Bijles SPSS in Ranst

Krijg vandaag nog bijles SPSS op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

SPSS

Anneleen

Mechelen

Master

KU Leuven

Statistics

Bijles SPSS met Anneleen

Richard Feynman, Nobelprijswinnaar en fysicus, geloofde dat lesgeven een van de beste manieren om je eigen kennis te verbeteren. Ik ben daar volledig mee akkoord. Het geeft ook veel voldoening om studenten te helpen bij het succesvol volbrengen van hun opleiding.

10/10

Mechelen
Statistics
Master, KU Leuven

SPSS

Jan

Antwerpen

PhD

Universiteit Antwerpen

TEW

Bijles SPSS met Jan

Laatst in de lente van 2021 heb ik een nichtje geholpen: "Geslaagd voor mijn masterproef met dank aan Jan - de statistiek genie, die mij op een wip en een knip SPSS leerde." Ik kijk ernaar uit om anderen te kunnen helpen.

10/10

Antwerpen
TEW
PhD, Universiteit Antwerpen

SPSS

Jasna

Antwerpen

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen - Accountancy & Fiscaliteit

Bijles SPSS met Jasna

Ik heb tijdens mijn studies vaker medestudenten geholpen met bepaalde zaken, net zoals mijn zus. Mijn neefje van 8 jaar (met ASS) help ik geregeld met zijn huiswerk.

Antwerpen
Handelswetenschappen - Accountancy & Fiscaliteit
Master, KU Leuven

SPSS

Anas

Antwerpen

Master

Universiteit Antwerpen

Handelsingenieur

Bijles SPSS met Anas

Ik haal energie uit sociaal contact en bovendien haal ik voldoening uit het zien slagen van studenten die ik heb mogen begeleiden. Als een student het 10 keer fout heeft, dan leg ik het met plezier 11 keer uit :)

Antwerpen
Handelsingenieur
Master, Universiteit Antwerpen

SPSS

Jessie

Antwerpen

Bijles SPSS met Jessie

Ik ben een spontaan, enthousiast en zeer gemotiveerd persoon met een voorliefde voor het onderwijs. Reeds vanaf jonge leeftijd heb ik de droom voor de klas te staan en leerlingen en studenten iets bij te leren. Ik geef dan ook heel graag bijles aan leerlingen en studenten voor wie het net iets moeilijker gaat. Ondanks dat ik een PhD heb behaald, heb ik in de lagere en middelbare school steeds heel hard moeten werken voor mijn schoolresultaten. Dit harde werk werd later beloond aangezien ik 'geleerd heb te leren'. Doorheen de jaren heb ik beseft een natuurlijke aanleg te hebben om voor een groep te spreken, me aan te passen aan mijn publiek, iets ingewikkeld verstaanbaar te maken, mensen te enthousiasmeren. En als iemand iets goed kan, dan doet die dat met veel plezier. Met dat in het achterhoofd is bijles geven eerder een hobby dan een job voor mij. Voorlopig heeft mijn carrièrepad me in de academische wereld gebracht als onderzoeker. Echter, de komende 2 jaar plan ik het onderzoek af te bouwen en dit te combineren met lesgeven op de hogeschool.

Antwerpen

SPSS

Wout

Kontich

Bijles SPSS met Wout

Ik ben een student toegepaste psychologie, met als afstudeerrichting school-en pedagogische psychologie. Ik heb een grote interesse in het vooruithelpen van kinderen en jongeren op schools vlak. Ik ben overtuigd dat ik dit ook kan doen, aangezien ik een sterke basis heb meegekregen vanuit mijn secundaire opleiding ASO talen-wetenschappen. Ik help graag mensen, en leer graag zaken aan.

Kontich

SPSS

Lieze

Duffel

Master

KU Leuven

in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen

Bijles SPSS met Lieze

Door mijn opleiding schoolpsychologie ben ik graag met kinderen en jongeren bezig. Ik help hen graag waar ik kan. Als ik dus een meerwaarde kan betekenen door bijles te geven en door het delen van mijn kennis, dan zou ik dat graag doen.

Duffel
in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen
Master, KU Leuven

SPSS

Boa yin

Antwerpen

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Biomedische wetenschappen

Bijles SPSS met Boa yin

De reden waarom ik bijles wil geven is omdat ik graag andere mensen wil helpen. Diit geeft me ook een kans om te zien of ik hiermee later wil verdergaan in het leven. Hiermee bedoel ik of ik eventueel een extra diploma wil behalen als leerkracht. BijlesHuis ken ik van toen ik het middelbaar zat en wiskundebijles nodig had en ook goede hulp kreeg. Daarom wil ik die persoon nu ook graag zijn voor anderen.

Antwerpen
Biomedische wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

SPSS

Dian

Antwerpen

Bijles SPSS met Dian

Het geven van bijles heb ik in Nederland gedaan bij een babysitgezin. De oudste ging naar het eerste middelbaar en had moeite met Engels. Eén keer per week hielp ik hem met het voorbereiden voor zijn lessen en extra uitleg. Sinds augustus woon ik in Antwerpen en heb ik dit niet meer kunnen doen. In 2013 heb ik de opleiding hoger onderwijs kleuter- en lager onderwijs afgerond. Zo heb ik veel ervaring met het werken met kinderen en heb ik er veel ervaring mee. Het begeleiden van leerlingen die moeite hadden met iets spraken me altijd aan. Zo heb ik in 2015 de master Orthopedagogiek aan de Universiteit afgerond. Tijdens mijn stage afgelopen jaar heb ik studenten hoger onderwijs begeleid en gecoacht met hun leerproducten en leerproces. Ik vind het een leuke uitdaging om kinderen/jongeren te begeleiden bij hun leerproces. Zelf heb ik afgelopen jaren erg veel geleerd op didactisch en persoonlijk gebied. Dit wil ik graag overdragen naar anderen. Ik zie mezelf als een betrouwbare bijlesgever die ervoor zorgt dat ze haar afspraken nakomt en de lessen goed voorbereidt.

Antwerpen

SPSS

Maaike

Schoten

Bijles SPSS met Maaike

Ik ben een germaniste (Master in de Taal- en Letterkunde: Engels en Nederlands), met een doctoraat in de Psychologie. Ik heb ruime ervaring met de begeleiding van bachelor- en masterstudenten bij papers en scripties over uiteenlopende onderwerpen (taal, psychologie, pedagogie, logopedie etc). Bovendien doceerde ik aan universiteit en hogeschool en gaf ik vormingen en workshops aan studenten en professionals.

Schoten

Studenten die we al konden helpen

  • Frank uit Ternat

    Doctoraatsstudent politicologie wil ondersteuning bij de analyses van haar data. Ze doet onderzoek naar de politieke attitudes van jongeren. Doctoraat werd gestart in 2019 en graag onde… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Ranst, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent SPSS? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent SPSS in de buurt van Ranst) tot jij tevreden bent. Beloofd.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles SPSS kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Ranst. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles SPSS dat ook.

Top bijlesaanvragen

examen bijles, privé lessen, privéles SPSS, bijlesdocent SPSS in Ranst, hulp in SPSS regio Ranst, bijlesleerkracht, SPSS leren, SPSS bijles gezocht in Ranst, extra bijles