Bijles Spaans in Koekelare

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Kevin uit Roeselare

  3 studenten wensen begeleiding bij Spaans.

 • Jordy uit Brugge

  Bachelorstudent International Business Management heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. grammatica.

 • Halime uit Bloemendaal

  Leerling MBO Horeca management zoekt bijles Spaans. De opleiding is heel erg horeca georiënteerd. De leerling heeft dyslexie en ADD.

 • Halime uit Wortegem-Petegem

  2 leerlingen (meisjes, 4e en 6e leerjaar) wensen een gezamenlijke initiatie bij Spaans.

 • Cindy uit Roeselare

  Student 2e bachelor Bedrijfsvertaler-Tolk heeft begeleiding nodig bij Spaans. Het gaat om het hernemen van de basisgrammatica in het kader van de herexamens (vanaf 22 augustus).

 • Evelien uit Gistel

  Volwassene zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans, vnl. conversatie.

 • Stefanie uit Kortrijk

  2 volwassenen zonder voorkennis hebben begeleiding nodig bij Spaans.

 • Nathalie uit Maarkedal

  Volwassene zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Jonas uit Brakel

  Studente 1e bachelor Toerisme en Recreatiemanagement heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. grammatica en spreken.

 • Leentje uit Brugge

  Studente 3e bachelor Toegepaste Taalkunde (Spaans-Engels) heeft begeleiding nodig bij haar bachelorproef (thesis in het Spaans, deadline is 24 mei, thema: tweede taalverwerving in het b… Lees meer

 • Fenneke uit Pelt

  Leerling (5 jaar) heeft begeleiding nodig bij Spaans. Hij is half Chileens en de ouders willen zich voorbereiden op een eventuele reis in de toekomst. Hij heeft al wat les gevolgd, spel… Lees meer

 • Faisal uit Gent

  Studente Taal- en Letterkunde (Frans-Spaans, UGent) heeft begeleiding nodig bij een paper (8 pagina's, deadline op 14 november) voor Spaanse Taalkunde (3e bachelor). Het gaat over de pl… Lees meer

 • An uit Maldegem

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans. Hij volgt momenteel het derde jaar Spaans bij SNT Brugge, maar wil zijn uitspraak van Spaans optimaliseren.

 • Erlijn uit Kortrijk

  Lessen Spaans gezocht voor iemand die in augustus op buitenlandse studie gaat naar Peru. Hij spreekt nog geen woord Spaans. Hij zou graag de basistheorie achter de grammatica begrijpen … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles Spaans plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Koekelare die matcht met jouw beschikbaarheden.
Jouw bijles Spaans zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in Koekelare. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles Spaans in Koekelare, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles Spaans nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Koekelare gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

bijles nodig, bijles in het Engels, bijles coach, Spaans bijles aan huis in Koekelare, Spaans bijles gezocht in Koekelare, Spaans bijles in Koekelare, individuele bijles, bijlesdocent Spaans in Koekelare, bijles Spaans prijs