Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten studiebegeleiding uit Boom! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

studiebegeleiding

Jan

Edegem

Master, Uinversiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Jan

Naast mijn voltijdse baan heb ik me steeds geëngageerd om mensen te helpen bij het plannen van hun studies, het schrijven van hun thesissen en het geven van sollicitatietraining. Hetzelfde doen maar dan in de vorm van een bijverdienste in de schoot van een professionele omgeving, is voor mij dan ook een kleine stap.

Edegem
Sociologie
Master, Uinversiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Van

Schelle

None

Bijles studiebegeleiding met Van

Kinderen met specifieken noden bijstaan om hen adequaat te ondersturen schept mij veel voldoening. Structuur bieden, kordaat zijn, aandacht voor de individuele leerling, kwaliteitsvol inspelen op de speciefiek onderwijsbehoeften van iedere leerling, observatievermogend, pedagogisch gericht werken zijn vanzelf sprekende competenties.

Schelle

studiebegeleiding

Yarrid

Hemiksem

None

Bijles studiebegeleiding met Yarrid

Ik wil bijles geven, omdat ik graag mensen help met het behalen van hun studies. Zo heb ik in het verleden als jobstudent aan de KU Leuven een slechtziende student musicologie met multiple sclerose begeleid voor al zijn vakken binnen zijn opleiding musicologie. Ik begeleide de student met zijn vakken, taken en examenvoorbereiding en bouwde met hem een speciale band op. Weten dat ik hem heb kunnen helpen tijdens een belangrijke fase tijdens zijn leven, motiveerde me heel erg. Daarnaast heb ik al voor verschillende vrienden en kennissen thesis-/scriptiebegeleiding gegeven. Zeker voor scripties in de humane wetenschappen (letteren en managementwetenschappen) ben ik een goede begeleider. Ik weet wat de verwachtingen zijn en kan de student naast advies op vlak van structuur, spelling en grammatica ook helpen bij het zoeken van juiste bronnen (heuristiek) en analyse. Kortom, ik zou heel graag mensen willen helpen met één van de belangrijkste momenten in hun leven. Zorgen dat zij gemakkelijker tot hun diploma komen, is een mooie motivatie.

Hemiksem

studiebegeleiding

Sara

Willebroek

None

Bijles studiebegeleiding met Sara

Ik wil graag een centje bijverdienen en ervaring opdoen. in September begin ik aan mijn tweede bachelor Geschiedenis en na mijn master ben ik van plan om een lerarenopleiding te volgen. Ik werk graag met kinderen en heb al vaker geholpen met huiswerk. Bijles geven lijkt me dus ideaal op dat allemaal te combineren: ik verdien iets bij, doe ervaring op en hou me bezig met iets wat ik leuk vind.

Willebroek

studiebegeleiding

Ariane

Antwerpen

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Ariane

Ik wil graag meer ervaring opdoen met het begeleiden van leerlingen en studenten die problemen ondervinden met bepaalde leerstof of opdrachten tijdens hun opleiding. Ik ontwikkelde gedurende mijn eigen opleiding tot Master in de Biochemie & Biotechnologie een efficiënte studiemethode en hoop dat bepaalde elementen hieruit ook nuttig kunnen zijn voor anderen. Voor mij is het belangrijk dat de bijlessen leiden tot nieuwe kennis en vaardigheden, zowel bij de leerlingen en studenten, als bij mezelf. Mijn doel bestaat er niet alleen in om ervoor te zorgen dat de verworven skills ertoe zullen leiden dat leerlingen en studenten betere resultaten behalen voor het specifieke vak waarvoor ze bijles volgden, maar ook dat deze ervaring bijdraagt aan het succes in andere onderdelen van hun opleiding en vorming.

Antwerpen
Doctoraatsstudent in de Biochemie & Biotechnologie in het Laboratorium voor Celbiologie & Histologie
PhD, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Kathleen

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Kathleen

Ik wil graag mensen helpen en op deze manier onderhoud ik ook zelf op een actieve manier mijn kennis. Ik ben al vanaf mijn veertiende vaak gaan babysitten en hielp dan ook met huiswerk. Later begon ik echt bijles te geven en ik zou dat graag verderzetten in mijn universitaire loopbaan. Het zou ook een goede bijverdienste zijn om in het studentenleven rond te komen.

Antwerpen
Biomedische wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Dirk

Mechelen

Bachelor, Sint-Thomas Brussel

Bijles studiebegeleiding met Dirk

Ik wil graag jongeren helpen die het wat moeilijker hebben met Frans en 'leren leren' (doelgericht studeren, planning en organisatie) - kan ook een aantal hulpmiddelen aanreiken voor leerlingen die een gepaste studiekeuze moeten maken (zowel binnen het middelbaar onderwijs als bij de overstap naar het hoger onderwijs toe)

Mechelen
lager onderwijs - middelbaar (1,2,3)
Bachelor, Sint-Thomas Brussel

studiebegeleiding

Caroline

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Boom
Master, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Lieze

Duffel

Master, KU Leuven

Bijles studiebegeleiding met Lieze

Door mijn opleiding schoolpsychologie ben ik graag met kinderen en jongeren bezig. Ik help hen graag waar ik kan. Als ik dus een meerwaarde kan betekenen door bijles te geven en door het delen van mijn kennis, dan zou ik dat graag doen.

Duffel
Master in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Freya

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Freya

Toen ik enkele jaren geleden een keuze moest maken met betrekking tot wat ik wilde studeren heb ik lang getwijfeld tussen rechten en leerkracht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor rechten met als belangrijkste beweegreden: zekerheid. Ik wist dat het voor leerkrachten niet evident was om een vaste job te vinden, en ik wilde toch graag wat meer zekerheid. Toch leek het mij altijd een leuke job om een vak te kunnen aanleren aan andere personen. Vroeger kwamen klasgenootjes vaak naar mij als ze vragen hadden over een bepaald vak en zeiden ze steeds dat ik het echt goed kon. Nu help ik ook nog geregeld de kinderen van mijn zus met de voorbereiding van hun examens. Ik werk graag met kinderen en dit zet ik verder bij BijlesHuis.

Boom
Master in de Rechten
Master, Universiteit Antwerpen