Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Boom! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Mano

Boom

Bachelor, Artesis plantijn hogeschool

Bijles met Mano

Ik kan bijles geven in algemene chemie, analytische chemie, organische chemie en procestechnieken. Ik heb zelf een diploma in de richting chemie en kan dus aan alle richtingen in ASO, TSO en BSO tot en met het 6de middelbaar bijles geven. Ik geef al een paar jaar bijles aan mensen in mijn vriendenkring en heb hier altijd goede feedback over gekregen. Mijn motivatie om bijles te geven is vooral mijn passie voor het vak, het les geven en het slagen van mijn leerlingen. Ik hoop om na mijn studies te gaan werken in het onderwijs en bijles geven is hiervoor dus een mooie oefening.

Boom
Chemie
Bachelor, Artesis plantijn hogeschool

Katrijn

Puurs

None

Bijles met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Puurs

Ritchie

Kontich

Master

Bijles met Ritchie

Het vormt de perfecte match tussen iets bijverdienen en reeds nuttig gebruik maken van opgedane kennis terwijl je nog studeert. Daarnaast kan het ook voor de bijlesgever interessant zijn om nieuwe invalshoeken te verkennen en om te ervaren welke methoden bij welke leerlingen effectief zijn. Bovendien ontplooi je hiermee ook je sociale competenties. Deze elementen maakt bijles geven zeer interessant voor mij.

Kontich
Master

Wout

Kontich

None

Bijles met Wout

Ik ben een derdejaarsstudent toegepaste psychologie, met als afstudeerrichting school-en pedagogische psychologie. Ik heb dan ook een grote interesse in het vooruithelpen van kinderen en jongeren op schools vlak. Ik ben overtuigd dat ik dit ook kan doen, aangezien ik een sterke basis heb meegekregen vanuit mijn secundaire opleiding ASO talen-wetenschappen. Ik help graag mensen, en leer graag zaken aan.

Kontich

Mathias

Wilrijk

None

Bijles met Mathias

Ik wil na mijn opleiding (Toegepaste ingenieurswetenschappen aan de Uantwerpen) nog een opleiding doen voor leerkracht. Langs deze weg hoop ik ervaring op te doen.

Wilrijk

Caroline

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Boom
Master, Universiteit Antwerpen

Kyle

Londerzeel

Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed geweest door mijn vader. In combinatie met mijn studies leer ik ook constant nieuwe zaken bij. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te kunnen helpen met hun studiegerelateerde problemen en bepaalde vragen die zij kunnen hebben. Het zou me een zelfvoldoening geven als ik zou kunnen zien dat mensen effectief zaken bijleren door de gegeven bijlessen. Ook wil ik mijn kennis van het Engels zo goed mogelijk verbeteren. Naast het het Engels heb ik tijdens mijn studies ook veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computer gerichte vaardigheden: SPSS, Word, en Powerpoint. Wat volgens mij belangrijk is bij het geve van bijles is vooral de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit. En met de opleiding Marketing die ik volg in de hogeschool zijn deze enkele aspecten waar ik goed in ben.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Freya

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles met Freya

Toen ik enkele jaren geleden een keuze moest maken met betrekking tot wat ik wilde studeren heb ik lang getwijfeld tussen rechten en leerkracht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor rechten met als belangrijkste beweegreden: zekerheid. Ik wist dat het voor leerkrachten niet evident was om een vaste job te vinden, en ik wilde toch graag wat meer zekerheid. Toch leek het mij altijd een leuke job om een vak te kunnen aanleren aan andere personen. Vroeger kwamen klasgenootjes vaak naar mij als ze vragen hadden over een bepaald vak en zeiden ze steeds dat ik het echt goed kon. Nu help ik ook nog geregeld de kinderen van mijn zus met de voorbereiding van hun examens. Ik werk graag met kinderen en dit zet ik verder bij BijlesHuis.

Boom
Master in de Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Wouter

Boom

Master, KULeuven / Thomas More

Bijles met Wouter

Na een succesvolle studie tot tolk Engels-Vlaamse Gebarentaal stond een lerarenopleiding op m'n lijstje. Leerlingen die gemotiveerd worden door een enthousiaste leerkracht, daar ga ik voor. Engels en Nederlands blijven voor mij mooie talen. Hopelijk kan ik door enthousiasme die passie overbrengen. Na enkele maanden in een privébedrijf te hebben gewerkt, heb ik ook een duidelijker beeld gekregen van wat een afgestudeerde moet kunnen om aan de slag te kunnen gaan. Volgend jaar is het dan tijd om de opgedane kennis over te brengen op jongeren. Ik hoop dat ze er even enthousiast van worden. Zelf vind ik Engels en Nederlands twee van de mooiste talen die er gesproken worden. Met name Nederlands is een moeilijke taal om aan te leren en zelfs moedertaalsprekers maken er nog fouten tegen. Maar door een doorgedreven vooropleiding als tolk heb ik daarin toch een stevige basis gekregen. Engels is vandaag als internationale lingua Franca niet meer weg te denken uit de kunstenwereld, economie, wetenschappen... Daarom vind ik het belangrijk dat een stevige basiskennis van het Engels nodig is om mee te kunnen in de hedendaagse wereld. Daarom wil ik bijles geven: de passie voor Nederlands en Engels wil ik ook doorgeven aan leerlingen/studenten. Een goede basis in twee van de meest belangrijke talen voor een Vlaming is belangrijk.

Boom
Master of Arts in het Tolken
Master, KULeuven / Thomas More

Lindsey

Boom

Derde graad, Atheneum Klein-Brabant

Bijles met Lindsey

Ik ben er altijd goed in geweest anderen dingen bij te brengen. Zeker omdat ik nog jong ben, kan ik zaken uitleggen op een manier die voor studenten invoelbaar is. Ik wil mensen motiveren in hun studies.

Boom
Economie-Moderne Talen
Derde graad, Atheneum Klein-Brabant