Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Italiaans uit Boom! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Alexander

Brussel

Master, UVA

Bijles Italiaans met Alexander

Alexander is een aangename, spontane en ervaren polyglot met een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij heeft zich nu toegelegd op fulltime lesgeven. Alexander heeft een Master in Linguistics en ervaring met vertalingen en voiceovers. Hij heeft in verschillende landen vijf verschillende talen gedoceerd.

Brussel
Vertaalwetenschap en Tolk/Vertaler
Master, UVA

Italiaans

Tamara

Aalst

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Tamara

In het middelbaar gaf ik regelmatig bijles aan klasgenoten of jongere leerlingen en heb dit steeds graag gedaan.

Aalst
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Italiaans

Andreas

Aalst

Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Bijles Italiaans met Andreas

Uit de bijlessen die ik gevolgd heb als leerling en de stagelessen die ik gegeven heb als leraar in het ASO en TSO, heb ik gemerkt dat leerlingen vaak moeite hebben met het begrijpen van het vak en dat ze niet altijd hun vragen durven te stellen aan de leerkracht. Dankzij de bijlessen, krijgen de leerlingen de kans om te oefenen op de problemen die ze hebben en de sfeer waarin dit verloopt is ook veel gemoedelijker. Zij krijgen ook de kans om meer hun talen in te oefenen aangezien er een dialoog ontstaat tussen leerling en leerkracht terwijl ze in een klasruimte amper in een vreemde taal spreken.

Aalst
Specifieke Lerarenopleiding na Master in het Tolken
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Italiaans

Bart

Lier

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Italiaans met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Lier
Master Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Italiaans

Geert

Brussel

None

Bijles Italiaans met Geert

Bijles geven is voor mij een uitstekende werkvorm voor mij, aangezien het me bevalt om individuele oplossingen te vinden voor leerproblemen. Anders gezegd zoek ik graag naar de specifieke didactische aanpak die bij deze leerling wél aanslaat, als ware het een puzzel. Voor mij persoonlijk is het verder interessant omdat ik leservaring op wil doen, zodat ik tijdens een eventueel PhD-contract het onderwijs me makkelijker af zal gaan.

Brussel

Italiaans

Evi

Brasschaat

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Italiaans met Evi

Alle leerlingen/studenten moeten de kans krijgen om te slagen in hun onderwijsloopbaan. Zij die wat meer ondersteuning nodig hebben, wil ik graag bijstaan. Het geeft voldoening om leerlingen/studenten sprongen voorwaarts te zien maken op een gebied waarin ze minder sterk zijn.

Brasschaat
Specifieke Lerarenopleiding Nederlands
Master, Universiteit Antwerpen

Italiaans

Santino

Brussel

None

Bijles Italiaans met Santino

Geachte, op dit moment ben ik aan het werken als credit administrator bij een bank in Brussels, maar is het Onderwijs mijn grootste professionele passie. Samenvatting van mijn professionele ervaringen/diploma's. Tot vorige mei heb ik gewerkt als leerkracht Italiaans bij de CVO LBC in Sint-Niklaas (zie referentie Mevrouw Hilde Penneman, email hilde.penneman@lbconderwijs.be) en vanaf october 2016 tot vorige februari werkte ik bij het Brussels Education Center, in Brussel (campus VUB). Daar had ik een tijdelijk contract en ik werkte 9 uur per week (zie referenties: Chantal Vertommen, mijn mentor, chantal.vertommen@cvo-bec.be, en Danielle Hontoir, Adjunct-directeur HR, danielle.hontoir@cvo-bec.be). Bij beide bovenstaande ervaringen kreeg ik heel positieve evaluatie's van de studenten. Tijdens het laatste jaar was ik actief als freelancer vertaler (Italian desk) van juridische akten en op 15 november 2016 heb ik de eed afgelegd om juridische vertaler/tolk te worden bij de rechtbank van Gent. Verder, vorig jaar was ik bezig met de examens i.v.m. een master in de Belgische rechten (in het Nederlands) aan de KU Leuven die ik nog niet heb afgerond. Ik heb al een diploma in de Italiaanse rechten (Università degli studi di Trieste) en in internationaal recht (ULB - behaald zowel in het Frans als in Engels). In Italië heb ik al gewerkt drie jaar bij een advocatenkantoor als legal counsel (zie www.ordineavvocatimilano.it). In België heb ik gewerkt als juridische medewerker bij een incassobureau en daarna als junior legal counsel bij een verzekeringsbedrijf. Ik hoop gewoon om weer actief te kunnen zijn in de sector van het Onderwijs. Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groeten, Santino Giglione

Brussel

Italiaans

longoramona@hotmail.com

Antwerpen

None

Bijles Italiaans met longoramona@hotmail.com

Omdat ik van talen hou en het een plezier is voor mezelf om mensen een andere taal aan te leren. Ramona

Antwerpen

Italiaans

Hilde

Brussel

None

Bijles Italiaans met Hilde

Als bijverdienste. Voorlopig wens ik enkel meer info te ontvangen over de werkwijze: moet ik een statuut aanvragen voor zelfstandige in bijberoep? Hoe wordt dit administratief geregeld?

Brussel

Italiaans

Annemie

Mortsel

None

Bijles Italiaans met Annemie

Ik ben sinds 1 oktober met pensioen. Ik heb het grootste deel van mijn carrière les gegeven aan de Karel de Grote-hogeschool in de vakken levensverzekeringen, financiële wiskunde, statistiek en bankkredieten. Ik volg Italiaans sinds 2001, heb mijn attest, en spreek de taal dus vrij vlot. Ik ben gefascineerd door het land Italië, zijn bewoners, zijn cultuur en zijn taal. Ettelijke reizen naar Italië hebben mijn liefde voor voornoemde aspecten enkel maar verhoogd.

Mortsel