Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Engels uit Boom! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Sara

Willebroek

None

Bijles Engels met Sara

Ik wil graag een centje bijverdienen en ervaring opdoen. in September begin ik aan mijn tweede bachelor Geschiedenis en na mijn master ben ik van plan om een lerarenopleiding te volgen. Ik werk graag met kinderen en heb al vaker geholpen met huiswerk. Bijles geven lijkt me dus ideaal op dat allemaal te combineren: ik verdien iets bij, doe ervaring op en hou me bezig met iets wat ik leuk vind.

Willebroek

Engels

Christie

Antwerpen

Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bijles Engels met Christie

Ik heb geen specifieke ervaring in het lesgeven in schoolvakken, maar ik heb wel een tijdje les gegeven aan anderstalige jongeren die geen tot weinig Nederlands spraken. Ik vind het uiterst fijn om iemand te helpen in iets dat op het eerste zicht niet goed lukt. Momenteel studeer ik geneeskunde (1e bachelor), dus ik kan eventueel ook met de toegangsproef helpen.

Antwerpen
Derde graad, Universiteit Antwerpen

Engels

Julie

Aartselaar

None

Bijles Engels met Julie

Ik geef heel erg graag les, vooral aan kinderen van de lagere school. Ik vind het heel erg leuk om kinderen te helpen bij hun huiswerk en schoolwerk in het algemeen. Ik heb al een aantal keer bijles gegeven aan kinderen waar ik ook op ging babysitten, en de ouders waren zeer tevreden. Ze zeiden dat ik een talent had om les te geven. Ik geef niet alleen bijles maar geef ook danslessen, waardoor ik geleerd heb hoe ik goed met kinderen om moet gaan. Zelf ben ik de oudste van 10 nichtjes en neefjes, dus ook daardoor heb ik veel ervaring met kinderen. Ten slotte ga ik ook vaak babysitten, wat ik ook heel leuk vindt. ik ben tweetalig Nederlands-Engels, dus kinderen van de middelbare school die problemen hebben met Engels kan ik ook heel goed helpen. Daarnaast spreekt ik ook goed Frans, dus ook daarin kan ik helpen.

Aartselaar

Engels

Dirk

Mechelen

Bachelor, Sint-Thomas Brussel

Bijles Engels met Dirk

Ik wil graag jongeren helpen die het wat moeilijker hebben met Frans en 'leren leren' (doelgericht studeren, planning en organisatie) - kan ook een aantal hulpmiddelen aanreiken voor leerlingen die een gepaste studiekeuze moeten maken (zowel binnen het middelbaar onderwijs als bij de overstap naar het hoger onderwijs toe)

Mechelen
lager onderwijs - middelbaar (1,2,3)
Bachelor, Sint-Thomas Brussel

Engels

Caroline

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Engels met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Boom
Master, Universiteit Antwerpen

Engels

Jirka

Boom

Derde graad, TKO Hoboken

Bijles Engels met Jirka

Ik geef bijles omdat ik dolgraag mijn passie wil overbrengen op diegenen die het nodig hebben! De leeftijd van de cursisten maakt niet uit, vooral hun motivatie is belangrijk.

Boom
Wiskunde wetenschappen.
Derde graad, TKO Hoboken

Engels

Kyle

Londerzeel

Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles Engels met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed geweest door mijn vader. In combinatie met mijn studies leer ik ook constant nieuwe zaken bij. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te kunnen helpen met hun studiegerelateerde problemen en bepaalde vragen die zij kunnen hebben. Het zou me een zelfvoldoening geven als ik zou kunnen zien dat mensen effectief zaken bijleren door de gegeven bijlessen. Ook wil ik mijn kennis van het Engels zo goed mogelijk verbeteren. Naast het het Engels heb ik tijdens mijn studies ook veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computer gerichte vaardigheden: SPSS, Word, en Powerpoint. Wat volgens mij belangrijk is bij het geve van bijles is vooral de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit. En met de opleiding Marketing die ik volg in de hogeschool zijn deze enkele aspecten waar ik goed in ben.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Engels

Freya

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Engels met Freya

Toen ik enkele jaren geleden een keuze moest maken met betrekking tot wat ik wilde studeren heb ik lang getwijfeld tussen rechten en leerkracht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor rechten met als belangrijkste beweegreden: zekerheid. Ik wist dat het voor leerkrachten niet evident was om een vaste job te vinden, en ik wilde toch graag wat meer zekerheid. Toch leek het mij altijd een leuke job om een vak te kunnen aanleren aan andere personen. Vroeger kwamen klasgenootjes vaak naar mij als ze vragen hadden over een bepaald vak en zeiden ze steeds dat ik het echt goed kon. Nu help ik ook nog geregeld de kinderen van mijn zus met de voorbereiding van hun examens. Ik werk graag met kinderen en dit zet ik verder bij BijlesHuis.

Boom
Master in de Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Engels

Wouter

Boom

Master, KULeuven / Thomas More

Bijles Engels met Wouter

Na een succesvolle studie tot tolk Engels-Vlaamse Gebarentaal stond een lerarenopleiding op m'n lijstje. Leerlingen die gemotiveerd worden door een enthousiaste leerkracht, daar ga ik voor. Engels en Nederlands blijven voor mij mooie talen. Hopelijk kan ik door enthousiasme die passie overbrengen. Na enkele maanden in een privébedrijf te hebben gewerkt, heb ik ook een duidelijker beeld gekregen van wat een afgestudeerde moet kunnen om aan de slag te kunnen gaan. Volgend jaar is het dan tijd om de opgedane kennis over te brengen op jongeren. Ik hoop dat ze er even enthousiast van worden. Zelf vind ik Engels en Nederlands twee van de mooiste talen die er gesproken worden. Met name Nederlands is een moeilijke taal om aan te leren en zelfs moedertaalsprekers maken er nog fouten tegen. Maar door een doorgedreven vooropleiding als tolk heb ik daarin toch een stevige basis gekregen. Engels is vandaag als internationale lingua Franca niet meer weg te denken uit de kunstenwereld, economie, wetenschappen... Daarom vind ik het belangrijk dat een stevige basiskennis van het Engels nodig is om mee te kunnen in de hedendaagse wereld. Daarom wil ik bijles geven: de passie voor Nederlands en Engels wil ik ook doorgeven aan leerlingen/studenten. Een goede basis in twee van de meest belangrijke talen voor een Vlaming is belangrijk.

Boom
Master of Arts in het Tolken
Master, KULeuven / Thomas More

Engels

Lindsey

Boom

Derde graad, Atheneum Klein-Brabant

Bijles Engels met Lindsey

Ik ben er altijd goed in geweest anderen dingen bij te brengen. Zeker omdat ik nog jong ben, kan ik zaken uitleggen op een manier die voor studenten invoelbaar is. Ik wil mensen motiveren in hun studies.

Boom
Economie-Moderne Talen
Derde graad, Atheneum Klein-Brabant