Bijles Spaans in Zuienkerke

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Thalía

Brugge

Bachelor

Arteveldehogeschool - Ergotherapie

Ergotherapie

Bijles Spaans met Thalía

Het doet mij een enorme voldoening om lessen te kunnen geven en daarbij leerlingen te helpen om hun doelen te behalen.

Brugge
Ergotherapie
Bachelor, Arteveldehogeschool - Ergotherapie

Spaans

Ellen

Brugge

Professioneel / Volwassen

CVO Brugge

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles Spaans met Ellen

Ik ben gefascineerd door het overbrengen van mijn talen op een zo creatief en leuk mogelijke manier. Ook door andere ervaringen/vakantiejobs/vrijwilligerswerk heb ik ondervonden dat ik graag met mensen bezig ben en dat ik houd van sociaal contact in alles wat ik doe. Als deel van mijn stage voor de lerarenopleiding heb ik onder andere aan huiswerkbegeleiding gedaan in een leefgroep in Brugge. Daar heb ik een aantal maanden samengewerkt met één jongere uit de leefgroep die ik telkens op maandagavond algemene studie- en huiswerkbegeleiding gaf. Dit was voor mij een hele mooie ervaring en ik ging telkens met heel veel zin en een glimlach naar de leefgroep. Ik kreeg heel veel voldoening van deze sessies en ik heb geleerd hoe belangrijk een geïndividualiseerde aanpak is. Ik zette ook hard in op het welzijn van de jongere omdat er voor mij een duidelijk verband was tussen zijn welbevinden en zijn prestaties. Het geeft mij zoveel voldoening om iemands vorderingen, kwaliteiten en uitdagingen van dichtbij te volgen en om er een deel van uit te maken.

8/10

Brugge
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Brugge

Spaans

Kim

Brugge

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Spaans met Kim

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door schrijven en vreemde talen. Als kind schreef ik verhalen van pagina’s lang, ik wou schrijver worden ... Wat later, op vakantie, wou ik zo graag die vreemde taal spreken die ik overal hoorde. Tijdens mijn hogere studies leefde ik me uit in de lessen Nederlands, Frans, Spaans en Engels. Ik had mijn roeping gevonden. Eenmaal afgestudeerd deed ik ervaring op in diverse sectoren en diverse jobs, maar de liefde voor taal bleef ... Ik volgde tal van cursussen om, naast het vertalen, ook het echte “copywriting” in de vingers te krijgen. Boeiende blogs, catchy baselines, vlotte mailings, ... In het digitale tijdperk van vandaag meer en meer in het teken van SEO en online marketing. Begin 2015 startte ik als freelancer. Eerst in bijberoep, daarna volledig op eigen benen. Om zo van mijn hobby mijn beroep te maken. Of was het nu andersom? Vol goesting en enthousiasme bij elke opdracht het beste in mezelf naar boven te halen ...

Brugge
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Spaans

Jana

Oostende

Master

KU Leuven

Westerse Literatuur

Bijles Spaans met Jana

Ik doe graag ervaring op binnen mijn vakgebied en wil mijn vakkennis doorgeven aan anderen. Ik ben door mijn medestudenten heel vaak gevraagd geweest te helpen met hun studies. Dit bestond zowel uit vakgerichte ondersteuning als het nalezen en verbeteren van essays en papers.

Oostende
Westerse Literatuur
Master, KU Leuven

Spaans

Maria Fernanda

Jabbeke

Master

Universidad Autónoma de Yucatán

Psychology

Bijles Spaans met Maria Fernanda

I like to help people that are motivated to learn languages to reach their goal. In my experience I like to use my knowledge in psychology with my students so they can get the best strategies in order for them to learn in the most didactic way.

Jabbeke
Psychology
Master, Universidad Autónoma de Yucatán

Spaans

Laura-Jane

Brugge

Bachelor

HoGent

Bedrijfsmanagement

Bijles Spaans met Laura-Jane

Persoonlijk vind ik het geweldig om na enkele bijlessen te horen hoe veel vooruitgang ze geboekt hebben. Dat is de reden waarom ik het doe. Niet elk vak ligt je maar kinderen of studenten iets uitleggen zodat ze het begrijpen maakt hen vaak veel gemotiveerder om hiervoor te studeren.

Brugge
Bedrijfsmanagement
Bachelor, HoGent

Spaans

Astrid

Brugge

Professioneel / Volwassen

Arteveldehogeschool Gent

Digital content and journalism

Bijles Spaans met Astrid

Ik beoefen op dit moment een job waarbij ik vaak voor het computerscherm zit en ik mis het sociale contact. Ik hou ervan om mensen te helpen. Mijn doel is bereikt als ik mensen iets kan bijbrengen op een leuke manier. Ik denk er ook aan om iets in het onderwijs te gaan doen en wil eerst aanvoelen hoe het me ligt.

Brugge
Digital content and journalism
Professioneel / Volwassen, Arteveldehogeschool Gent

Spaans

Benjamin

Brugge

Master

Universiteit Gent

Vertalen Engels-Spaans-Nederlands

Bijles Spaans met Benjamin

Ik ben zeer enthousiast en gemotiveerd om mensen op een persoonlijke manier hun Engels bij te spijkeren. Mijn diploma Master Vertalen Engels-Spaans-Nederlands toont aan dat ik het Engels meer dan voldoende beheers, en mijn lerarendiploma bewijst dat ik de didactische competenties onder de knie heb. Wil jij op een persoonlijke, leuke manier je Engels bijschaven? Contacteer me dan om verder af te spreken!

Brugge
Vertalen Engels-Spaans-Nederlands
Master, Universiteit Gent

Spaans

Hannelore

Blankenberge

Bijles Spaans met Hannelore

Als Master of Arts in de meertalige communicatie Frans-Spaans, ben ik gepassioneerd door de Franse en Spaanse taal en cultuur. Ik hoop dat enthousiasme te kunnen overbrengen op leerlingen die problemen ondervinden met verwerken en instuderen van die vakken. Ik kijk ernaar uit om mijn talenkennis, communicatieve vaardigheden en vakdidactische kennis optimaal te kunnen benutten.

Blankenberge

Spaans

Sophie

Brugge

Bijles Spaans met Sophie

Ik heb enkele jaren in Spanje gewoond en gewerkt. Ondertussen woon ik terug in België en heb ik een cursus afgewerkt om Spaans te doceren. Ik geef mijn passie voor de taal graag door aan mensen met een liefde voor Spaans.

Brugge

Studenten die we al konden helpen

 • Sammy uit Brugge

  Studente 3e bachelor Toegepaste Taalkunde (Spaans-Engels) heeft begeleiding nodig bij haar bachelorproef (thesis in het Spaans, deadline is 24 mei, thema: tweede taalverwerving in het b… Lees meer

 • Dominique uit Brugge

  2 bachelorstudenten toegepaste taalkunde Spaans-Engels hebben begeleiding Spaans nodig naar aanleiding van een herexamen.

 • Fabienne uit Brugge

  Bachelorstudent International Business Management heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. grammatica.

 • Aakrista uit Bredene

  Groepsbegeleiding - Moeder, vader en dochter (18j) willen Spaanse lessen volgen. Binnen 2 jaar gaan ze verhuizen naar Tenerife, waardoor ze graag al wat basis willen aanleren. Ze zullen… Lees meer

 • Norbert uit Oudenburg

  Koppel wenst begeleiding bij Spaans, in het kader van een verhuis naar Spanje (in de toekomst). Ze hebben een zeer beperkte basis.

 • Piet uit Gistel

  Volwassene zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans, vnl. conversatie.

 • Claire uit Maldegem

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans. Hij volgt momenteel het derde jaar Spaans bij SNT Brugge, maar wil zijn uitspraak van Spaans optimaliseren.

 • Bart uit Roeselare

  3 studenten wensen begeleiding bij Spaans.

 • Sophia uit Roeselare

  Student 2e bachelor Bedrijfsvertaler-Tolk heeft begeleiding nodig bij Spaans. Het gaat om het hernemen van de basisgrammatica in het kader van de herexamens (vanaf 22 augustus).

 • Vasily uit Ingelmunster

  Volwassene wenst ondersteuning bij het Spaans. Hij heeft een aantal werknemers die enkel Spaans spreken en zou daarom graag wat basics van de taal aangeleerd krijgen om de communicatie … Lees meer

 • Vroni uit Deinze

  Student 3e bachelor Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Spaans (het vak van het 2e jaar), in het kader van het herexamen in augustus.

 • Phyllis-Ann uit Gent

  Ouders zouden graag hun kind van 2 jaar Catalaans bijbrengen. Zij spreken zelf reeds Castiliaans maar door de regio van hun wijndomein zijn ze op zoek naar iemand die hen en hun kind ka… Lees meer

 • Fabienne uit Gent

  Studente Taal- en Letterkunde (Frans-Spaans, UGent) heeft begeleiding nodig bij een paper (8 pagina's, deadline op 14 november) voor Spaanse Taalkunde (3e bachelor). Het gaat over de pl… Lees meer

 • Patricia uit Gent

  Studente heeft begeleiding nodig bij Spaans.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.