Bijles Nederlands in Knesselare

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Käthe

Aalter

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Logopedie

Bijles Nederlands met Käthe

Ik vind het fijn om kinderen/jongeren te helpen en hen te motiveren. Als ik kijk naar mijn eigen studieperiode vind ik motivatie dan ook een heel belangrijke factor binnen studiebegeleiding. Ook plannen en structureren, doe ik heel graag.

Aalter
Logopedie
Bachelor, Artevelde Hogeschool

Nederlands

Shirley

Knesselare

Master

Hogeschool Gent

Vertaalkunde Engels Spaans

Bijles Nederlands met Shirley

Ik geef graag bijles omdat ik het miste om les te geven, met kinderen in contact te komen en een meerwaarde te kunnen zijn in hun leven. Lesgeven heb ik altijd als heel verrijkend ervaren. Ik heb twee jaar lesgegeven in het buitenland, zowel aan kinderen als volwassenen. BijlesHuis heb ik leren kennen door te googelen online naar opties om terug les te geven.

Knesselare
Vertaalkunde Engels Spaans
Master, Hogeschool Gent

Nederlands

Lientje

Beernem

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Leerkracht secundair onderwijs economie - muzikale opvoeding

Bijles Nederlands met Lientje

Door een individuele aanpak is bijles geven vaak heel efficiënt. Leerlingen krijgen de leerstof nog eens op een andere manier uitgelegd, vaak met meer voorbeelden en oefeningen.

Beernem
Leerkracht secundair onderwijs economie - muzikale opvoeding
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Nederlands

Tamara

Maldegem

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles Nederlands met Tamara

Ik ben heel erg begaan met de mensen rondom mij. Ik help graag indien mijn mogelijkheden en competenties dit toelaten. Er is niets zo fijn als het beste uit de mensen halen en ze naar een hoger niveau helpen. De begeleidingen die ik doe zijn voor mij toffe momenten. Als ik iets duidelijk kan maken en het blijft hangen, dan geeft dit uiteraard een goed gevoel aan de beide kanten.

Maldegem
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Nederlands

Astrid

Aalter

Bachelor

Biomedische wetenschappen

Bijles Nederlands met Astrid

Mijn passie voor lesgeven is begonnen op school, toen een medeleerling enorme problemen had met wetenschappen. Ze werkte heel hard, maar het was zeer moeilijk voor haar. Zo begon ik haar te helpen en de jaren die volgden, deed ik dit voor meer en meer klasgenoten. Nu is ook mijn interesse naar leerstoornissen gegroeid en studeer ik logopedische wetenschappen, na een jaar biomedische wetenschappen.

Aalter
Biomedische wetenschappen
Bachelor,

Nederlands

Debra

Knesselare

Master

UAntwerpen

Communicatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Debra

Gezien ik zelf al heel wat ervaring heb met studeren, wil ik heel graag studenten bijstaan in hun studies. Zowel inhoudelijk op verschillende domeinen, maar zeker ook in hun studietraject. Ik heb ervaring met studeren binnen het middelbaar onderwijs (ASO), alsook in de professionele bachelor en nu ook op de universiteit als schakelstudent en binnenkort masterstudent. Dit vul ik aan met ervaring als reguliere student, en als werkstudent. Heel wat om zomaar allemaal voor mezelf te willen houden lijkt mij? Omdat ik volgend jaar graag meer tijd zou willen vrijmaken om te werken aan mijn thesis en optionele stage, zou ik minder willen werken en wil ik de ruimte creëren om dit aan te vullen als bijlesgever.

Knesselare
Communicatiewetenschappen
Master, UAntwerpen

Nederlands

Petra

Aalter

Bachelor

OLV Ten Doorn te Eeklo.

Pedagogisch Hoger Onderwijs, afdeling onderwijzeres.

Bijles Nederlands met Petra

In de school waar ik te werk gesteld ben, rolde ik enige tijd geleden in de functie van zorgleerkracht/zorgcoördinator. Sinds dit schooljaar bestaat de opdracht echter voornamelijk uit organisatie, communicatie en administratie. Ik heb amper nog contact met de kinderen. En ik mis dat enorm. Voor mij een signaal dat het in mijn leven weer eens tijd is om nieuwe horizonten te verkennen.

Aalter
Pedagogisch Hoger Onderwijs, afdeling onderwijzeres.
Bachelor, OLV Ten Doorn te Eeklo.

Nederlands

Annelise

Oedelem

Bachelor

Technisch Instituut Heilige Familue brugge

Afstudeerrichting secundair onderwijs met de vakken Nederlands, Engels en geschiedenis

Bijles Nederlands met Annelise

Vanuit mijn professionele achtergrond merk ik dat er nog veel kinderen en jongeren zijn die omwille van verschillende redenen geen of weinig correcte ondersteuning krijgen. Door het geven van bijles wil ik dan ook een begeleiding op maat voorzien.

Oedelem
Afstudeerrichting secundair onderwijs met de vakken Nederlands, Engels en geschiedenis
Bachelor, Technisch Instituut Heilige Familue brugge

Nederlands

Sofie

Maldegem

Master

Universiteit Gent

lerarendiploma geschiedenis

Bijles Nederlands met Sofie

Ik sta gepassioneerd voor de klas. Zeker nu ik in het buitengewoon onderwijs les geef (OV4 type 9) valt het me meer en meer op dat sommige jongeren meer nood hebben aan begeleiding. In mijn kleinere klasgroepen kan ik dit goed opvangen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om dit ook aan te kunnen bieden aan leerlingen die in grotere klasgroepen zitten en die niet volledig van de individuele begeleiding kunnen genieten.

Maldegem
lerarendiploma geschiedenis
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Charys

Aalter

Bachelor

Hogent

Leerkracht secundair onderwijs voeding-verzorging en PAV

Bijles Nederlands met Charys

Ik vind het leuk om jongeren te stimuleren en te helpen waar nodig. Ik ben altijd met jongeren bezig geweest. Zo nam ik gedurende 15 jaar actief deel in de jeugdbeweging van Knokke-Heist. Waarvan ik 3 jaar een meerwaarde kon betekenen als leider en mijn laatste jaar in de scouts hoofdleiding ben geweest. Deze ervaring leerde mij verantwoordelijkheidszin te ontwikkelen. Vanaf 2014 heb ik deze gedrevenheid verdergezet via vakantiewerk waarbij ik gestart ben bij de speelpleinwerking te Knokke-Heist. Sinds 2018 heb ik deze passie verder kunnen zetten in mijn beroep als leerkracht.

Aalter
Leerkracht secundair onderwijs voeding-verzorging en PAV
Bachelor, Hogent