Bijles Nederlands in Maldegem

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Jasmin

Deinze

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie

Bijles Nederlands met Jasmin

9,8/10

Deinze
in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Nederlands

Charlotte

Beernem

Bachelor

Vives Brugge

Office Management - bedrijfsvertaler/tolk

Bijles Nederlands met Charlotte

Beernem
Office Management - bedrijfsvertaler/tolk
Bachelor, Vives Brugge

Nederlands

Soetkin

Aalter

Professioneel / Volwassen

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamhed

Bijles Nederlands met Soetkin

Ik heb nooit eerder bijles gegeven, maar ik zie dat er een hoge nood is, niet in het minst op de school van mijn eigen kinderen. Ik wil graag een verschil maken en een persoonlijke relatie opbouwen, kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen geven en net dat duwtje in de rug om een diploma te behalen en hun weg te vinden in de samenleving.

Aalter
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamhed
Professioneel / Volwassen,

Nederlands

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles Nederlands met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Nederlands

Arne

Maldegem

Bachelor

ugent

farmaceutische wetenschappen

Bijles Nederlands met Arne

Mijn achtergrond uit de WW8 en huidige studie farmacie zullen zeker voldoende zijn om op degelijk niveau bijles te geven.

10/10

Maldegem
farmaceutische wetenschappen
Bachelor, ugent

Nederlands

Käthe

Aalter

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Logopedie

Bijles Nederlands met Käthe

Ik vind het fijn om kinderen/jongeren te helpen en hen te motiveren. Als ik kijk naar mijn eigen studieperiode vind ik motivatie dan ook een heel belangrijke factor binnen studiebegeleiding. Ook plannen en structureren, doe ik heel graag.

Aalter
Logopedie
Bachelor, Artevelde Hogeschool

Nederlands

Eva-Ann

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Moraalwetenschappen

Bijles Nederlands met Eva-Ann

Als ik rondkijk, merk ik steeds meer dat het huidige schoolklimaat niet voor iedere leerling past, wat helemaal niet betekent dat een leerling de stof niet aankan. Die leerlingen hebben enkel een wat andere aanpak nodig en de nood hieraan zal met de hervorming naar de a en b-stroom enkel groter worden vermoed ik. In mijn SLO heb ik natuurlijk ervaring opgedaan met lesgeven en ook daarvoor heb ik via informele bijlessen gemerkt dat ik het liefst in een kleinere groep lesgeef waarbij je kunt inspelen op de verschillende sterkte kanten van verschillende leerlingen en een methode kunt zoeken die voor hen werkt. Dit is aangenamer voor leerkracht en leerling.

Eeklo
Moraalwetenschappen
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Debra

Aalter

Master

UAntwerpen

Communicatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Debra

Gezien ik zelf al heel wat ervaring heb met studeren, wil ik heel graag studenten bijstaan in hun studies. Zowel inhoudelijk op verschillende domeinen, maar zeker ook in hun studietraject. Ik heb ervaring met studeren binnen het middelbaar onderwijs (ASO), alsook in de professionele bachelor en nu ook op de universiteit als schakelstudent en binnenkort masterstudent. Dit vul ik aan met ervaring als reguliere student, en als werkstudent. Heel wat om zomaar allemaal voor mezelf te willen houden lijkt mij? Omdat ik volgend jaar graag meer tijd zou willen vrijmaken om te werken aan mijn thesis en optionele stage, zou ik minder willen werken en wil ik de ruimte creëren om dit aan te vullen als bijlesgever.

Aalter
Communicatiewetenschappen
Master, UAntwerpen

Nederlands

Anaïs

Eeklo

Bachelor

Universiteit Gent

in de Geneeskunde

Bijles Nederlands met Anaïs

Ik houd ervan om samen met iemand anders naar een doel te werken, uit te pluizen waar er valkuilen zijn, om mensen te enthousiasmeren en warm te maken voor op het eerste gezicht saaiere onderwerpen.

Eeklo
in de Geneeskunde
Bachelor, Universiteit Gent

Nederlands

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles Nederlands met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Katrijn uit Meise

  Leerling uit het basisonderwijs (6 jaar) is anderstalig, maar nu hij les volgt in het Nederlandstalig onderwijs, willen de ouders dat hij Nederlands leert. De leerling spreekt en schrij… Lees meer

 • Julie uit Middelkerke

  Volwassene wenst extra ondersteuning bij Nederlands, specifiek: het toepassen van dt-regels. Graag enkele tips en tricks.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles Nederlands tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Maldegem. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
Ja hoor. Indien je liever bijles Nederlands achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Maldegem, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Bijlessen Nederlands worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Maldegem: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis Nederlands, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent Nederlands ben je in goede handen.

Top bijlesaanvragen

bijles tarieven, bijles Nederlands prijs, bijles Nederlands geven in Maldegem, privé bijles, Nederlands bijles in Maldegem, Nederlands bijles aan huis in Maldegem, studiebegeleiding middelbaar, bijles Nederlands tarief, extra bijles