Bijles Chinees in Sint‑Laureins

Krijg vandaag nog bijles Chinees op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Chinees

Anke

Bornem

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Toegepaste Taalkunde Engels Chinees

Bijles Chinees met Anke

Het is vandaag de dag een groot pluspunt als je meerdere talen kunt spreken. Persoonlijk, vind ik communicatie zeer belangrijk. Om die reden help ik graag anderen verder met hun taalvaardigheid. Ik zet mijn eigen ervaring met het leren van verschillende talen in tijdens de bijles.

Bornem
Toegepaste Taalkunde Engels Chinees
Bachelor, Universiteit Antwerpen

Chinees

Jonas

Ternat

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen

Bijles Chinees met Jonas

In mijn schooltijd had ik het niet altijd gemakkelijk om alle leerstof bij te houden en te verwerken. Dit kwam, daar ben ik pas later achter gekomen, niet door een gebrek aan intellect, maar vooral door een gebrek aan begrip en kennis van leermethodes. Pas op latere leeftijd heb ik echt ondervonden hoe ik kan leren om op aangename en efficiënte wijze nieuwe vaardigheden onder knie te krijgen. Ik deel mijn ervaring graag met de volgende generaties jongeren.

Ternat
Handelswetenschappen
Master, Universiteit Gent

Chinees

Eva

Jette

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

Taal- en regiostudie van China (Sinologie)

Bijles Chinees met Eva

Ik geef graag bijles in combinatie met het afwerken van mijn masterproef in de Klinische Psychologie. Hoe meer ervaring ik kan opdoen in contact met kinderen en jongeren, hoe beter, gezien ik in de toekomst aan de slag zal gaan als kinder- en jeugdpsycholoog.

Jette
Taal- en regiostudie van China (Sinologie)
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Chinees

Linden

Brugge

Bijles Chinees met Linden

De voldoening van een les te geven en dat leerlingen het snappen, die krijg je uit geen enkel ander werk. Als er iets uitgelegd wordt en je ziet in hun oogjes dat ze het snappen, dat is een van de mooiste gevoelens. Mijn vriendin geeft in Frankrijk les als taalassistente en de leuke verhalen die ze meeneemt, geven extra motivatie om hiermee bezig te blijven.

Brugge

Chinees

Yiying

Mechelen

Master

KULeuven

Kunstwetenschappen

Bijles Chinees met Yiying

Ik geef bijles Chinees, geschiedenis en eventueel wiskunde.

Mechelen
Kunstwetenschappen
Master, KULeuven

Chinees

Louise

Mechelen

Bachelor

Thomas More Hogeschool

Bijles Chinees met Louise

Ik haal er veel voldoening uit om kennis die ik heb door te geven, en om mensen te zien groeien.

Mechelen
Bachelor, Thomas More Hogeschool

Chinees

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles Chinees met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Chinees

Sara

Beringen

Bijles Chinees met Sara

Van kleins af aan wilde ik altijd leerkracht worden. Ik heb een aantal jaar geleden Engelse bijles gegeven aan een Chinees kindje toen ik in China verbleef voor een jaar en heb de afgelopen twee maanden Engels gegeven in een school in China. Nu ga ik op zoek naar een job die niets met lesgeven te maken heeft maar ik wil het wel graag nog wat blijven doen. Ik heb ook echt een passie voor China en het Chinees en zou het dus leuk vinden als ik dit kan overbrengen op anderen.

Beringen

Chinees

Jozefien

Gent

Professioneel / Volwassen

CVO Kisp

Algemene lerarenopleiding

Bijles Chinees met Jozefien

Ik wil studenten graag helpen en ze iets bijleren. Dit geeft mij voldoening.

Gent
Algemene lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Kisp

Chinees

Johan

Gent

Bijles Chinees met Johan

Ik werkte vorig jaar als leerkracht Engels in een privéschool en boeddhistische universiteit in Thailand. Dit was een verrijkende ervaring die me beviel en me de motivatie gaf om in België les te geven. Kennis delen met anderen is mijn passie, en via jullie zou ik dit graag weer hervatten.

Gent

Veelgestelde vragen

Je bijles Chinees vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Sint-laureins kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen Chinees per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Als jullie dat wensen, is de bijles Chinees aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Sint-laureins. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent Chinees in regio Sint-laureins. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.

Top bijlesaanvragen

Chinees leren, Chinees bijles in Sint-Laureins, bijlesgever gezocht, bijles Chinees middelbaar in Sint-Laureins, bijles thuis, zomer bijles, privéles Chinees, bijles Chinees prijs, bijles tarieven