Bijles in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Paulien

Maldegem

Bachelor

Vives Brugge

kleuteronderwijs

Bijles met Paulien

Ik wil graag bijles geven omdat ik weet dat sommige leerlingen zoveel nood hebben aan één-op-één begeleiding. Ik vind het fijn om leerlingen te zien groeien en op maat van elke leerling te werken.

Maldegem
kleuteronderwijs
Bachelor, Vives Brugge

Eva-Ann

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Moraalwetenschappen

Bijles met Eva-Ann

Als ik rondkijk, merk ik steeds meer dat het huidige schoolklimaat niet voor iedere leerling past, wat helemaal niet betekent dat een leerling de stof niet aankan. Die leerlingen hebben enkel een wat andere aanpak nodig en de nood hieraan zal met de hervorming naar de a en b-stroom enkel groter worden vermoed ik. In mijn SLO heb ik natuurlijk ervaring opgedaan met lesgeven en ook daarvoor heb ik via informele bijlessen gemerkt dat ik het liefst in een kleinere groep lesgeef waarbij je kunt inspelen op de verschillende sterkte kanten van verschillende leerlingen en een methode kunt zoeken die voor hen werkt. Dit is aangenamer voor leerkracht en leerling.

Eeklo
Moraalwetenschappen
Master, Universiteit Gent

Hannelore

Maldegem

Master

Universiteit Gent

Taal-en Letterkunde (Engels-Italiaans)

Bijles met Hannelore

Ik had als scholier zelf regelmatig bijlessen wiskunde nodig en, hoewel ik nooit een wiskundewonder zal zijn, was één-op-één uitleg voor mij zeer nuttig en aangenaam. Ik hoop dat ik als bijlesgever hetzelfde kan doen voor andere scholieren/studenten.

Maldegem
Taal-en Letterkunde (Engels-Italiaans)
Master, Universiteit Gent

Tamara

Maldegem

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles met Tamara

Ik ben heel erg begaan met de mensen rondom mij. Ik help graag indien mijn mogelijkheden en competenties dit toelaten. Er is niets zo fijn als het beste uit de mensen halen en ze naar een hoger niveau helpen. De begeleidingen die ik doe zijn voor mij toffe momenten. Als ik iets duidelijk kan maken en het blijft hangen, dan geeft dit uiteraard een goed gevoel aan de beide kanten.

Maldegem
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Kato

Kaprijke

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles met Kato

In mijn eerste jaren aan de universiteit had ik nood aan een duwtje in de rug en iemand die kon helpen bij het leren studeren! Nu ik eindelijk geraakt ben waar ik wou geraken, wil ik anderen ook helpen te bereiken wat ze willen.

Kaprijke
Rechten
Master, Universiteit Gent

Anaïs

Eeklo

Bachelor

Universiteit Gent

in de Geneeskunde

Bijles met Anaïs

Ik houd ervan om samen met iemand anders naar een doel te werken, uit te pluizen waar er valkuilen zijn, om mensen te enthousiasmeren en warm te maken voor op het eerste gezicht saaiere onderwerpen.

Eeklo
in de Geneeskunde
Bachelor, Universiteit Gent

Anna-Lisa

Maldegem

Bachelor

Vives Hogeschool Torhout

Leerkracht Secundair Onderwijs: Handel-Burotica en Informatica

Bijles met Anna-Lisa

Ik ben Anna-Lisa, 23 jaar en ik woon in Maldegem. Ik ben afgestudeerd in de bacheloropleiding Leerkracht Secundair Onderwijs met onderwijsvakken Handel-Burotica en Informatica. Tijdens het tweede jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen in het instituut Zusters Maricolen in Maldegem. Mijn afstudeerstage voor het derde jaar heb ik gelopen in het Sint-Jozefinstituut voor Handel en Toerisme in Brugge en het Petrus en Paulus instituut in Oostende. Al mijn stages zijn een meerwaarde geweest op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen mijn opleiding heb ik de nodige competenties verworven om als startende leerkracht aan de slag te gaan. Daarnaast ben ik een gedreven, leergierige en enthousiaste persoon. Van maart tot midden april ben ik naar Indonesië geweest om vrijwilligerswerk te doen in een lokale school. Ik ben tijdens deze periode nog meer gegroeid op professioneel en persoonlijk vlak. Lesgeven en jongeren/kinderen helpen is niet enkel een job voor mij maar ook mijn passie.

Maldegem
Leerkracht Secundair Onderwijs: Handel-Burotica en Informatica
Bachelor, Vives Hogeschool Torhout

Joylien

Eeklo

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Bijles met Joylien

Ik ben gepassioneerd om leerlingen te begeleiden in het leren leren en de kennis die ik reeds heb naar hen over te brengen. Ik geef al enkele jaren bijles en haal daar veel voldoening uit. Zelf heb ik ook bijles gehad gedurende mijn opleiding om grote pakketten leerstof te verwerken en heb daar veel hulp aan gehad. Daarom dat ik dit nu wil verder zetten.

Eeklo
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Mieke

Eeklo

Bachelor

Artevelde hogeschool in gent

leerkracht geschiedenis en project kunstvakken

Bijles met Mieke

Ik geef bijles uit liefde voor het vak geschiedenis. Ik heb al eerder kunnen werken als leerkracht, maar gezien de weinige vraag heb ik tot nu nog niet de kans gekregen en mijn eigen vak, geschiedenis, te kunnen geven. Ik vind het fantastisch om een-op-een met een leerling te kunnen werken en hem/haar te motiveren voor het vak.

Eeklo
leerkracht geschiedenis en project kunstvakken
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Yara uit Sint-Laureins

  Student 2de bachelor (en deels 3de bachelor) Industrieel Ingenieur optie elektromechanica (KU Leuven in Brugge) zoekt hulp bij het vak sterkteleer, waarvan hij een herexamen heeft in au… Lees meer

 • Marijke uit Sint-Laureins

  Leerling bijzonder onderwijs (13 jaar) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij wil volgend jaar aansluiten in het reguliere onderwijs, in het 1e middelbaar (B-stroom). Hij zit nu qua … Lees meer

 • Alfred uit Prins Boudewijnlaan48

  Leerlinge 1e middelbaar heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Agnieszka uit Maldegem

  Student uit zesde middelbaar Latijn Moderne Talen zoekt hulp bij Latijn: uitleg van teksten lezen en begrijpen.

 • Hilde uit Maldegem

  Een leerling uit het 6e middelbaar in de richting Latijn-3u wiskunde heeft op wekelijkse basis ondersteuning nodig bij wiskunde.

 • Ilse uit Eede

  Student uit derde jaar ASO Wetenschappen Wiskunde zoekt hulp bij fysica. Hij zoekt extra ondersteuning bij de leerstof van afgelopen semester ter voorbereiding op de examens.

 • Amanda uit Maldegem

  Een studente uit het 4° middelbaar Humane Wetenschappen (4u wiskunde/week) zoekt begeleiding bij wiskunde.

 • Alfred uit Maldegem

  Leerling uit het 3e middelbaar economie wil algemene studiebegeleiding. Ze studeert te oppervlakkig en heeft bij examens moeite met grote hoeveelheden.

 • Karen uit Sint-Laureins

  Studente die net het 3e jaar wetenschappen heeft afgerond zoekt ondersteuning bij wiskunde ter voorbereiding van het 4e jaar. Deze bijles zal ook doorheen het 4e jaar voortgezet worden … Lees meer

 • Gwendolyn uit Sint-Laureins

  Gwendolyn zit in het 5e middelbaar Humane Wetenschappen en zoekt ondersteuning bij wiskunde. Graag een opvolging van de geziene leerstof om haar klaar te stomen voor de examens.

 • Danté uit Eeklo

  Danté zit in het eerste middelbaar met keuze wiskunde en taal. Hij heeft sinds het lager wat algemene moeilijkheden met het vak wiskunde. Niet alle behandelde zaken in de les begrijpt h… Lees meer

 • Anne uit Eeklo

  Leerling in het 5de middelbaar richting Secretariaat-Talen heeft extra hulp nodig bij Duits. Ze heeft de voorbije jaren geen Duits gehad, waardoor ze een achterstand heeft. Ze heeft het… Lees meer

 • Simeon uit Maldegem

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde: toepassingen, cijferen, metend rekenen en meetkunde.

 • Luna uit Eeklo

  Luna zit in haar eerste jaar Handelswetenschappen en zou graag hulp hebben bij vennootschapsboekhouden. Ze weet niet goed hoe ze het vak moet aanpakken.

 • Lilia uit Maldegem

  Laatstejaarsstudent van de bachelor Lager Onderwijs wil graag extra begeleiding bij het schrijven van de bachelorproef. Het gaat dan voornamelijk over hulp bij academisch schrijven, bro… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.