Bijles Nederlands in Knesselare

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Jasmin

Deinze

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie

Bijles Nederlands met Jasmin

Ik ben Jasmin en werk sinds oktober 2017 als logopediste. Ik begeleid heel wat kinderen en jongeren met taal-, lees- en rekenproblemen. Momenteel volg ik ook een Specifieke Lerarenopleiding voor Nederlands.

9,8/10

Deinze
in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Nederlands

Bert

Deinze

Bachelor

Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Nederlands met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

8/10

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Nederlands

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles Nederlands met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Nederlands

Carine

Brugge

Professioneel / Volwassen

KUL

PAVO NT2 didactiek

Bijles Nederlands met Carine

Graag help ik je bij het beter leren en oefenen van de taal. Bijvoorbeeld oefenen bij spreekdurf, het herhalen van de leerstof van in de klas,... Daarnaast voorzie ik ook studiebegeleiding bij toegepaste psychologie en pedagogie, begeleiding bij gedrags- en cultuurwetenschappen.

Brugge
PAVO NT2 didactiek
Professioneel / Volwassen, KUL

Nederlands

Käthe

Aalter

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Logopedie

Bijles Nederlands met Käthe

Ik vind het fijn om kinderen/jongeren te helpen en hen te motiveren. Als ik kijk naar mijn eigen studieperiode vind ik motivatie dan ook een heel belangrijke factor binnen studiebegeleiding. Ook plannen en structureren, doe ik heel graag.

Aalter
Logopedie
Bachelor, Artevelde Hogeschool

Nederlands

Lientje

Beernem

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Leerkracht secundair onderwijs economie - muzikale opvoeding

Bijles Nederlands met Lientje

Door een individuele aanpak is bijles geven vaak heel efficiënt. Leerlingen krijgen de leerstof nog eens op een andere manier uitgelegd, vaak met meer voorbeelden en oefeningen.

Beernem
Leerkracht secundair onderwijs economie - muzikale opvoeding
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Nederlands

Tamara

Maldegem

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles Nederlands met Tamara

Ik ben heel erg begaan met de mensen rondom mij. Ik help graag indien mijn mogelijkheden en competenties dit toelaten. Er is niets zo fijn als het beste uit de mensen halen en ze naar een hoger niveau helpen. De begeleidingen die ik doe zijn voor mij toffe momenten. Als ik iets duidelijk kan maken en het blijft hangen, dan geeft dit uiteraard een goed gevoel aan de beide kanten.

Maldegem
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Nederlands

Astrid

Aalter

Bachelor

Biomedische wetenschappen

Bijles Nederlands met Astrid

Mijn passie voor lesgeven is begonnen op school, toen een medeleerling enorme problemen had met wetenschappen. Ze werkte heel hard, maar het was zeer moeilijk voor haar. Zo begon ik haar te helpen en de jaren die volgden, deed ik dit voor meer en meer klasgenoten. Nu is ook mijn interesse naar leerstoornissen gegroeid en studeer ik logopedische wetenschappen, na een jaar biomedische wetenschappen.

Aalter
Biomedische wetenschappen
Bachelor,

Nederlands

Debra

Knesselare

Master

UAntwerpen

Communicatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Debra

Gezien ik zelf al heel wat ervaring heb met studeren, wil ik heel graag studenten bijstaan in hun studies. Zowel inhoudelijk op verschillende domeinen, maar zeker ook in hun studietraject. Ik heb ervaring met studeren binnen het middelbaar onderwijs (ASO), alsook in de professionele bachelor en nu ook op de universiteit als schakelstudent en binnenkort masterstudent. Dit vul ik aan met ervaring als reguliere student, en als werkstudent. Heel wat om zomaar allemaal voor mezelf te willen houden lijkt mij? Omdat ik volgend jaar graag meer tijd zou willen vrijmaken om te werken aan mijn thesis en optionele stage, zou ik minder willen werken en wil ik de ruimte creëren om dit aan te vullen als bijlesgever.

Knesselare
Communicatiewetenschappen
Master, UAntwerpen

Nederlands

Petra

Aalter

Bachelor

OLV Ten Doorn te Eeklo.

Pedagogisch Hoger Onderwijs, afdeling onderwijzeres.

Bijles Nederlands met Petra

In de school waar ik te werk gesteld ben, rolde ik enige tijd geleden in de functie van zorgleerkracht/zorgcoördinator. Sinds dit schooljaar bestaat de opdracht echter voornamelijk uit organisatie, communicatie en administratie. Ik heb amper nog contact met de kinderen. En ik mis dat enorm. Voor mij een signaal dat het in mijn leven weer eens tijd is om nieuwe horizonten te verkennen.

Aalter
Pedagogisch Hoger Onderwijs, afdeling onderwijzeres.
Bachelor, OLV Ten Doorn te Eeklo.

Studenten die we al konden helpen

 • Fenna uit Beernem

  Leerling 1e middelbaar (STEM AV, Olva Assebroek) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij behaalt veel onvoldoendes, is minder gemotiveerd en heeft niet de correcte studiehouding.

 • Brigitte uit Aalter

  De student is op zoek naar bijlessen Nederlands. Ze kan enkel Russisch spreken maar kan communiceren met de vertaalapp Sayhi. Ze kreeg al enkele lessen Nederlands waardoor ze het alfabe… Lees meer

 • Liesbeth uit Wingene

  Liesbeth wil voor privé gebruik graag Nederlandse bijlessen krijgen. Hij heeft hulp nodig bij het schrijven. Hij is op zoek naar een docent die zijn Nederlands tot een hoger niveau kan … Lees meer

 • Loes uit Eeklo

  Studente 2e bachelor Secundair Onderwijs heeft begeleiding nodig bij het vak Nederlands. Ze behaalde 2 keer een 9/20. Het gaat vnl. over grammatica, o.a. woordleer.

 • Sofie uit Aalter

  Student zit in het tweede middelbaar ASO: moderne talen en zoekt bijlessen Nederlands. Momenteel zijn ze in de lessen bezig met zinsdelen, communicatieonderdelen en teksten. De student … Lees meer

 • Hannelore uit Brugge

  Student 3de middelbaar Elektrotechnieken wenst ondersteuning bij Nederlands en Frans, en een algemene studiebegeleiding. De leerling is anderstalig en spreekt sinds 2 jaar de Nederlands… Lees meer

 • Sofie uit Lievegem

  Leerlinge (15 jaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands, vooral grammatica. Ze ging naar een internationale school (Engelse systeem, enkel online) en gaat over naar een Vlaamse schoo… Lees meer

 • Dante uit Lievegem

  Dante doet examencommissie voor tweede graad BSO en zou graag hulp hebben bij Nederlands. Hij vindt Nederlands in het algemeen moeilijk.

 • Danijela uit Brugge

  Student 6de middelbaar zoekt begeleiding bij Nederlands. Hij is anderstalig en heeft de basis niet echt mee. Vooral moeilijkheden bij grammatica.

 • Anja uit Brugge

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Ulfer uit Gent

  Leerlinge 1e middelbaar met hoogsensitiviteit heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Karel uit Assenede

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van haar opleiding tot leraar Nederlands (en techniek). Ze heeft voornamelijk moeite met zinsleer en grammatica, en besch… Lees meer

 • Kirsten uit Gent

  Student 2de bachelor Logopedie en Audiologie (Hogeschool Gent) wenst ondersteuning bij Nederlands, dit voor het vak 'Schriftelijke Communicatie'. Ze heeft dit vak al 2 keer afgelegd. He… Lees meer

 • An uit Gent

  Anderstalige (Roemeens) volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van haar werk als psychologe. Ze heeft 3 niveaus gedaan (UCT) en zit op het niveau B1 minus.

 • Marie uit Gent

  Deze jongeman wenst zijn Nederlands te verbeteren. Hij spreekt al heel vlot Nederlands maar hij wilt zijn niveau nog meer naar omhoog halen. Hij wenst zowel te trainen op mondelinge als… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.