Bijles Frans in Knesselare

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Bernhard

Gent

Master

Universiteit in D- Aachen

Romaanse en Germaanse Filologie

Bijles Frans met Bernhard

Ik ben gepensioneerd en heb veel tijd om bijles te geven. Mijn ervaringen als leraar waren schitterend en ik wens dit verder te zetten.

8/10

Gent
Romaanse en Germaanse Filologie
Master, Universiteit in D- Aachen

Frans

Anne

Gent

Bachelor

Sint-Andreas-Instituut Brugge

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Anne

Ik ben op een moment gekomen in mijn leven, waarin ik meer tijd en ruimte heb. Ik wens dan ook mijn vakkennis over te dragen naar kinderen,jongeren en volwassenen, die een extra steuntje kunnen gebruiken naast de dagelijkse lessen en cursussen. Velen onder hen kunnen volgens mij, met dat extra steuntje, de nodige motivatie aanhouden of terugvinden. Dit lukt zeker wanneer men op een minder schoolse manier tewerk gaat. Wat struikelblokken kunnen zijn binnen het reguliere lessenrooster, kunnen verholpen worden tijdens buitenschoolse momenten. Ik ben enorm gemotiveerd om kinderen in de Basisschool, jongeren in het Middelbaar en studenten op de Hogeschool alsook in het Volwassenonderwijs, die extra steun te bieden !

9,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Bachelor, Sint-Andreas-Instituut Brugge

Frans

Julie

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Frans met Julie

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om one-on-one een student of leerling aan te moedigen en te helpen om geslaagd door diens cursus te geraken en een efficiënte studiemethode te vinden die op lange termijn kan gehanteerd worden. Ik gaf reeds verscheidene keren bijles of studiebegeleiding. Door ervaring leerde ik dat iedere student anders is en vaak een heel persoonsgerichte aanpak nodig heeft die voor hem/haar werk. Hier draag ik aan bij. Het geeft me energie als ik de progressie zie bij een student of leerling en dit verder op te bouwen om zo sneller en efficiënter door een cursus te geraken.

8,5/10

Gent
Rechten
Master, Universiteit Gent

Frans

Marie

Jabbeke

Master

Universiteit Gent

Specificieke Lerarenopleiding

Bijles Frans met Marie

Ik help zeer graag studenten met de kennis en studiemethodes die ik de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde: Engels-Frans. Ik kan me goed inleven in wat er leeft bij de studenten. Bijles is verder ook een job die veel voldoening geeft, en ik ben zeer gemotiveerd om studenten mijn passie voor het Frans en het Engels bij te brengen. Daarnaast help ik ook graag studenten verder in het begeleiden van hun thesis.

9,5/10

Jabbeke
Specificieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Frans

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles Frans met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Frans

Ilse

Deinze

Professioneel / Volwassen

CVO Kisp

Frans voor gevorderden

Bijles Frans met Ilse

Ik haal veel voldoening uit de 1-op-1 relatie met de leerlingen.

7,7/10

Deinze
Frans voor gevorderden
Professioneel / Volwassen, CVO Kisp

Frans

Emilien

Gent

PhD

Radboud University Nijmegen

Biologie

Bijles Frans met Emilien

Mijn naam is Emilien, ik ben 32 en ik kom uit Frankrijk. Ik ben doctor in biochemie en ik heb acht jaar als onderzoeker bij Nederlandse universiteiten gewerkt (Radboud Universiteit en Technische Universiteit Eindhoven). Ik spreek Frans, Nederlands en Engels. Ik heb een lange ervaring met het begeleiden van studenten. In Frankrijk heb ik ook een aantal jaren bijles gegeven.

9/10

Gent
Biologie
PhD, Radboud University Nijmegen

Frans

Bert

Deinze

Bachelor

Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Frans met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

8/10

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Frans

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles Frans met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Frans

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Keuppens uit Knesselare

  Studente legt het mondelinge examen Frans af via de examencommissie op 14/04 (3e graad Humane Wetenschappen).

 • Daud uit Aalter

  Leerlinge 4e middelbaar (CLIL Talen-Economie, Sint-Lodewijkscollege) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. zinsbouw en schrijven.

 • Katrien uit Knesselare

  Leerling 4e middelbaar (ASO Sportwetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. zinsbouw en vervoegingen.

 • Tijana uit Aalter

  Leerlinge 4e middelbaar (Emmaüsinstituut, Business) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica (de tijden).

 • Coralie uit Aalter

  Duobegeleiding - Twee broers in het 1ste leerjaar (6 en 7 jaar oud) willen graag de basis van Frans verwerven om hier op langere termijn een goede kennis van op te bouwen. Het gaat dus … Lees meer

 • Pascale uit Aalter

  Leerling 2e middelbaar (A-stroom) heeft om de 2 weken begeleiding nodig bij Frans en Engels. Hij heeft wat achterstand opgelopen tijdens de coronaperiode en wil deze wegwerken.

 • Pieter uit Knesselare

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze is leerkracht kleuteronderwijs en volgt momenteel de opleiding leerkracht lager onderwijs in afstandsonderwijs (met zelfstudie). Ze heef… Lees meer

 • Coline uit Aalter

  Leerling 4e middelbaar (Hotelschool) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft te weinig basiskennis, heeft veel moeite met de grammatica en daardoor ook met het vormen van zinnen.

 • Joke uit Beernem

  Leerlinge 1e middelbaar TSO heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Rox uit Aalter

  Bachelorstudente HIR / TEW (Ugent) heeft begeleiding nodig bij Frans, om haar niveau op te krikken.

 • Jan uit Beernem

  Leerling 1e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij Frans en Nederlands. Hij heeft weinig les gehad eind vorig jaar en wil dus zijn achterstand wegwerken. Hij haalt momenteel ne… Lees meer

 • Jordan uit Beernem

  Leerling 2e middelbaar (STEM) met lichte vorm van dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. woordenschat en grammatica. Momenteel behaalt hij maximaal 60%.

 • Thomas uit Aalter

  Student STW volgt examencommissie voor de 3de graad en wenst begeleiding bij het vak Frans. Het gaat om een algemene tendens, de student is geen talenknobbel. Zowel focus op het schrift… Lees meer

 • Annick uit Aalter

  Een leerling uit het 2e middelbaar heeft ondersteuning nodig voor Frans op wekelijkse basis. Hij wil graag de basisgrammatica opfrissen en veel extra oefeningen maken aan de hand van he… Lees meer

 • Sarah uit Beernem

  Leerlinge 1e middelbaar BSO heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze is overgegaan van het Bijzonder Lager Onderwijs en wil haar achterstand wegwerken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.