Bijles Statistiek in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles statistiek op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

statistiek

Lander

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles statistiek met Lander

Lander behaalde zijn bachelor Industrieel Ingenieur, met een specialisatie in data-analyse, en is momenteel bezig aan zijn Master Handelsingenieur: data analytics. Hij heeft reeds de nodige ervaring met bijles, o.a. voor de vakken Java, chemie en statistiek. Hij vindt bijles geven heel leuk en wil graag meer studenten helpen.

10/10

Gent
Handelsingenieur
Bachelor, Universiteit Gent

statistiek

Thomas

Gent

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles statistiek met Thomas

Ik heb altijd graag medestudenten geholpen om zaken uit te leggen, en met m'n leergierigheid verdiep ik me ook graag in ingewikkelde vragen van anderen. Ook op de werkvloer vind ik het zalig om kennis over te dragen, zowel naar starters als naar anciens die eens een frisse kijk op processen nodig hebben.

9/10

Gent
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

statistiek

Lien

Gent

Master

KU Leuven

Addvanced Studies of Economics

Bijles statistiek met Lien

Ik heb al bijles statistiek II en psychometrie aan een bachelor student psychologie aan UGent gegeven. Ik vond dit een toffe ervaring, zeker als je een berichtje krijgt dat ze geslaagd zijn voor hun examen. Ik heb ook nog veel voorbereide oefeningen voor deze vakken klaar liggen.

9/10

Gent
Addvanced Studies of Economics
Master, KU Leuven

statistiek

Karen

Loppem

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles statistiek met Karen

Na mijn master Handelsingenieur aan de UGent heb ik een lerarenopleiding gevolgd. Ik werk niet in het onderwijs, maar bijles geven na mijn werkuren geeft me de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik heb altijd graag uitleg gegeven aan studenten en vind het een leuk gevoel als ze het snappen.

9,7/10

Loppem
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

statistiek

Manon

Gent

Master

KU Leuven

Biomedische Wetenschappen

Bijles statistiek met Manon

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen met anderen. Het geeft mij voldoening om anderen te kunnen helpen.

10/10

Gent
Biomedische Wetenschappen
Master, KU Leuven

statistiek

Jestinah

Gent

Professioneel / Volwassen

PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Statistics

Bijles statistiek met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Gent
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

statistiek

Pieter

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles statistiek met Pieter

Ik krijg veel voldoening als ik bijles geef. Ik krijg energie wanneer ik een student kan begeleiden naar nieuwe inzichten en begrip.

Gent
Master, Universiteit Gent

statistiek

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles statistiek met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

statistiek

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles statistiek met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Sandy uit Eeklo

  Student 3de bachelor Vastgoedmakelaar (HoGent) wenst begeleiding bij statistiek, ter voorbereiding van een herexamen. Ze neemt het vak al mee sinds het eerste jaar. De laatste keer beha… Lees meer

 • Bruyneel uit Eeklo

  Student master Management en beleid van de gezondheidszorg (schakeljaar) zoekt hulp bij het vak statistiek. Ze wenst vooral te focussen op het toepassen van oefeningen.

 • Meriem uit Eeklo

  Studente in de 1ste bachelor Psychologie (UGent) heeft ondersteuning nodig bij Statistiek 1. De cursus gaat over beschrijvende statistiek (visualiseren van data, samenvatten van data, s… Lees meer

 • Jana uit Eeklo

  Jana zit in haar Bachelor Communicatiewetenschappen en zou graag hulp hebben bij statistiek. Vooral bivariate statistiek en inductieve statistiek vindt ze moeilijk.

 • Natalia uit Aalter

  De student zit in haar 1e bachelor Diergeneeskunde en is op zoek naar bijlessen voor statistiek en fysica. Bij fysica heeft ze het voornamelijk moeilijk met het toepassen van de formule… Lees meer

 • Thijme uit Evergem

  Student klinische Orthopedagogie en disability studies zoekt begeleiding bij statistiek 1 en 2. Ook voor onderzoeksmethoden gaat hij waarschijnlijk een herexamen hebben.

 • J. uit Evergem

  Studente Criminologie UGent zoekt begeleiding in verder begrijpen en integreren van de leerstof Statistiek. Ze heeft alle oefeningen en werkprincipes onder de knie maar vanaf die same… Lees meer

 • Matthias uit Beernem

  Student uit het 1e jaar diergeneeskunde (UGent) zoekt hulp bij statistiek. Ze heeft in het middelbaar onderwijs economie-talen gevolgd en niet veel voorkennis van statistiek. Daarnaast … Lees meer

 • Dirk uit Lievegem

  Student 1ste bachelor Criminologie zoekt hulp bij het vak statistiek. Ze heeft vooral moeite met de volgende onderdelen (3 hoofdstukken): correlatie-en regressieanalyse, inferentiële st… Lees meer

 • Britt uit Deinze

  Britt heeft haar bachelor orthopedagogie afgerond en gaat volgend jaar haar schakeljaar pedagogische wetenschappen doen. Aangezien er in deze richting statistiek zit en zij in het verle… Lees meer

 • Henry uit Brugge

  Student uit het schakeljaar klinische psychologie (vanuit toegepaste psychologie) zoekt hulp bij de vakken statistiek en methoden van de psychologie. Ze heeft weinig voorkennis van en i… Lees meer

 • Wendy uit Knokke-Heist

  Student 1e bachelor Vastgoed (HoGent) heeft begeleiding nodig bij statistiek. Hij wil o.a. ondersteuning bij het Excel-gedeelte.

 • Rachel uit Beernem

  Student in de bachelor Business Administration (KUL, campus Brussel) heeft ondersteuning nodig bij statistiek. Het vak wordt in het Engels gedoceerd en het examen wordt ook in het Engel… Lees meer

 • Jolien uit Knokke-Heist

  Student 1ste bachelor Psychologie (UGent) zoekt hulp bij het vak statistiek. Ze doet dit vak opnieuw in tweede zit (de vorige keer had ze 9/20, maar door hoge cesuur moet ze minstens 65… Lees meer

 • Alexandra uit Knokke-Heist

  Alexandra doet een schakeljaar Psychologie aan de VUB. Ze zou graag hulp hebben bij statistiek.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.