Verbeter je economie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

economie

Filip

Leuven

Master, KUL Leuven

Bijles economie met Filip

Begonnen als docent, heeft het virus mij nooit meer verlaten. Ik heb steeds aan een hogeschool of privé-instituut blijven lesgeven gedurende mijn carrière in de privé. Door een carrièreswitch ben ik nu korter bij huis komen werken en heb ik wat meer tijd om les te geven. De vakken waarnaar mijn voorkeur uitgaat zijn wiskunde, statistiek, ....

Leuven
Master, KUL Leuven

economie

Annelien

Leuven

Master, in de Toegepaste Economische Wetenschappen, KU Leuven

Bijles economie met Annelien

Mijn zorgvuldigheid, leergierigheid en vermogen om complexe materie op een heldere manier over te brengen zijn mijn voornaamste sterktes. Tijdens mijn job als onderwijsassistent en doctoraatsstudent aan de universiteit, was ik verantwoordelijk voor de praktische sessies van alle marketingvakken en de begeleiding van groepswerken, individuele taken en bachelor- en masterproeven.

Leuven
in de Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, KU Leuven

economie

Jeroen

Leuven

Master, schakeljaar bedrijfskunde, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles economie met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

Leuven
schakeljaar bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

economie

Lauren

Leuven

Bachelor, Schakelprogramma vertalen, K.U.Leuven campus Brussel

Bijles economie met Lauren

Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als leerkracht Frans - economie. Vervolgens volgde ik een schakelprogramma Vertalen. Naast het geven van enkele taalkampen, wil ik mijn ervaring verder uitbouwen in het geven van bijles in combinatie met mijn job als leerkracht. Ook heb ik al zes jaar ervaring in een speelpleinwerking met kinderen met een beperking. Creativiteit en geduld zijn dus twee grote troeven die volgens mij belangrijk zijn als je talen onderwijst.

Leuven
Schakelprogramma vertalen
Bachelor, K.U.Leuven campus Brussel

economie

Martijn

Leuven

Master, handelsingenieur, KU Leuven

Bijles economie met Martijn

Ik geef graag bijles omdat het me veel voldoening geeft. Je geeft enerzijds zelf les in de vakken die je interesseren en anderzijds is een leerling sterk geholpen door het werk dat je levert. Een aangename werksfeer en flexibiliteit zijn aspecten die me ook zeker aanspreken. Daarnaast is het een uitdaging die me goed ligt. Ik merk namelijk van mezelf dat ik wel vaker dingen uitleg aan vrienden over cursussen.

Leuven
handelsingenieur
Master, KU Leuven

economie

Yannick

Leuven

Master, TEW, KU Leuven

Bijles economie met Yannick

Ik zoek een leuke uitdaging waarbij ik mijn sociale vaardigheden en goede kennis van wiskunde en economie ten volle kan gebruiken. Door bijles te geven aan middelbare scholieren gebruik ik deze zaken en kan ik mij inzetten anderen te helpen, om hun doel tot slagen voor deze vakken, te bereiken.

Leuven
TEW
Master, KU Leuven

economie

Bruno

Leuven

Master, Statistics, KU Leuven

Bijles economie met Bruno

I love teaching. Back in my hometown, I was a teacher assistant for 2 years.

Leuven
Statistics
Master, KU Leuven

economie

Toon

Leuven

Master, in de Toegepaste Economische Wetenschappen., KUL Leuven

Bijles economie met Toon

Mijn vorige ervaringen met huiswerkbegeleiding waren zeer positief. Ik heb tijdens mijn studies in Luik gemerkt hoeveel voldoening het geeft anderen te stimuleren, motiveren en te helpen. Zelf ben ik na mijn academische bachelor veranderd van studierichting en heb ik gemerkt hoe veel extra moeite het kost om je aan die verandering aan te passen. Daarom zou ik niet enkel de kennis die ik zelf heb in bepaalde vakgebieden willen delen met anderen, maar ook de ervaring van het omschakelen naar een verschillende studieomgeving, verschillende studie, het zoeken van een geschikte methode, enz.

Leuven
in de Toegepaste Economische Wetenschappen.
Master, KUL Leuven

economie

Cédric

Leuven

Bijles economie met Cédric

Ik heb een bachelordiploma Handelsingenieur en heb zelf vroeger vaak bijles gehad. Ik vond het super snel en gemakkelijk mensen te vinden die bijles gaven, dit is dus ook mijn motivatie om zelf bijles te geven. Ik geef vooral graag aan leerlingen van de middelbare school bijles, aangezien ik daar zeker kan helpen voor de vakken wiskunde, economie, fysica en statistiek.

Leuven

economie

Marc

Leuven

Bijles economie met Marc

Ik ben op zoek naar een zinvolle en motiverende bijverdienste als bijlesgever/coach. Ik heb recent mijn bijkomende master SLO economie met onderscheiding behaald. Met mijn vroeger verworven diploma master in handels- en financiële wetenschappen (bedrijfsmanagement) heb ik een veelzijdige ervaring in de bedrijfswereld kunnen opbouwen. Momenteel volg ik zelf nog een reeks cursussen, maar tevens beschik ik nog over extra tijd en zin om bijles te geven. Dit kan desgewenst ook onder mijn statuut als zelfstandige in bijberoep. Tijdens mijn opleiding als leraar heb ik mij verder verdiept in ontwikkelingspsychologie, leerstoornissen (dyslexie/dyscalculie, ASS, ADHD, hooggevoeligheid), UDL en redelijke aanpassingen. Het werkt voor mij enorm motiverend om door inleving in de problematiek van de jongere samen vooruitgang te boeken en te werken aan het bereiken van een doelstelling.

Leuven