Bijles Frans in Winksele

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Ilse

Beauvechain

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles Frans met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons minder vertrouwd op de lippen ligt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer!

9,8/10

Beauvechain
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

Frans

Marie

Mechelen

Derde graad

Ecole Sainte Anne - France

littéraire

Bijles Frans met Marie

J'aime l'enseignement, j'aime la langue française, et je souhaite aider les étrangers à pouvoir utiliser cette si belle langue !!

6/10

Mechelen
littéraire
Derde graad, Ecole Sainte Anne - France

Frans

Tim

Herent

Master

UAntwerpen

Meertalige professionele communicatie

Bijles Frans met Tim

Het is leuk om anderen een taal bij te leren, en hierbij mijn eigen kennis te kunnen gebruiken.

10/10

Herent
Meertalige professionele communicatie
Master, UAntwerpen

Frans

Anne Cécile

Bertem

Professioneel / Volwassen

Groep T in Leuven

Afdeling Nederlans Praktische Kennis

Bijles Frans met Anne Cécile

Toute ma vie, j'ai travaillé à transmettre la langue française en tant que professeur ou animatrice rétribuée ou bénévole. Maintenant, étant plus libre, j'aimerais travailler à relever des défis auprès d'élèves qui nécessitent un coup de pouce en français. J'aimerais transmettre le français, ici en Flandre.

9,3/10

Bertem
Afdeling Nederlans Praktische Kennis
Professioneel / Volwassen, Groep T in Leuven

Frans

Kaat

Mechelen

Master

KU Leuven

Logopedische en Audiologische Wetenschappen

Bijles Frans met Kaat

Ik heb vier jaar gewerkt als logopediste. Daarbij hielp ik kinderen van de lagere en middelbare school met het verwerken van de leerstof van op school. We oefenden samen vooral talen en wiskunde. In mei 2018 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik gestart als zorgpartner in de thuiszorg. Ik mis echter toch het samenwerken met de kinderen en jongeren. Daarom engageer ik me graag via BijlesHuis om leerlingen te begeleiden die het moeilijk hebben op school.

9,5/10

Mechelen
Logopedische en Audiologische Wetenschappen
Master, KU Leuven

Frans

Thomas

Etterbeek

Master

KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Meertalige communicatie Frans-Engels

Bijles Frans met Thomas

Als taalkundige ben ik dol op alles wat met talen te maken heeft, maar ik begrijp dat taal leren soms erg lastig kan zijn. Via bijles geven hoop ik mijn enthousiasme voor talen aan mijn studenten mee te geven. Dankzij mijn ervaring als taalleerkracht (zowel op individuele basis als op taalkampen) weet ik studenten op een effectieve maar aangename manier te helpen, zodat ze zich kunnen verbeteren en beter in hun vel voelen.

9/10

Etterbeek
Meertalige communicatie Frans-Engels
Master, KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Frans

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Frans met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Frans

Charlotte

Leuven

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Frans met Charlotte

Door anderen te helpen kan ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Mijn passie voor de Franse taal is heel groot en die wil ik doorgeven!

Leuven
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Mérith

Leuven

Bachelor

KU Leuven

Taal- en Letterkunde: Frans-Duits

Bijles Frans met Mérith

Ik vind het fantastisch als ik andere mensen kan helpen waar nodig. Zelf kan ik er ook veel uit leren en doe ik ervaring op voor na mijn studies als ik in het onderwijs wil werken.

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Duits
Bachelor, KU Leuven

Frans

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles Frans met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Studenten die we al konden helpen

 • Floor uit Hemiksem

  Leerling in het 3de middelbaar richting Natuurwetenschappen heeft extra hulp nodig bij Frans. Het is altijd al een struikelblok geweest voor hem, aangezien hij kampt met een spellingspr… Lees meer

 • Ilse uit Antwerpen

  Leerling 6de leerjaar zou graag hulp hebben bij Frans ter voorbereiding op het 1ste middelbaar (examencomissie).

 • Chantal uit Antwerpen

  Ouders zoeken extra ondersteuning voor hun zoon tijdens de zomermaanden en september en oktober. Hij gaat volgend schooljaar naar het 3de middelbaar Natuurwetenschappen en Frans blijft … Lees meer

 • Valérie-Anne uit Hemiksem

  Volwassen vrouw wenst ondersteuning bij Frans. Op haar job komt ze dagelijks in contact met Franse klanten. Ze heeft in haar opleiding wel Frans gehad, maar ze merkt toch dat het vlotte… Lees meer

 • Febe uit Antwerpen

  Student Examencommissie (3e graad Economie-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van het mondelinge examen op 9 juni.

 • Valérie-Anne uit Antwerpen

  Leerling 3e middelbaar (Moderne Talen-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van het examen op 15 juni.

 • Lesley uit Antwerpen

  Leerling uit het 5e middelbaar economie-talen zoekt hulp bij Frans. De taal ligt hem niet goed en hij zoekt hulp bij zowel grammatica als mondelinge vaardigheden.

 • Christiane uit Antwerpen

  Student 2de middelbaar ASO STEM zoekt hulp bij het vak Frans. Hij heeft add en kan bijgevolg tijdens de lessen niet altijd even goed volgen. Het kerstexamen was niet goed gelukt, hij wa… Lees meer

 • Marleen uit Antwerpen

  Studente examencommissie 6de middelbaar zoekt hulp bij Nederlands en Frans. Ze heeft dyslexie en dysorthografie. Vooral schrijven en begrijpend lezen loopt moeilijk.

 • Tiziana uit Antwerpen

  Leerling uit het 4e middelbaar KSO zoekt ondersteuning bij Frans. Ze heeft een achterstand omdat haar basiskennis niet helemaal up to date is. In het verleden had ze ook al moeite met h… Lees meer

 • Ilse uit Antwerpen

  Volwassene zoekt begeleiding bij Frans. Ze werkt als medisch secretaresse in een ziekenhuis en heeft vooral hulp nodig bij het spreken van de taal. Schrijven is minder relevant voor de … Lees meer

 • Vansnick uit Antwerpen

  Leerlinge 4e middelbaar (Latijn-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode. Ze vindt het moeilijk om de theorie toe te passen, bijvoorbeeld bij het schrijven v… Lees meer

 • Bram uit Antwerpen

  Leerling uit het derde middelbaar heeft nood aan bijles Frans. Hij was in december gebuisd op zijn examen en volgens zijn juf loopt hij achter op de grammatica.

 • Erwann uit Edegem

  Leerling uit het 6de leerjaar wenst ondersteuning voor Frans. Het is een moeilijk vak voor hem en zijn mama kan het niet altijd even goed uitleggen. Omdat hij er niet zo goed in is, is … Lees meer

 • Evi uit BERCHEM (ANTWERPEN)

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Frans van de examencommissie (3e graad BSO).

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

privéles Frans, bijles Frans prijs, bijles thuis, bijlesgever gezocht, Frans bijles in Winksele, bijles Frans, ik zoek bijles, bijlesleerkracht, bijles Frans middelbaar