Bijles Nederlands in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Margot

Blankenberge

Bachelor

Odisee

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles Nederlands met Margot

Margot behaalde een bachelor leerkracht secundair onderwijs met Nederlands en geschiedenis als vakdidactieken. Momenteel volgt ze nog een bijkomende bachelor in de gezinswetenschappen. Ze heeft ervaring als leerkracht bijsprong en heeft daarnaast ervaring met huiswerk- en studiebegeleiding.

9/10

Blankenberge
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, Odisee

Nederlands

Ivetta

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch

Bijles Nederlands met Ivetta

Ik geef graag bijles waarbij de nadruk ligt op veel oefenen, veel praten, veel schrijven, enz. Daarbij gebruik ik graag de interesses van de leerling, om de leerstof op een boeiende manier te kunnen uitleggen.

10/10

Gent
Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Jasmin

Deinze

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie

Bijles Nederlands met Jasmin

Ik ben Jasmin en werk sinds oktober 2017 als logopediste. Ik begeleid heel wat kinderen en jongeren met taal-, lees- en rekenproblemen. Momenteel volg ik ook een Specifieke Lerarenopleiding voor Nederlands.

9,8/10

Deinze
in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Nederlands

Marlies

Gent

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Burgerlijk ingenieur in de chemie

Bijles Nederlands met Marlies

Ik ben graag met andere mensen bezig. Ik ben steeds animator geweest op het speelplein, heb training in soft skills en oefenzittingen aan eerstejaarsstudenten op de universiteit gegeven.

Gent
Burgerlijk ingenieur in de chemie
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Nederlands

Bert

Deinze

Bachelor

Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Nederlands met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

8/10

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Nederlands

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles Nederlands met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Nederlands

Elise

Gent

Bachelor

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles Nederlands met Elise

Ik ga graag met kinderen om en vind het fantastisch om hen te boeien met leerstof. Tijdens de opleiding en de stages ervaar je hoe je het kind het best kan helpen.

10/10

Gent
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor,

Nederlands

Tim

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

of Science in de Geografie en Geomatica

Bijles Nederlands met Tim

Dat de lerende, leerling of student, zich na de bijles opnieuw gemotiveerd voelt om bij te leren doordat op korte tijd vooruitgang werd geboekt.

Gent
of Science in de Geografie en Geomatica
Bachelor, Universiteit Gent

Nederlands

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles Nederlands met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Nederlands met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Luc uit Eeklo

  Studente 2e bachelor Secundair Onderwijs heeft begeleiding nodig bij het vak Nederlands. Ze behaalde 2 keer een 9/20. Het gaat vnl. over grammatica, o.a. woordleer.

 • Nawinda uit Lievegem

  Leerlinge (15 jaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands, vooral grammatica. Ze ging naar een internationale school (Engelse systeem, enkel online) en gaat over naar een Vlaamse schoo… Lees meer

 • Dante uit Lievegem

  Dante doet examencommissie voor tweede graad BSO en zou graag hulp hebben bij Nederlands. Hij vindt Nederlands in het algemeen moeilijk.

 • Sebastiaan uit Assenede

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van haar opleiding tot leraar Nederlands (en techniek). Ze heeft voornamelijk moeite met zinsleer en grammatica, en besch… Lees meer

 • Maaike uit Beernem

  Leerling 1e middelbaar (STEM AV, Olva Assebroek) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij behaalt veel onvoldoendes, is minder gemotiveerd en heeft niet de correcte studiehouding.

 • Benjamin uit Evergem

  Leerling in het 3de middelbaar richting Economische Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij Nederlands. Vorig jaar vielen de punten nog mee, maar sinds dit schooljaar zijn er moeili… Lees meer

 • Annemarie uit Evergem

  Student 2de middelbaar A stroom zoekt hulp bij Frans en Nederlands. Nederlands loopt in het algemeen moeilijk. Bij Frans is zijn score 15%. Bij deze vakken zou er ook wat nadruk moeten … Lees meer

 • Michiel uit Deinze

  Leerling 5de leerjaar wenst ondersteuning bij Nederlands en studie- en huiswerkbegeleiding. Zijn mama kan hem niet goed helpen hiermee omdat Nederlands niet haar eerste taal is. Hij gaa… Lees meer

 • Johnny uit Brugge

  Student 3de middelbaar Elektrotechnieken wenst ondersteuning bij Nederlands en Frans, en een algemene studiebegeleiding. De leerling is anderstalig en spreekt sinds 2 jaar de Nederlands… Lees meer

 • Faiz uit Knokke-Heist

  Student is Franstalig, maar zit in een Nederlandse school. Hij zit in het 1ste middelbaar en wenst hulp bij Nederlands. Vooral structuur, zinnen maken en opbouw lopen moeilijk. Hij vert… Lees meer

 • Talia uit Knokke-Heist

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze is Franstalig en heeft extra ondersteuning nodig. Ze heeft momenteel een beginnersniveau.

 • Yasemin uit Aalter

  De student is op zoek naar bijlessen Nederlands. Ze kan enkel Russisch spreken maar kan communiceren met de vertaalapp Sayhi. Ze kreeg al enkele lessen Nederlands waardoor ze het alfabe… Lees meer

 • Consuela uit Gent

  Student 2de middelbaar zoekt hulp bij Nederlands en Frans. Hij had slechte resultaten en weet niet goed hoe hij de vakken moet aanpakken.

 • Vera uit Knokke-Heist

  Studente Taal- en Letterkunde NL-ENG heeft begeleiding nodig bij Nederlandse grammatica/zinsontleding.

 • Kris uit Zelzate

  Leerling 1e middelbaar (Mechanica) heeft nood aan een algemene studiebegeleiding, o.a. leren leren, plannen en structureren. Daarnaast kan hij door zijn anderstalige achtergrond ook wat… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.