kan zelfstandig te werk gaan bij het uitwerken van leertrajecten.

Bornem
Basisschool,

Johan

Boom

Bachelor

TNA Londenstraat

Mecanicien auto's en Lichte vracht

Bijles met Johan

Ik volg momenteel zelf avondschool in een richting waarvan ik de materie zelf volledig ken maar echter geen diploma van heb. Ik merk dat ik deze stof gemakkelijk en graag overbreng op mijn medeleerlingen. Ik overweeg om de specifieke lerarenopleiding te volgen om eventueel in het onderwijs te stappen. Bijles geven zou een eerste stap in die richting kunnen zijn.

Boom
Mecanicien auto's en Lichte vracht
Bachelor, TNA Londenstraat

Tom

Mortsel

Bijles met Tom

Ik ben een 39-jarige onderwijzer uit Mortsel. Ik heb 15 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ik heb in alle leerjaren gestaan, waarvan 8 jaar in het eerste leerjaar. Ikzelf heb 2 zoontjes, van 8 jaar en 10 jaar.

Mortsel

Stefanie

Antwerpen

Master

Bijles met Stefanie

Ik ben fulltime leerkracht in het secundair onderwijs en ik krijg niet genoeg van het lesgeven. Ik geef graag naast mijn uren nog enkele uren bijles om naast mijn klasopdracht ook individuele begeleiding te geven. Dit zorgt voor afwisseling in de job en extra ervaring.

Antwerpen
Master,

Ines

Bornem

Bijles met Ines

Ik heb altijd heel erg graag Duits gevolgd in het middelbaar en heb daarop dan ook besloten om een hogeschoolopleiding te volgen die zeker Duits bevatte. Nu studeer ik een master waarbij ik specialiseer in Frans en Duits en ik hoop via de bijles mijn liefde voor de Duitse taal door te kunnen geven.

Bornem

Andrea

Boom

Bachelor

Bijles met Andrea

Ik begrijp uit eigen ervaringen in het onderwijs dat niet alle leerstof even gemakkelijk begrepen wordt door alle leerlingen. Ik wil me daarom ook naast mijn job als leerkracht inzetten om leerlingen de leerstof op eigen niveau en op eigen tempo bij te brengen.

Boom
Bachelor,

Ruben

Mortsel

Bachelor

UA Antwerpen

Fysica

Bijles met Ruben

Ik ben van nature erg geïnteresseerd in wetenschappen en heb de afgelopen jaren een goede kennis opgedaan van fysica en wiskunde aan de hand van de opleiding fysica op de Universiteit van Antwerpen. Ik praat graag over deze onderwerpen met anderen die hier een interesse voor delen en geef regelmatig uitleg aan jongere familieleden die beginnen aan hun studieloopbaan in het hoger onderwijs. Ze hebben vaak moeite om de onderliggende basisstructuren van de wiskunde te zien die ze moeten beheersen. Ik heb gemerkt dat ik deze kan ontleden tot hun basiscomponenten om ze daarna terug voor hen op te bouwen tot een consistent geheel, waardoor ze niet zomaar formules toepassen op problemen. Ze leren in plaats daarvan waarom bepaalde operaties worden toegepast op een probleem om naar een bepaalde oplossing toe te werken. Ik doe dit graag en ik ben op het punt gekomen dat ik de materie zo beheers, dat ik het op een eenvoudige, stapsgewijze manier kan uitleggen. Zelf zou ik er veel plezier uit halen om tijdens mijn verdere studieloopbaan mijn verworven kennis op deze manier te kunnen gebruiken. Naast mijn huidige studie heb ik eerder een Bachelor in de Toegepaste Psychologie behaald. Hoewel dit zeker een interessante studierichting is, heeft mijn passie voor de exacte wetenschappen me ertoe gedreven om alsnog die droom achterna te gaan.

Mortsel
Fysica
Bachelor, UA Antwerpen

Anke

Edegem

Master

Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick

Bijles met Anke

Ik geef bijles, omdat ik graag jonge mensen op weg help om hun carrière op te bouwen. Ik heb een lerarenopleiding gevolgd, maar daarbij lag het accent wat mij betreft veel te veel op het volgen van leerplannen het correct opstellen van lesvoorbereidingen en te weinig op de individuele noden van de leerlingen. Bij het geven van bijles heb je meer vrijheden wat betreft de manier waarop je lesgeeft. Het allerbelangrijkste is dat de bijles wordt toegesneden op maat van de leerling. Het doel van de bijles is ook welomschreven: je hebt een richtpunt dat je samen moet bereiken. Dat vind ik fijn. Verder ben ik van mening dat, wanneer je er als lesgever in slaagt om je leerling te interesseren in de leerstof, inzicht te laten verwerven en zin laat krijgen in de verwerving van meer kennis, je ontzettend veel terugkrijgt en bereikt hebt. Ik wil slagen in mijn opdracht door mijn leerling(en) te laten slagen, prachtig toch?

Edegem
Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick
Master, Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Studenten die we al konden helpen

 • Marleen uit Schelle

  Student 1ste bachelor Film Luca School of Arts (Brussel) zoekt hulp bij het schrijven van 4 papers. Ze heeft dyslexie, waardoor het schrijven vrij moeizaam gaat. Graag vooral focus op h… Lees meer

 • Sieuwke uit Schelle

  Bachelorstudent Toerisme en Recreatiemanagement heeft begeleiding nodig bij Spaans en Frans.

 • Nathalie uit Schelle

  Moeder wenst begeleiding taal en wiskunde voor haar dochter die in het 2de leerjaar zit. Ze krijgt logopedie, maar dat is onvoldoende. De moeder wenst extra ondersteuning na school. Bij… Lees meer

 • Nicole uit Schelle

  3 leerlingen (4e, 5e en 6e leerjaar) hebben een gezamenlijke ondersteuning nodig bij de vakken Nederlands (begrijpend lezen en grammatica), Frans, Rekenen (meetkunde en wiskunde), Geogr… Lees meer

 • Isabelle uit Schelle

  Studente 4e leerjaar zoekt hulp bij wiskunde. Ze is haar lager onderwijs in corona-tijden gestart waardoor ze nooit een mooie opvolging heeft gehad. Hierdoor is ze steeds grotere achter… Lees meer

 • Sander uit Schelle

  Een studente uit het 3e middelbaar Latijn/Wiskunde (5u) volgt thuisonderwijs (wegens ziekte) en wil aanvullend vragen kunnen stellen over wiskunde aan een bijlesdocent.

 • Micaela uit Schelle

  Een student uit het 6e middelbaar Wiskunde-Wetenschappen (8u wiskunde per week) zoekt begeleiding bij wiskunde en eventueel ook bij chemie. Ze liep vorig schooljaar een kleine achtersta… Lees meer

 • Anthony uit Hemiksem

  Anthony zit in het 6e middelbaar Industriële Wetenschappen en zoekt begeleiding bij elektriciteit en mechanica. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Anthony uit Hemiksem

  Anthony zit in het 6e middelbaar Industriële Wetenschappen en zoekt begeleiding bij elektriciteit en mechanica. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Annabel uit Hemiksem

  Student zit op dit moment in het vijfde leerjaar in Hemiksen (Antwerpen) en heeft moeilijkheden met wiskunde en lezen zelf en begrijpend lezen. Tegenover de andere klasgenootjes heeft z… Lees meer

 • Ayla uit Hemiksem

  Ayla zit in het 5e middelbaar en zoekt begeleiding bij het vak wiskunde. De basis is aanwezig, maar eens in de diepte, wordt het moeilijk om bij te benen. Graag verkreeg zij een wekel… Lees meer

 • Lode uit Schelle

  Student 2de bachelor Voedings- en dieetkunde (UCLL Leuven) wenst begeleiding bij twee vakken: Chemie voedingswarenanalyse en Toegepaste fysica. Hij heeft momenteel zijn examens on hold … Lees meer

 • Britt uit Niel

  Britt moet in het kader van sollicitatie enkele testen afleggen (CEBIR) en zou graag hulp hebben voor assesesment niveau A (universitair niveau). Ze zou graag hulp hebben in de aanpak v… Lees meer

 • Isobel uit Niel

  Student tweede middelbaar Latijn zoekt hulp bij het vak wiskunde. Haar eerste rapport dit jaar voor het vak was onder het gemiddelde. De leerstof gaat onder meer over meetkunde en meten… Lees meer

 • Nicole uit Hemiksem

  De studente zit in het 5de middelbaar wetenschappen-talen, maar doet op 22 april via de middenjury haar examen Fysica voor het 6de middelbaar. Ze is op zoek naar een bijlesdocent die sa… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.