Bijles Studiebegeleiding in Wolvertem

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Jürgen

Machelen

PhD

Ghent University

Applied Economic Sciences: Corporate Finance

Bijles studiebegeleiding met Jürgen

Tijdens mijn universitaire studies ben ik als tutor actief geweest in Gent. Die ervaring was zeer positief en bijgevolg zet ik dit graag verder om zo bij te dragen tot de groei van talentvolle jongeren.

Machelen
Applied Economic Sciences: Corporate Finance
PhD, Ghent University

studiebegeleiding

Sarah

Asse

Bachelor

Odisee Hogeschool

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Sarah

Werken met kinderen en jongeren is altijd al een passie geweest, daarom ben ik voor leerkracht gaan studeren. Ik wou me echter ook verdiepen in het werken met andere leeftijdscategorieën dan het basisonderwijs en ben bijgevolg nog gaan bijstuderen. Aangezien ik in mijn huidige opleiding minder actief ben in het lesgeven en dit toch wel mis, kwam ik via vrienden op het idee om bijles te geven. Ideaal om mijn vaardigheden op peil te houden.

Asse
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Odisee Hogeschool

studiebegeleiding

Karima

Koekelberg

Master

VUB

Rechten

Bijles studiebegeleiding met Karima

Ik ben NLP-coach geworden, omdat ik gepassioneerd ben door leerprocessen.

Koekelberg
Rechten
Master, VUB

studiebegeleiding

Dries

Koekelberg

Bachelor

Vrij Universiteit Brussel

Burgerlijk Ingenieur bouwkunde

Bijles studiebegeleiding met Dries

Ik heb een bachelordiploma burgerlijk ingenieur behaald en momenteel zit ik in het laatste masterjaar van die opleiding. Dit schooljaar studeer ik af als burgerlijk ingenieur in de bouwkunde. Mijn passie voor wiskunde wil ik graag delen met jongeren door bijles te geven.

Koekelberg
Burgerlijk Ingenieur bouwkunde
Bachelor, Vrij Universiteit Brussel

studiebegeleiding

Melissa

Wemmel

Bachelor

UCLL

lager onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Melissa

In 2012 heb ik mijn bachelor bedrijfsmanagement behaald, maar de passie om les te geven, is altijd gebleven. In 2018 ben ik dan ook gestart met de lerarenopleiding (lager onderwijs) waarbij ik voel dat voor de klas staan en de kinderen de wereld laten ontdekken het liefste is wat ik doe! In mijn laatste jaar heb ik deze studies gecombineerd met een fulltime job in het onderwijs en ondertussen kan ik met trots zeggen dat ik ook voor deze opleiding met onderscheiding geslaagd ben! Daarnaast heb ik in het verleden reeds enkele malen bijles gegeven, en dit zet ik graag verder.

Wemmel
lager onderwijs
Bachelor, UCLL

studiebegeleiding

Yana

Grimbergen

Master

VUB

Rechten

Bijles studiebegeleiding met Yana

Na mijn stage als advocaat-stagiaire is het tijd om de volgende generatie te helpen in hun opleiding. Mijn zus is leerkracht middelbaar onderwijs en heeft mij het nut en de meerwaarde van bijles uitgelegd en bijgebracht. Daarnaast heeft zij veel ervaring met bijles en motiveerde zij mij om dit te doen aangezien het veel voldoening met zich meebrengt.

Grimbergen
Rechten
Master, VUB

studiebegeleiding

Louise

Opwijk

Master

Vrije Universiteit Brussel

Klinische Psychologie

Bijles studiebegeleiding met Louise

Omwille van de huidige coronacrisis probeer ik me op verschillende manieren nuttig te maken. Ik ben al een tijdje bezig met divers vrijwilligerswerk (werken in vluchtelingencentra, online psychologische ondersteuning voor jongeren...), maar het wordt tijd dat ik daarnaast ook een centje bijverdien. Ik ben geen geattesteerde leerkracht, maar ben heel mondeling en sociaal, heb reeds enige ervaring in staan voor groepen en bijles geven.

Opwijk
Klinische Psychologie
Master, Vrije Universiteit Brussel

studiebegeleiding

Gauthier

Grimbergen

Master

Vrije Universiteit Brussel

Rechten

Bijles studiebegeleiding met Gauthier

Ik heb reeds gemerkt dat door iemand iets uit te leggen je zelf meer leert over het onderwerp in kwestie. Door iemand iets bij te leren, leer ik er zelf ook iets uit en dat vind ik mooi. Ik heb de broer van een vriend geholpen met zijn examen "Recht" in de richting Handelswetenschappen. Persoonlijk vond ik het een heel aangename ervaring. Het was voor mij een samenvatting van de juridische principes waar ik mij tijdens verschillende vakken in heb verdiept.

Grimbergen
Rechten
Master, Vrije Universiteit Brussel

studiebegeleiding

Jente

Kapelle-op-den-Bos

Bachelor

Thomas More

Verpleegkunde

Bijles studiebegeleiding met Jente

Hallo! Mijn naam is Jente, een studente van 24. Ik zit op kot in Leuven en studeer Pedagogische Wetenschappen. Ik studeer zelf erg graag en wil anderen leren om ook graag te studeren. Ik wil leerlingen laten kennis maken met een vak, dat ze waarschijnlijk niet zo leuk vinden, op een andere en nieuwe manier. Zelf maak ik vaak planningen en behaal ik graag goede punten. Mijn perfectionisme zit mij af en toe in de weg, maar het is door deze gedrevenheid dat het mij vaak lukt om goede punten te behalen. Ik studeerde in het middelbare onderwijs Sociaal -en Technische Wetenschappen, waar ik met onderscheiding afstudeerde. Mijn favoriete vakken waren de taalvakken en natuurwetenschappen. Ik wil mijn gedrevenheid doorgeven aan zowel studenten hoger onderwijs, als leerlingen van het secundair en lager onderwijs.

Kapelle-op-den-Bos
Verpleegkunde
Bachelor, Thomas More

studiebegeleiding

Linde

Merchtem

Bijles studiebegeleiding met Linde

Als sociaal werker bij het JAC werk ik al met jongeren. Ik heb hen onder andere met hun studies. Daardoor kan ik studenten goed helpen.

Merchtem