Verbeter je thesis-scriptiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten thesis-scriptiebegeleiding uit Boom! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

thesis-scriptiebegeleiding

Ann

Mechelen

Master, KULeuven

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Ann

Ik stond meer dan 29 jaar fulltime voor de klas (voornamelijk derde graad ASO, TSO en BSO) met heel veel plezier en passie. Nu ik op vervroegd pensioen ben gesteld, wil ik me nuttig blijven maken en mijn jarenlange ervaring blijven doorgeven. Ik heb heel veel eindwerken begeleid alsook de bachelor- en masterproeven van mijn eigen kinderen.

Mechelen
Godsdienstwetenschappen/ baccalaureaat Theologie
Master, KULeuven

thesis-scriptiebegeleiding

Jan

Edegem

Master, Uinversiteit Antwerpen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jan

Naast mijn voltijdse baan heb ik me steeds geëngageerd om mensen te helpen bij het plannen van hun studies, het schrijven van hun thesissen en het geven van sollicitatietraining. Hetzelfde doen maar dan in de vorm van een bijverdienste in de schoot van een professionele omgeving, is voor mij dan ook een kleine stap.

Edegem
Sociologie
Master, Uinversiteit Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Jeroen

Edegem

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jeroen

Ik merk vaak dat studenten niet creatief kunnen zijn in de domeinen waarin ze geïnteresseerd zijn doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik ben een voorstander van de STEM-opleidingen en wil mijn energie voornamelijk inzetten om meer jongeren warm te maken voor wetenschap en techniek.

Edegem
Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Elke

Willebroek

Master, KU Leuven

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Elke

Ik ben momenteel een lerarenopleiding aan het volgen. Deze opleiding is deeltijds, dus naast het volgen van de lessen heb ik nog tijd over. Deze zou ik graag nuttig invullen. Ik heb al bijlessen gegeven aan mijn schoonzusje (12 jaar) en mijn nicht (20 jaar) gaande van 'met procenten rekenen' tot 'wat zit er allemaal in ons bloed' en 'hoe werkt ons DNA'. Bijles geven geeft me erg veel voldoening. Telkens andere manieren bedenken om iets uit te leggen wanneer de leerling het nog niet snapt, is een echte uitdaging. Deze uitdaging ga ik graag aan. Ook studiebegeleiding lijkt me iets voor mij. Zelf was ik een heel goede student en hopelijk kan ik met mijn tips iemand anders zijn/haar schoolloopbaan wat vlotter laten verlopen.

Willebroek
Master, KU Leuven

thesis-scriptiebegeleiding

Lorenz

Merchtem

Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Lorenz

Kennis delen met andere studenten. Tips en tricks voor een betere studie-efficiëntie.

Merchtem
Handelsingenieur
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

thesis-scriptiebegeleiding

Katrijn

Puurs

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Puurs

thesis-scriptiebegeleiding

Ritchie

Kontich

Master

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Ritchie

Het vormt de perfecte match tussen iets bijverdienen en reeds nuttig gebruik maken van opgedane kennis terwijl je nog studeert. Daarnaast kan het ook voor de bijlesgever interessant zijn om nieuwe invalshoeken te verkennen en om te ervaren welke methoden bij welke leerlingen effectief zijn. Bovendien ontplooi je hiermee ook je sociale competenties. Deze elementen maakt bijles geven zeer interessant voor mij.

Kontich
Master

thesis-scriptiebegeleiding

Yarrid

Hemiksem

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Yarrid

Ik wil bijles geven, omdat ik graag mensen help met het behalen van hun studies. Zo heb ik in het verleden als jobstudent aan de KU Leuven een slechtziende student musicologie met multiple sclerose begeleid voor al zijn vakken binnen zijn opleiding musicologie. Ik begeleide de student met zijn vakken, taken en examenvoorbereiding en bouwde met hem een speciale band op. Weten dat ik hem heb kunnen helpen tijdens een belangrijke fase tijdens zijn leven, motiveerde me heel erg. Daarnaast heb ik al voor verschillende vrienden en kennissen thesis-/scriptiebegeleiding gegeven. Zeker voor scripties in de humane wetenschappen (letteren en managementwetenschappen) ben ik een goede begeleider. Ik weet wat de verwachtingen zijn en kan de student naast advies op vlak van structuur, spelling en grammatica ook helpen bij het zoeken van juiste bronnen (heuristiek) en analyse. Kortom, ik zou heel graag mensen willen helpen met één van de belangrijkste momenten in hun leven. Zorgen dat zij gemakkelijker tot hun diploma komen, is een mooie motivatie.

Hemiksem

thesis-scriptiebegeleiding

Elke

Mechelen

Master, Gespecialiseerde master in de praktische theologie (ManaMa)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Elke

Graag hoop ik studenten een duwtje in de rug te geven en mee op weg te helpen in hun studietraject. Hen begeleiden en ondersteunen op de vlakken waar het iets minder vlot gaat is voor mij zeer waardevol.

Mechelen
Master na master
Master, Gespecialiseerde master in de praktische theologie (ManaMa)

thesis-scriptiebegeleiding

Nicolas

Edegem

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Nicolas

Ik zou graag mijn ervaring en passie voor het schrijven van eindwerken doorgeven aan een volgende generatie studenten. Daarnaast zou ik graag mijn kunde up to date houden. voor een interview kunt u mij altijd bellen.

Edegem