Verbeter je Chinees vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Chinees uit De Haan! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Chinees

Philip

Rotterdam

Bachelor, Universiteit Utrecht

Bijles Chinees met Philip

Officieel ben ik werkzaam als een pianist/pianodocent. Ik heb ruim 10 jaar les gegeven aan leerlingen van diverse leeftijdsgroepen. Enige didactische ervaringen heb ik dus wel. Afgelopen 2 jaar heb ik flink wat pianoleerlingen van mij de overgang zien maken van basischool naar middelbare school, of van de eerste fase naar de tweede fase. Ik praat regelmatig met ze over hun school en hun leven in het algemeen, omdat deze zaken van invloed kunnen zijn op hun pianospel. Het bleek dat er aardig wat leerlingen moeite met wiskunde hadden. Dus heb ik toen mijn wiskundige kant aan hen onthuld en ben ik ze sindsdien daarin ook gaan begeleiden. Via mijn leerlingen en via nieuwsberichten heb ik vernomen dat er in Nederland op dit moment een tekort is aan leerkrachten wiskunde. Sommige leerlingen hebben echter wel individuele begeleiding nodig omdat ze niet gewend zijn aan “de taal van de wiskunde”, namelijk het enezijds rationele, anderzijds toch abstracte denken. Deze aandacht kunnen ze op school helaas niet altijd krijgen. Nu is het wel zo dat ik niet in staat ben om voltijd voor de klas te gaan staan, ik heb tenslotte al werkzaamheden. Ik ben wel bereid om in mijn vrije tijd je te helpen als je het nodig hebt. Ik heb een ruime lesruimte in centrum Rotterdam (5 minuten lopen van het station), genoeg voor een groep van 4 leerlingen per sessie. Laat me weten en graag tot dan!

Rotterdam
Master of Art
Bachelor, Universiteit Utrecht

Chinees

Sam

KORTRIJK

Master, Universiteit Gent

Bijles Chinees met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

KORTRIJK
Master of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent

Chinees

Louise

Mechelen

Bachelor, Thomas More Hogeschool

Bijles Chinees met Louise

Ik haal er veel voldoening uit om kennis die ik heb door te geven, en om mensen te zien groeien.

Mechelen
Bachelor, Thomas More Hogeschool

Chinees

Christine

'S-GRAVENHAGE

None

Bijles Chinees met Christine

Ik wil graag kinderen en jongeren begeleiden en/of ondersteunen in vakken waar ze moeite mee hebben. Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en/of jongeren (ook in groepen). Daarnaast wil ik iets voor een ander betekenen en wil ik mijn kennis overdragen. Maar ik denk dat we van elkaar gaan leren.

'S-GRAVENHAGE

Chinees

Jannick

Brasschaat

Bachelor, Atheneum Brasschaat

Bijles Chinees met Jannick

Ik ben half Taiwanees en half Nederlands. Ik spreek vloeiend Nederlands, Chinees (Mandarijns) en Engels. Ik zou graag Chinese conversatie lessen willen geven, helaas kan ik geen Chinese karakters schrijven. Het lijkt me erg leuk om andere mensen te helpen om beter Chinees te leren spreken.

Brasschaat
middelbaar en hoger onderwijs niveau
Bachelor, Atheneum Brasschaat

Chinees

Xiaoqing

Kortenberg

None

Bijles Chinees met Xiaoqing

Ik vind het leuk om anderstalige mensen het Chinese taal te leren.

Kortenberg

Chinees

Ying

Den Haag

None

Bijles Chinees met Ying

Ik werk graag thuis (hoef geen vast baan), ook ik houd van het leren.

Den Haag

Chinees

Lise

Den Haag

None

Bijles Chinees met Lise

Ik vind het leuk om mijn interesses aan anderen te leren. Bovendien vind ik het leuk om leerlingen beter te zien worden en dat maakt mij erg tevreden. Ik wil graag een bijbaan om geld te verdienen om op reis te gaan en bijles geven past bij mijn interesses en is een flexibele bijbaan. Ook wil ik graag ervaring opdoen met lesgeven.

Den Haag

Chinees

Chao

Roosendaal

Basisschool, Chr Basissch Het Anker

Bijles Chinees met Chao

Iam native speaker Chinese, high level English speaker and I can conduct the Dutch language as well. During my study international logistics in the Netherlands I taught the Chinese language to a class of high talented children from a elementary school. They were in the age range of 8 till 12 years old. I personally like it to share and teach knowledge about my Chinese heritage. Now Iam married with my Dutch wife and live in the Netherlands, I would like to start teaching again.

Roosendaal
Hoogbegaafde kinderen leeftijd (8 tot 12 jaar)
Basisschool, Chr Basissch Het Anker

Chinees

Johan

Gent

None

Bijles Chinees met Johan

Ik werkte vorig jaar als leerkracht Engels in een privéschool en boeddhistische universiteit in Thailand. Dit was een verrijkende ervaring die me beviel en me de motivatie gaf om in België les te geven. Kennis delen met anderen is mijn passie, en via jullie zou ik dit graag weer hervatten.

Gent