Bijles Wiskunde in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Silke

Lievegem

Master

Ugent

industriële wetenschappen: Chemie

Bijles wiskunde met Silke

Ik geef graag bijles om mijn passie in wetenschappen te kunnen delen met anderen. Bijles geven levert voor mij enorm veel voldoening op, doordat ik ander help en zie groeien.

9,7/10

Lievegem
industriële wetenschappen: Chemie
Master, Ugent

wiskunde

Constantijn

Maldegem

Bachelor

Universiteit Gent

ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)

Bijles wiskunde met Constantijn

Momenteel studeert Constantijn Ingenieurswetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij heeft gedurende zijn studies al meerdere studenten kunnen begeleiden. Hij is enorm geboeid door wetenschappen en zou zijn kennis en passie graag op een frisse manier overbrengen.

10/10

Maldegem
ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)
Bachelor, Universiteit Gent

wiskunde

Jorg

Aalter

Master

Technische Universiteit Delft

Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Ruimtevaart, Space Exploration

Bijles wiskunde met Jorg

Ik vind het belangrijk om iedereen te helpen als ze het wat moeilijker hebben. Al van kleins af aan help ik mijn vrienden en probeer te zorgen dat iedereen alles goed begrijpt. Het geeft me voldoening om iemand te helpen en te zien hoe hun begrip in de materie verbetert. Vaak helpt het voor studenten om bepaalde zaken gewoon nog eens uitgelegd te krijgen, of op een andere manier. Niet iedereen begrijpt alles direct, en soms is een andere kijk op de materie nodig.

Aalter
Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Ruimtevaart, Space Exploration
Master, Technische Universiteit Delft

wiskunde

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles wiskunde met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Emma

Beernem

Bachelor

Vives Torhout

secundair onderwijs economie-wiskunde-geschiedenis

Bijles wiskunde met Emma

Ik ben reeds zes jaar aan de slag als leerkracht. Dit is iets wat ik met hart en ziel doe. Vroeger gaf ik bijlessen tijdens mijn studies, maar toen ik begon te werken heb ik in avondonderwijs een bachelor economie gestudeerd. Hierdoor had ik minder tijd om mij nog bezig te houden met bijlessen. Nu ik voor de tweede keer afgestudeerd ben en al wat ervaring heb opgedaan, ben ik klaar om mijn kennis weer te delen buiten de klas.

9/10

Beernem
secundair onderwijs economie-wiskunde-geschiedenis
Bachelor, Vives Torhout

wiskunde

Lotte

Maldegem

Master

Group T, KUL

in de Industriële Wetenschappen (Biochemie)

Bijles wiskunde met Lotte

De bijlessen die ik al heb gegeven, vond ik heel leuk. Het gaf me enorm veel voldoening als de kinderen iets begrijpen wat ze ervoor niet begrepen, of als ze oefeningen kunnen oplossen. Het allerleukste vond ik dat ik kon merken dat de kinderen/jongeren het ook steeds leuker begonnen vinden als het hun beter lukte. Zelf ga ik graag naar school en studeer ik graag, ik vind het dan ook leuk om dat plezier een beetje te kunnen overbrengen naar kinderen die niet hetzelfde gevoel hebben.

10/10

Maldegem
in de Industriële Wetenschappen (Biochemie)
Master, Group T, KUL

wiskunde

Dries

Lievegem

Master

Universiteit Gent

of Science in Civil Engineering

Bijles wiskunde met Dries

Zelf gaf ik meestal leiding aan de oudere groepen (chiro). We organiseerden dan ook steeds een midweek, waarbij de leden een weekje op de chiro logeerden. Deze activiteit had meestal de reputatie bij de ouders als "slechte toetsenweek". Hier bracht ik met plezier verandering in! Het geeft me een kick als je merkt dat een student/kind effectief iets heeft gehad aan de bijles/hulp. En uiteraard zorgt een goed resultaat ook voor een vorm van voldoening achteraf.

Lievegem
of Science in Civil Engineering
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Gauthier

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur - Operations Research

Bijles wiskunde met Gauthier

Talent voor coaching is een must-have in mijn ogen. Ik wil kennis en succes heel intuïtief kunnen overbrengen op studenten, collega's of hele bedrijven. Telkens deze overdracht goed verloopt, word ik ook overspoeld met een gevoel van voldoening!

10/10

Eeklo
Handelsingenieur - Operations Research
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Liesl

Eeklo

Master

KUL

in de Handelswetenschappen

Bijles wiskunde met Liesl

Het lijkt me nuttig om nog meer te leren hoe je iets kan uitleggen, vooral aan leerlingen die minder sterk zijn in een vak.

Eeklo
in de Handelswetenschappen
Master, KUL

wiskunde

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Griet uit Sint-Laureins

  Leerling bijzonder onderwijs (13 jaar) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij wil volgend jaar aansluiten in het reguliere onderwijs, in het 1e middelbaar (B-stroom). Hij zit nu qua … Lees meer

 • Yirthe uit Maldegem

  Een leerling uit het 6e middelbaar in de richting Latijn-3u wiskunde heeft op wekelijkse basis ondersteuning nodig bij wiskunde.

 • Kiara uit Maldegem

  Een studente uit het 4° middelbaar Humane Wetenschappen (4u wiskunde/week) zoekt begeleiding bij wiskunde.

 • Gwendolyn uit Sint-Laureins

  Gwendolyn zit in het 5e middelbaar Humane Wetenschappen en zoekt ondersteuning bij wiskunde. Graag een opvolging van de geziene leerstof om haar klaar te stomen voor de examens.

 • Marie uit Sint-Laureins

  Studente die net het 3e jaar wetenschappen heeft afgerond zoekt ondersteuning bij wiskunde ter voorbereiding van het 4e jaar. Deze bijles zal ook doorheen het 4e jaar voortgezet worden … Lees meer

 • Danté uit Eeklo

  Danté zit in het eerste middelbaar met keuze wiskunde en taal. Hij heeft sinds het lager wat algemene moeilijkheden met het vak wiskunde. Niet alle behandelde zaken in de les begrijpt h… Lees meer

 • Sylvie uit Maldegem

  Leerling in het 6e middelbaar Techniek-Wetenschappen heeft extra hulp nodig bij wiskunde. Hij kreeg eerder al hulp voor fysica, maar hieruit bleek eigenlijk dat hij vooral de basiskenni… Lees meer

 • Maarten uit Eeklo

  Student 3de bachelor Vastgoedmakelaar (HoGent) wenst begeleiding bij een inhaalexamen van investeringsanalyse (vastgoedrekenen).

 • Camila uit Eeklo

  Leerling uit het 2e middelbaar ASO zoekt hulp bij wiskunde & Frans. Ze kampt met dyslexie en zoekt extra ondersteuning n.a.v. de kerstexamens.

 • Victor uit Maldegem

  Leerlinge in het 1ste middelbaar heeft moeite met wiskunde, meer bepaald bij meetkunde.

 • Tania uit Eeklo

  Leerling 5de middelbaar (richting Wetenschappen-Wiskunde 6u) zoekt ondersteuning bij wiskunde. Te kennen leerstof: o.a. limieten en functies, integralen, complexe getallen en goniometri… Lees meer

 • Shaban uit Eeklo

  Leerling uit het 5e middelbaar humane wetenschappen wil hulp bij wiskunde & natuurwetenschappen (vooral magnetisme en radio-activiteit). De leerling heeft altijd al moeite gehad met bei… Lees meer

 • Dewi uit Eede

  Dewi woont in Evergem (BE) en zit in 3 humane wetenschappen. Wiskunde gaat wat moeilijker door de online lessen. Haar vader wil hier graag bijles voor voorzien.

 • Alex uit Maldegem

  Student 5e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde zoekt hulp bij wiskunde. Eerst en vooral zou moeten gefocust worden op de basiskennis van het 4e jaar te herhalen. Zodra zijn basis is aange… Lees meer

 • Ronald uit Eeklo

  Student derde middelbaar Economie Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde. Reële getallen, Functies en eerstegraadsfuncties, Analytische meetkunde, Stelsels en Stelling van Pythago… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.