Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten studiebegeleiding uit Wemmel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

studiebegeleiding

Stefan

Brussel

Master, Hogeschool van Amsterdam (NL) + Aarhus Universiteit (DK)

Bijles studiebegeleiding met Stefan

Als onderwijsspecialist met capaciteiten op het gebied van educatie, curriculumontwikkeling en ervaring in het lesgeven ben ik zeer geïnteresseerd om aan de slag te gaan als bijlesdocent. Mijn hoofdmotivatie om mij aan te melden ligt in mijn persoonlijke ambitie om niet alleen binnen het gebied van onderwijs te werken, maar ook een directe persoonlijke rol te kunnen spelen in de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Deze ambitie ontstond tijdens mijn studie als docent. Hier raakte ik voor het eerst in aanraking met de verschillende facetten van onderwijs. Het samenkomen van zelfverbetering met de interpersoonlijke factor van het docent zijn is wat voor mij onderwijs en zijn mogelijkheden zo motiverend en interessant maakt. Echter kon na stage-ervaringen als docent, niet direct verder aan de slag en besloot ik elders mijn blik binnen het veld te verbreden. Zodoende heb ik dan ook deze studie-achtergrond uitgebouwd met relevante werkervaring. Zo heb ik gewerkt als projectmedewerker bij educatieprojecten en heb binnen HR gewerkt binnen het veld van professionele ontwikkeling van volwassenen. Concluderend, met deze ervaringen achter mij streef ik ernaar mijzelf verder te professionaliseren binnen dit gebied. Met mijn achtergrond als docent en mijn ervaring binnen het onderwijs in verschillende vormen en contact met leerlingen, docenten, professionele trainers en educatie project managers hebben mij een brede blik gegeven. Dit, gecombineerd met de ambitie om mensen verder te helpen heeft mij zeer enthousiast gemaakt voor deze mogelijkheid om als bijlesdocent aan de slag te gaan.

Brussel
Master, Hogeschool van Amsterdam (NL) + Aarhus Universiteit (DK)

studiebegeleiding

Ellen

Dilbeek

None

Bijles studiebegeleiding met Ellen

Omdat ik graag les geef en om een centje bij te verdienen

Dilbeek

studiebegeleiding

Sarah

Brussel

Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Sarah

Als student ervoer ik vaak dat sommige lessen/cursussen veel te complex werden uitgelegd dan dat ze effectief waren. Op die manier probeerde ik constant voor mezelf, maar ook voor andere mede-studenten de zaak eenvoudiger en duidelijker uit te klaren. Hierbij simplificeerde ik de zaak door ze in mijn eigen woorden te herhalen of uit te leggen, vaak ook met behulp van afbeeldingen of geheugensteuntjes. Zo herinner ik mij een situatie in het secundair_ ik geloof dat we toen een tussentijdse evaluatie (grote toets) van Biologie (wat echt mijn beste vak was) hadden_waarbij een medestudent vond dat ze best de toets moest overslaan omdat ze niet had kunnen studeren. De toets werd net na de middagpauze afgelegd, dus ik stelde haar voor om even naar mijn uitleg te luisteren en dan toch mee te doen, want wie niet waagt... Ik beknopte de uitleg tot de essentiële zaken en probeerde haar een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen op zo'n halfuurtje, geloof ik. We legden de toets af en achteraf gebleken, leek het bij haar goed te zijn verlopen. Ze kreeg later te horen dat ze geslaagd was! Op deze manier heb ik al vaak andere een steun in de rug gegeven, en krijg ik vaak te horen dat ik zaken goed kan uitleggen/vertalen/verhalen. Volgend schooljaar studeer ik af als Master in Sciences - als architect. Hierna zouden nog twee jaar stage volgen om als zelfstandige architect te werk te kunnen. De twijfel om dan als architect te werken of nog een docentenopleiding te volgen is sterk aanwezig. Dus wie weet kan ik ooit wel eens echt doceren! De interesse en motivatie zit er alvast zeker in!

Brussel
verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur)
Derde graad, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Nijs

Strombeek-Bever

Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Bijles studiebegeleiding met Nijs

Ik geef bijles omdat ik graag jongeren en kinderen wil helpen, omdat ik mijn vrije tijd graag nuttig doorbreng en omdat ik geloof ik ook over een goede bagage beschik om te kunnen helpen.

Strombeek-Bever
Bachelor communicatiemanagement - optie marketingcommunicatie
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

studiebegeleiding

Geert

Brussel

None

Bijles studiebegeleiding met Geert

Bijles geven is voor mij een uitstekende werkvorm voor mij, aangezien het me bevalt om individuele oplossingen te vinden voor leerproblemen. Anders gezegd zoek ik graag naar de specifieke didactische aanpak die bij deze leerling wél aanslaat, als ware het een puzzel. Voor mij persoonlijk is het verder interessant omdat ik leservaring op wil doen, zodat ik tijdens een eventueel PhD-contract het onderwijs me makkelijker af zal gaan.

Brussel

studiebegeleiding

Anne

Brussel

None

Bijles studiebegeleiding met Anne

Op het moment ben ik bezig met het afronden van mijn master-na-master opleiding in de Filosofie. Mijn uiteindelijk doel is om mij verder te ontwikkelen in het academische werkveld als doctoraat-student. Om dit te bereiken ga ik de aankomende periode bezig met het schrijven en indienen van verschillende aanvragen en onderzoeksvoorstellen om op basis daarvan aangenomen te worden bij een departement in binnen- of buitenland. In de tussentijd zou ik graag aan de slag willen in een functie als docent/studiebegeleider om op deze wijze de nodige ervaring op te doen in lesgeven en studiebegeleiding - zaken die ook van toepassing zullen zijn voor mijn verdere loopbaan in de academische wereld. Ik heb reeds enige ervaring in het geven van bijles in Engels op het niveau van het middelbaar onderwijs. Ik heb verder Bachelor-diploma's gehaald in zowel Geschiedenis als Filosofie, vakgebieden waarin ik thuis ben en waarover ik (bij-)les kan geven. Verder beschik ik over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, waarin ik tevens scholieren en studenten in zou kunnen begeleiden.

Brussel

studiebegeleiding

imane

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Bachelor, hoge school van amsterdam

Bijles studiebegeleiding met imane

Ik wil bijles geven omdat ik leraar Frans ben, ik heb veel ervaring met lesgeven en leerlingen begeleiden. Les geven is mijn passie en ik ben beschikbaar om bijles te geven aan de leerlingen.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Bachelor, hoge school van amsterdam

studiebegeleiding

Wouter

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Master, Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

Bijles studiebegeleiding met Wouter

Omdat ik in de eerste plaats overtuigd ben van het feit dat mensen andere mensen kunnen helpen om opdrachten en taken tot een goed einde te brengen. Als net afgestudeerde meen ik ook nog goede voeling te hebben met het universitaire weefsel en de verwachtingen die worden gesteld. Bovendien schrijf ik zelf bijzonder graag en zijn in depth studies iets waar ik mij bijzonder voor interesseer.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
master politieke wetenschappen (juni 2013) en master na master literatuurwetenschappen (verwacht september 2014)
Master, Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

studiebegeleiding

Sara

Brussel

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles studiebegeleiding met Sara

Als middelbare scholier genoot ik zelf bijles voor het vak wiskunde, wat voor mij zeer veel betekende op lange termijn. Graag zou ik jongeren dezelfde voordelen willen bieden door hen mijn kennis door te geven en bijgevolg hen hierdoor meer zelfvertrouwen te geven op academisch vlak.

Brussel
Master in de Politieke wetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

studiebegeleiding

Gerits

Wemmel

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles studiebegeleiding met Gerits

Ik heb zelf bijles gevolgd vroeger omdat ik het ook niet altijd gemakkelijk had met bepaalde leerstof. Ik weet hoe belangrijk het is om dan hulp te krijgen.

Wemmel
Master in de Handelswetenschappen
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)