Verbeter je SPSS vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten SPSS uit Boom! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

SPSS

Kasper

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles SPSS met Kasper

Ik geef momenteel al bijles 1u per week als vrijwilliger en het bevalt mij erg. Ik overweeg dit uit te breiden omdat ik voldoening krijg uit mensen helpen. Daarnaast wil ik graag 'bijles Engels geven' op mijn CV zetten met het oog op mogelijk in de toekomst Engels in het buitenland aan te leren.

Antwerpen
Master, Universiteit Antwerpen

SPSS

Anke

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles SPSS met Anke

Ik zou graag studenten helpen bij moeilijke vakken. Ik weet dat de richting kinesitherapie vaak onderschat wordt en zou niet willen dat studenten opgeven. Iedereen die graag kinesist wil worden kan dit met wat hulp.

Antwerpen
Tweede master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Bachelor, Universiteit Antwerpen

SPSS

Lorenz

Merchtem

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles SPSS met Lorenz

Kennis delen met andere studenten. Tips en tricks voor een betere studie-efficiëntie.

Merchtem
Handelsingenieur
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

SPSS

Jessie

Antwerpen

None

Bijles SPSS met Jessie

Ik ben een spontaan, enthousiast en zeer gemotiveerd persoon met een voorliefde voor het onderwijs. Reeds vanaf jonge leeftijd heb ik de droom voor de klas te staan en leerlingen en studenten iets bij te leren. Ik zou dan ook heel graag hier en daar wat bijles willen geven aan leerlingen en studenten voor wie het net iets moeilijker gaat. Ondanks dat ik een PhD heb behaald, heb ik in de lagere en middelbare school steeds heel hard moeten werken voor mijn schoolresultaten. Dit harde werk werd later beloond aangezien ik 'geleerd heb te leren'. Doorheen de jaren heb ik beseft een natuurlijke aanleg te hebben om voor een groep te spreken, me aan te passen aan mijn publiek, iets ingewikkeld verstaanbaar te maken, mensen te enthousiasmeren. En als iemand iets goed kan, dan doet die dat met veel plezier. Met dat in het achterhoofd is bijles geven eerder een hobby dan een job voor mij. Voorlopig heeft mijn carrièrepad me in de academische wereld gebracht als onderzoeker. Echter, de komende 2 jaar plan ik het onderzoek af te bouwen en dit te combineren met les geven op hogeschool. Alvast bedankt om mijn profiel in beraad te nemen.

Antwerpen

SPSS

Sigrid

Mechelen

Master, KUL

Bijles SPSS met Sigrid

Het lijkt me een erg leuke bijverdienste door mensen te helpen bij hun studies en inmiddels mijn eigen kennis te verfrissen en up-to-date te houden.

Mechelen
arbeids en organisatiepsychologie / Klinische psychologie
Master, KUL

SPSS

Wout

Kontich

None

Bijles SPSS met Wout

Ik ben een derdejaarsstudent toegepaste psychologie, met als afstudeerrichting school-en pedagogische psychologie. Ik heb dan ook een grote interesse in het vooruithelpen van kinderen en jongeren op schools vlak. Ik ben overtuigd dat ik dit ook kan doen, aangezien ik een sterke basis heb meegekregen vanuit mijn secundaire opleiding ASO talen-wetenschappen. Ik help graag mensen, en leer graag zaken aan.

Kontich

SPSS

Lieze

Duffel

Master, KU Leuven

Bijles SPSS met Lieze

Door mijn opleiding schoolpsychologie ben ik graag met kinderen en jongeren bezig. Ik help hen graag waar ik kan. Als ik dus een meerwaarde kan betekenen door bijles te geven en door het delen van mijn kennis, dan zou ik dat graag doen.

Duffel
Master in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen
Master, KU Leuven

SPSS

Kyle

Londerzeel

Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles SPSS met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed geweest door mijn vader. In combinatie met mijn studies leer ik ook constant nieuwe zaken bij. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te kunnen helpen met hun studiegerelateerde problemen en bepaalde vragen die zij kunnen hebben. Het zou me een zelfvoldoening geven als ik zou kunnen zien dat mensen effectief zaken bijleren door de gegeven bijlessen. Ook wil ik mijn kennis van het Engels zo goed mogelijk verbeteren. Naast het het Engels heb ik tijdens mijn studies ook veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computer gerichte vaardigheden: SPSS, Word, en Powerpoint. Wat volgens mij belangrijk is bij het geve van bijles is vooral de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit. En met de opleiding Marketing die ik volg in de hogeschool zijn deze enkele aspecten waar ik goed in ben.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

SPSS

Frederik

Antwerpen

None

Bijles SPSS met Frederik

Ik wil mijn kennis delen & ben op zoek naar een bijverdienste

Antwerpen

SPSS

Dian

Antwerpen

None

Bijles SPSS met Dian

Het geven van bijles heb ik in Nederland gedaan bij een babysit gezin. De oudste ging naar het eerste van het middelbaar en had moeite met Engels. Eén keer per week hielp ik hem met het voorbereiden voor zijn lessen en extra uitleg. Sinds augustus woon ik in Antwerpen en heb ik dit niet meer kunnen doen. In 2013 heb ik de opleiding hoger onderwijs kleuter- en lager onderwijs afgerond. Zo heb ik veel ervaring met het werken met kinderen en heb ik er veel ervaring mee. Het begeleiden van leerlingen die moeite hadden met iets spraken me altijd aan. Zo heb ik in 2015 de master Orthopedagogiek aan de Universiteit afgerond. Tijdens mijn stage afgelopen jaar heb ik hoger onderwijs studenten begeleidt en gecoacht met hun leerproducten en leerproces. Ik vind het een leuke uitdaging om kinderen/jongeren te begeleiden met hun leerproces. Zelf heb ik afgelopen jaren erg veel geleerd op didactisch en persoonlijk gebied. Dit wil ik graag overdragen naar andere. Ik zie mezelf als een betrouwbare bijlesgever die ervoor zorgt dat ze haar afspraken nakomt en de lessen goed voorbereidt.

Antwerpen