Bijles Spaans in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Pauline

Zelzate

Master

UGent

Taal- en Letterkunde: Nederlands-Spaans

Bijles Spaans met Pauline

Ik ben een 22-jarige studente met een diploma in Taal– en Letterkunde: Nederlands en Spaans. Omdat ik de laatste jaren ook mijn passie voor lesgeven en pedagogisch beleid heb (her)ontdekt, volg ik nu nog een Educatieve Master. Ik heb al heel wat ervaring met bijles en doe dit met enorm veel plezier. Ik heb enerzijds de ervaring van binnen mijn stages als leerkracht en anderzijds als bijlesgever (op niveau lagere school, studiebegeleiding, thesisbegeleiding en bijles Nederlands aan anderstaligen).

10/10

Zelzate
Taal- en Letterkunde: Nederlands-Spaans
Master, UGent

Spaans

Ellen

Brugge

Professioneel / Volwassen

CVO Brugge

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles Spaans met Ellen

Ik ben gefascineerd door het overbrengen van mijn talen op een zo creatief en leuk mogelijke manier. Ook door andere ervaringen/vakantiejobs/vrijwilligerswerk heb ik ondervonden dat ik graag met mensen bezig ben en dat ik houd van sociaal contact in alles wat ik doe. Als deel van mijn stage voor de lerarenopleiding heb ik onder andere aan huiswerkbegeleiding gedaan in een leefgroep in Brugge. Daar heb ik een aantal maanden samengewerkt met één jongere uit de leefgroep die ik telkens op maandagavond algemene studie- en huiswerkbegeleiding gaf. Dit was voor mij een hele mooie ervaring en ik ging telkens met heel veel zin en een glimlach naar de leefgroep. Ik kreeg heel veel voldoening van deze sessies en ik heb geleerd hoe belangrijk een geïndividualiseerde aanpak is. Ik zette ook hard in op het welzijn van de jongere omdat er voor mij een duidelijk verband was tussen zijn welbevinden en zijn prestaties. Het geeft mij zoveel voldoening om iemands vorderingen, kwaliteiten en uitdagingen van dichtbij te volgen en om er een deel van uit te maken.

8/10

Brugge
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Brugge

Spaans

Nina

Eeklo

Master

Universiteit Gent

in de taal- en letterkunde: Romaanse talen

Bijles Spaans met Nina

Ik heb al heel wat ervaring met bijlessen Frans, Spaans en Latijn. Ik vind het fijn om gemotiveerde leerlingen één-op-één-begeleiding te geven.

Eeklo
in de taal- en letterkunde: Romaanse talen
Master, Universiteit Gent

Spaans

Shirley

Knesselare

Master

Hogeschool Gent

Vertaalkunde Engels Spaans

Bijles Spaans met Shirley

Ik geef graag bijles omdat ik het miste om les te geven, met kinderen in contact te komen en een meerwaarde te kunnen zijn in hun leven. Lesgeven heb ik altijd als heel verrijkend ervaren. Ik heb twee jaar lesgegeven in het buitenland, zowel aan kinderen als volwassenen. BijlesHuis heb ik leren kennen door te googelen online naar opties om terug les te geven.

Knesselare
Vertaalkunde Engels Spaans
Master, Hogeschool Gent

Spaans

Emma

Kaprijke

Master

Universiteit Gent

Taal-en Letterkunde Frans-Spaans

Bijles Spaans met Emma

Ik zou heel graag bijles geven als aanvulling op mijn huidige functie, aangezien ik me graag maatschappelijk engageer en veel voldoening haal uit het helpen en coachen van anderen. Ik houd me ook heel graag bezig met kinderen en jongeren. Daarbovenop kan ik mijn passie voor talen ook kwijt in het geven van bijles. De combinatie van het helpen van anderen en het bezig zijn met meertaligheid spreekt mij heel hard aan. Ik leerde Bijleshuis kennen via een vriendin die zich ook recentelijk aanmeldde als docent bij Bijleshuis.

Kaprijke
Taal-en Letterkunde Frans-Spaans
Master, Universiteit Gent

Spaans

Eduardo Antonio Bracho

Brugge

Master

Biomedische Wetenschappen

Bijles Spaans met Eduardo Antonio Bracho

Mijn grootste motivatie is dat ik leerlingen uit allerlei richtingen kan helpen om ze te doen slagen. Zelf heb ik veel getwijfeld naar de richting waar ik uit wilde met mijn studies, daardoor heb ik veel geleerd over studieaanpak en oriëntering. Dat zijn tips dat ik altijd kan meegeven.

Brugge
Biomedische Wetenschappen
Master,

Spaans

Sofie

Evergem

Master

Universiteit Gent

Meertalige communicatie: Nederlands, Frans, Spaans

Bijles Spaans met Sofie

Door mijn studies ben ik gepassioneerd door talen en het is leuk om leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun talencompetenties. Ik overweeg om na mijn studies lerarenopleiding te volgen, om later leerkracht te worden.

Evergem
Meertalige communicatie: Nederlands, Frans, Spaans
Master, Universiteit Gent

Spaans

Silke

Lovendegem

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Vertalen (N-D-S)

Bijles Spaans met Silke

Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik iemand iets kan bijbrengen. Bovendien merk ik zelf in mijn eigen klassen dat het voor sommige leerlingen in een grote groep moeilijk is om een taal echt onder de knie te krijgen. Daarom is het zo belangrijk dat die leerlingen ook individueel extra hulp krijgen. Ik geef mijn eigen leerlingen over de middag soms extra oefeningen of uitleg en voel hun appreciatie veel meer dan als ik voor een grote groep sta. Om die reden wil ik graag iedereen die nood heeft aan extra uitleg, maar dat niet kan krijgen op school echt heel graag helpen.

Lovendegem
Vertalen (N-D-S)
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Spaans

Julie

Zomergem

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Spaans met Julie

Als psycholoog merk ik dat sociaal-emotionele problemen en leerproblemen vaak samengaan. Ik wil kinderen en jongeren graag dat duwtje in de rug geven die ze nodig hebben om (opnieuw) meer zelfvertrouwen te hebben en in zichzelf te geloven. Mijn achtergrond als psycholoog en mijn huidige opleiding tot spelcounselor kan enkel maar een meerwaarde bieden in mijn job als studiebegeleider.

Zomergem
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Spaans

Stephanie

Damme

Professioneel / Volwassen

Postgraduaat pediatrie en neonatologie

Bijles Spaans met Stephanie

Ik mis het lesgeven toch. Zeker het individueel onderwijs (1-1) spreekt mij aan. Op mijn werk heb ik nog elke dag mijn talen nodig, het zit dus nog vers in mijn geheugen. Ik ben vaste nachtverpleegkundige, dus ik kan mij op heel veel momenten vrijmaken.

Damme
Postgraduaat pediatrie en neonatologie
Professioneel / Volwassen,