Bijles Nederlands in Maldegem

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Jasmin

Deinze

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie

Bijles Nederlands met Jasmin

Ik ben Jasmin en werk sinds oktober 2017 als logopediste. Ik begeleid heel wat kinderen en jongeren met taal-, lees- en rekenproblemen. Momenteel volg ik ook een Specifieke Lerarenopleiding voor Nederlands.

9,8/10

Deinze
in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Nederlands

Soetkin

Aalter

Professioneel / Volwassen

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamhed

Bijles Nederlands met Soetkin

Ik heb nooit eerder bijles gegeven, maar ik zie dat er een hoge nood is, niet in het minst op de school van mijn eigen kinderen. Ik wil graag een verschil maken en een persoonlijke relatie opbouwen, kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen geven en net dat duwtje in de rug om een diploma te behalen en hun weg te vinden in de samenleving.

Aalter
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamhed
Professioneel / Volwassen,

Nederlands

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles Nederlands met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Nederlands

Arne

Maldegem

Bachelor

ugent

farmaceutische wetenschappen

Bijles Nederlands met Arne

Mijn achtergrond uit de WW8 en huidige studie farmacie zullen zeker voldoende zijn om op degelijk niveau bijles te geven.

10/10

Maldegem
farmaceutische wetenschappen
Bachelor, ugent

Nederlands

Hannah

Eeklo

Bachelor

Universiteit gent

Taal en Letterkunde

Bijles Nederlands met Hannah

Ik heb zelf een ingewikkeld studietraject afgelegd en heb heel wat fouten gemaakt voor ik zelf een goede leermethode heb ontwikkeld. Ik ben gedurende mijn opleidingen gegaan van elf herexamens naar een vrijwel foutloos traject nu, en denk dat ik veel gehad zou hebben aan studiebegeleiding. Ik hoop dan ook andere mensen te kunnen helpen een soortgelijk traject te voorkomen. In de lagere school heb ik nog medeleerlingen geholpen te leren lezen, en dat vond ik zeer belonend. Ik ken BijlesHuis omdat ik een goede organisatie zocht om bijles bij te geven, en BijlesHuis zeer professioneel en kwalitatief oogt.

Eeklo
Taal en Letterkunde
Bachelor, Universiteit gent

Nederlands

Eva-Ann

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Moraalwetenschappen

Bijles Nederlands met Eva-Ann

Als ik rondkijk, merk ik steeds meer dat het huidige schoolklimaat niet voor iedere leerling past, wat helemaal niet betekent dat een leerling de stof niet aankan. Die leerlingen hebben enkel een wat andere aanpak nodig en de nood hieraan zal met de hervorming naar de a en b-stroom enkel groter worden vermoed ik. In mijn SLO heb ik natuurlijk ervaring opgedaan met lesgeven en ook daarvoor heb ik via informele bijlessen gemerkt dat ik het liefst in een kleinere groep lesgeef waarbij je kunt inspelen op de verschillende sterkte kanten van verschillende leerlingen en een methode kunt zoeken die voor hen werkt. Dit is aangenamer voor leerkracht en leerling.

Eeklo
Moraalwetenschappen
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Tamara

Maldegem

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles Nederlands met Tamara

Ik ben heel erg begaan met de mensen rondom mij. Ik help graag indien mijn mogelijkheden en competenties dit toelaten. Er is niets zo fijn als het beste uit de mensen halen en ze naar een hoger niveau helpen. De begeleidingen die ik doe zijn voor mij toffe momenten. Als ik iets duidelijk kan maken en het blijft hangen, dan geeft dit uiteraard een goed gevoel aan de beide kanten.

Maldegem
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Nederlands

Debra

Knesselare

Master

UAntwerpen

Communicatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Debra

Gezien ik zelf al heel wat ervaring heb met studeren, wil ik heel graag studenten bijstaan in hun studies. Zowel inhoudelijk op verschillende domeinen, maar zeker ook in hun studietraject. Ik heb ervaring met studeren binnen het middelbaar onderwijs (ASO), alsook in de professionele bachelor en nu ook op de universiteit als schakelstudent en binnenkort masterstudent. Dit vul ik aan met ervaring als reguliere student, en als werkstudent. Heel wat om zomaar allemaal voor mezelf te willen houden lijkt mij? Omdat ik volgend jaar graag meer tijd zou willen vrijmaken om te werken aan mijn thesis en optionele stage, zou ik minder willen werken en wil ik de ruimte creëren om dit aan te vullen als bijlesgever.

Knesselare
Communicatiewetenschappen
Master, UAntwerpen

Nederlands

Anaïs

Eeklo

Bachelor

Universiteit Gent

in de Geneeskunde

Bijles Nederlands met Anaïs

Ik houd ervan om samen met iemand anders naar een doel te werken, uit te pluizen waar er valkuilen zijn, om mensen te enthousiasmeren en warm te maken voor op het eerste gezicht saaiere onderwerpen.

Eeklo
in de Geneeskunde
Bachelor, Universiteit Gent

Nederlands

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles Nederlands met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

Top bijlesaanvragen

bijles tarieven, bijles Nederlands prijs, bijles Nederlands geven in Maldegem, privé bijles, Nederlands bijles in Maldegem, Nederlands bijles aan huis in Maldegem, studiebegeleiding middelbaar, bijles Nederlands tarief, extra bijles