Bijles Studiebegeleiding in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles studiebegeleiding met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Anne

Gent

Bachelor

Sint-Andreas-Instituut Brugge

Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Anne

Ik ben op een moment gekomen in mijn leven, waarin ik meer tijd en ruimte heb. Ik wens dan ook mijn vakkennis over te dragen naar kinderen,jongeren en volwassenen, die een extra steuntje kunnen gebruiken naast de dagelijkse lessen en cursussen. Velen onder hen kunnen volgens mij, met dat extra steuntje, de nodige motivatie aanhouden of terugvinden. Dit lukt zeker wanneer men op een minder schoolse manier tewerk gaat. Wat struikelblokken kunnen zijn binnen het reguliere lessenrooster, kunnen verholpen worden tijdens buitenschoolse momenten. Ik ben enorm gemotiveerd om kinderen in de Basisschool, jongeren in het Middelbaar en studenten op de Hogeschool alsook in het Volwassenonderwijs, die extra steun te bieden !

9,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Bachelor, Sint-Andreas-Instituut Brugge

studiebegeleiding

Margot

Blankenberge

Bachelor

Odisee

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Margot

Margot behaalde een bachelor leerkracht secundair onderwijs met Nederlands en geschiedenis als vakdidactieken. Momenteel volgt ze nog een bijkomende bachelor in de gezinswetenschappen. Ze heeft ervaring als leerkracht bijsprong en heeft daarnaast ervaring met huiswerk- en studiebegeleiding.

9/10

Blankenberge
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, Odisee

studiebegeleiding

Anke

Wingene

Master

Universiteit Gent

Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde

Bijles studiebegeleiding met Anke

Waarom wil ik bijles geven? Ik ben gebeten door het ruime begrip "opleiding". Dit is te merken in de opleidingen die ik gevolgd heb en mijn huidige job. In de huidige maatschappij is levenslang leren noodzakelijk, daarvoor is er volgens mij een goede basis nodig. Ondanks de differentiatie in het onderwijs hebben nog heel wat kinderen/jongeren 'deugd' van een persoonlijke en individuele begeleiding. Mijn doel: een kind/jongere die door de bijles (terug) succeservaringen heeft op school.

9/10

Wingene
Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

An

Aalter

Master

EHSAL Brussel

Handels- & Financiële Wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met An

Ik krijg energie van mensen naar een hoger level te brengen Ik gaf vroeger bijles als net afgestudeerde, en geef nu les bij CVA en ik coach en begeleid jongeren rond ondernemerschap en/of hun loopbaan. Ik leerde BijlesHuis kennen via een cursist aan CVA.

9,3/10

Aalter
Handels- & Financiële Wetenschappen
Master, EHSAL Brussel

studiebegeleiding

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles studiebegeleiding met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

studiebegeleiding

Natasja

Assenede

Bachelor

Hogeschool Gent

Lerarenopleiding Engels & Techniek

Bijles studiebegeleiding met Natasja

Ik wil leerlingen begeleiden waar het net iets moeilijker gaat.

10/10

Assenede
Lerarenopleiding Engels & Techniek
Bachelor, Hogeschool Gent

studiebegeleiding

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles studiebegeleiding met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

studiebegeleiding

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles studiebegeleiding met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

studiebegeleiding

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Juliette uit Prins Boudewijnlaan48

  Leerlinge 1e middelbaar heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Fanny uit Maldegem

  Leerling uit het 3e middelbaar economie wil algemene studiebegeleiding. Ze studeert te oppervlakkig en heeft bij examens moeite met grote hoeveelheden.

 • J. uit Eeklo

  Leerling uit het 5e middelbaar humane wetenschappen wil algemene studiebegeleiding bij de leerstof die ze nu zelfstandig moet verwerken. Het gaat om plannen en structuur brengen in haar… Lees meer

 • Dave uit Eeklo

  Student uit het 2e jaar Grafische & Digitale Media (Artevelde) zoekt hulp bij zijn algemene studiemethode. Hij heeft weinig structuur en regelmaat en scoort daardoor slecht op de examen… Lees meer

 • Cynthia uit Maldegem

  Leerling in het 5de middelbaar richting Economie-Wetenschappen (4u wiskunde) is net overgeschakeld vanuit Wetenschappen-Wiskunde (6u) en heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Op de… Lees meer

 • Evrim uit Eeklo

  Leerlinge 4e middelbaar (Latijn-5u wiskunde) heeft een studiebegeleiding nodig. Ze wil graag beter de leerstof leren inschatten, plannen, voorbereiden en op zoek gaan naar een efficiënt… Lees meer

 • Kris uit Maldegem

  Leerlinge 4e middelbaar (Economie-Wiskunde) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode en planning.

 • Sander uit Assenede

  Sander zit in 1ste ASO sportwetenschappen en zoekt hulp bij studiebegeleiding. Hij heeft niet echt een studiemethode en werkt te snel en maakt daardoor fouten.

 • Trimbitas uit Beernem

  Leerlinge uit het 4de jaar TSO STW (sociaal technische wetenschappen) zoekt studiebegeleiding: leren samenvatten van cursussen, efficiënt studeren,... = "leren leren"

 • Marella uit Lievegem

  Leerlinge 4e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft een studiebegeleiding nodig, vooral bij de studiemethode.

 • Arne uit Lievegem

  Student 6de middelbaar Wetenschappen (6u wiskunde) zoekt hulp bij studiebegeleiding, eventueel later ook wiskunde. De student verwerkt de leerstof niet op een juiste manier omdat hij no… Lees meer

 • Fanny uit Aalter

  Leerling uit 6de leerjaar heeft studiebegeleiding nodig. Krijgt al ondersteuning van zorgjuf maar heeft extra ondersteuning nodig. Focus op Frans en wiskunde.

 • Kaatje uit Aalter

  Leerlinge 2e middelbaar (A-stroom) met dyslexie heeft een studiebegeleiding nodig, vooral in het kader van de taalvakken (Nederlands, Frans en Engels). Haar moeder geeft aan dat ze niet… Lees meer

 • Tessa uit Evergem

  Een leerling uit het 6e middelbaar economie-moderne talen zoekt studiebegeleiding. Hij studeert veel, maar leert nog te vaak gewoon vanbuiten. Ter voorbereiding op hogere studies wil hi… Lees meer

 • Jessy uit Lievegem

  Een leerling uit het 3e middelbaar wetenschappen-wiskunde heeft studiebegeleiding nodig. Hij heeft niet de juiste studiemethode en heeft een wekelijkse opvolging nodig voor zijn vakken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.