Verbeter je thesis-scriptiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten thesis-scriptiebegeleiding uit De Haan! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

thesis-scriptiebegeleiding

Tom

Brugge

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Brugge
MaNaMa, drs.
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Nick

Koekelare

Master, Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Nick

Ik ben zonet afgestudeerd als burgerlijk ingenieur bouwkunde en heb een vaste job in een studiebureau. Hiernaast zou ik echter nog graag bijles geven tijdens het weekend en/of 's avonds. Ik ben namelijk een sociaal persoon die graag zaken uitlegt. Door mijn opleiding als ingenieur ben ik sterk in analytische vakken zoals wiskunde en fysica. Ik ben eerst afgestudeerd als industrieel ingenieur bouwkunde (4 jaar) en heb daarna geschakeld naar burgerlijk ingenieur bouwkunde (2 jaar). Hierdoor heb ik tweemaal een thesis moeten maken en kan ik hier dus ook redelijk wat advies over aanbieden. Tijdens mijn opleiding heb ik ook geregeld zaken uitgelegd aan mijn medestudenten en ik vind dat dit veel voldoening geeft. Ik zou dus zeer graag anderen kunnen helpen om alle nodige vakken te snappen en op die manier hun examens vlot te kunnen afleggen!

Koekelare
Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Tom

Oostende

Master, kuleuven

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Tom

Ik heb reeds ervaring in het bijles geven, daarnaast ben ik PAL-tutor aan de KULeuven. Tijdens het afwerken van mijn master rechten volg ik tevens een SLO aan de KULeuven. Andere leerlingen helpen is een passie. Daarenboven leer je altijd zelf nieuwe dingen en blijf je fris in het hoofd.

Oostende
Master, kuleuven

thesis-scriptiebegeleiding

Cedric

Bredene

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Anthony

Brugge

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Anthony

Als landbouwkundig ingenieur heb ik een grote fascinatie voor wetenschappen. Daarnaast heb ik altijd graag gewerkt met jongeren. Jongeren helpen met wetenschappelijke vakken is daarom een ideale combinatie voor mij.

Brugge
Master of Science: Biowetenschappen - landbouwkunde
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Erwin

Zedelgem

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Erwin

Ik weet hoe belangrijk het is om op een begrijpelijke en begrijpbare manier informatie te verwerken tot kennis. Ikzelf heb vrij veel diploma's behaald in mijn loopbaan: ingenieur, 5 ICT certificaten, Personal trainer, masseur, voedingsconsulent, en ik spreek 5 talen. Alles stel ik in het werk om jouw diploma- en kennisdromen op dezelfde manier te behalen. Eenvoud in het uitleggen van complexe materie is de sleutel tot succes.

Zedelgem

thesis-scriptiebegeleiding

Reinhard

Zwevezele

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Reinhard

Om de eigen kennis te onderhouden/om bij te leren en als bijverdienste. Om vaardigheden op te doen in lesgeven.

Zwevezele
Master in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Sofie

Brugge

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Sofie

Ik zal vanaf april 2017 deeltijds werken voor Kind en Gezin als bediende, en had graag mijn werk wat aangevuld met bijles geven. Mijn rode draad doorheen heel mijn leven, is altijd al het graag helpen van mensen geweest. Met ook een specifieke interesse voor het werken met kinderen, wat zich reeds geuit heeft in heel wat vrijwilligerswerk met kinderen en jongeren in mijn studententijd (verpleegster op taalkamp, monitrice op kindervakantiekampen). Vandaar dat ik nu ook graag kinderen en jongeren zou helpen met studiebegeleiding en mijn kennis en vaardigheden graag met hen zou delen. Ik heb als student ook nog bijles gegeven aan lagere schoolkinderen (6e leerjaar), wat ik enorm graag deed en veel voldoening uit haalde. Indien mogelijk, zou ik ook verder aan deze groep willen bijles geven. Ik heb een sterke wetenschappelijke achtergrond, en dus ook lesgeven van wiskunde en chemie tot tweede graad ASO behoort tot mijn kunde. Gezien ik ook een goede basis Frans heb, dankzij de jaarlijkse Franse taalkampen die ik gedurende heel mijn middelbare periode heb gevolgd, zou ik dit ook kunnen geven. Ook algemene studiebegeleiding tot alle studieniveaus, behoren tot mijn expertise.

Brugge
geneeskunde
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Melissa

Zedelgem

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Melissa

Ik heb tijdens mijn studiejaren reeds bij Educadomo/My Sherpa bijles gegeven. Mijn Master was echter te zwaar om het met bijles te combineren. Na mijn eerste jaar werkervaring creëer ik dan ook graag terug tijd om studenten te helpen.

Zedelgem

thesis-scriptiebegeleiding

Ben

Brugge

PhD, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Ben

Ik ben momenteel bezig aan mijn doctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel binnen de faculteit Psychologie & Educatiewetenschappen. Ik zou echter naast een pure bureaujob graag wat meer praktische ervaringen opdoen, zoals meer lesopdrachten. Dit zit jammergenoeg niet in mijn takenpakket in mijn huidige tewerkstelling. Voor mijn doctoraat heb ik ook een lerarenopleiding gevolgd met verschillende stages en ook een interim. Het lesgeven vind ik zeer leuk en zou ik graag terug opnemen.$ Bijkomende topics waar ik bijles/les in kan geven: - Lichamelijke Opvoeding - R (statistics) - MlWin (Multilevel analysis) - Sociologie

Brugge
Educatiewetenschappen
PhD, Vrije Universiteit Brussel (VUB)