Bijles in De Haan

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hans

Oostende

Master

Lerarenopleiding Universiteit Gent

in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)

Bijles met Hans

Voor de leerling: - individuele begeleiding is ideaal voor een hoger leerrendement - individuele opvolging kan welbevinden van de leerling op school en op persoonlijk vlak verbeteren - gepassioneerde, persoonlijke lesgever zal liefde voor bepaalde vakken ongetwijfeld aanzwengelen Voor mijzelf: - ervaring opdoen - didactische vaardigheden trainen - werken met differentiatie en werkvormen op maat van een specifieke leerling - vakinhoudelijk: eigen passie voor Nederlands en Latijn blijven cultiveren en gebruiken om appreciatie bij leerlingen op te wekken

Oostende
in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Katinka

Oostende

Master

Universiteit Gent

of Science in de pedagogische wetenschappen - afstudeerrichting orthopedagogiek

Bijles met Katinka

Graag had ik jongeren geholpen in hun opleiding, zodanig dat de kans op slagen groter wordt voor hen. Elke jongere/leerling/student heeft zijn mogelijkheden en beperkingen. Gezien ik zelf drie jaar ervaring heb vanuit de Arteveldehogeschool en drie jaar vanuit de Universiteit Gent, had ik ook graag mijn vaardigheden en sterktes gedeeld met anderen. Via deze weg help je de student, maar leer je ook zelf uit de begeleiding als bijles docent. Het lijkt mij een zinvolle bijdrage in deze maatschappij.

Oostende
of Science in de pedagogische wetenschappen - afstudeerrichting orthopedagogiek
Master, Universiteit Gent

Toinon

Bredene

Bachelor

Vives campus Brugge

kleuteronderwijs

Bijles met Toinon

Ik wil graag kinderen helpen met leren en met huiswerk of leerstof die ze niet begrijpen.

Bredene
kleuteronderwijs
Bachelor, Vives campus Brugge

Rani

Oostende

Derde graad

Examencommissie secundair onderwijs

Kantoortechnieken

Bijles met Rani

Momenteel heb ik al twee stages achter de rug waar ik les gaf aan grote klasgroepen. Bijles geven is voor mij een fijne uitdaging, maar ook een moment waarop ik zelf kan bijleren. Zo leer ik kennismaken met de individuele noden van ieder kind, en kan ik naar mijn stage toe meer (en misschien beter) differentiëren.

Oostende
Kantoortechnieken
Derde graad, Examencommissie secundair onderwijs

Bas

Oostende

Derde graad

ten Doorn: College O.-L.-V.

Wetenschappen-Wiskunde (met 8 uur Wiskunde)

Bijles met Bas

Ik wil met mijn studies graag meer doen dan gewoonweg een diploma halen. Tussen de lessen in ben ik altijd degene die heel graag en spontaan mijn gehele cursus uitlegt. Zo worden medestudenten geholpen en leer je er zelf ook van bij! Dat is een dubbele win. Daarbij vind ik het altijd een zeer aantrekkelijke uitdaging een poging te doen gelijkenissen te vinden om moeilijke concepten vereenvoudigd uit te leggen. Tenslotte is het zeer voldoening gevend om soms wat gedemotiveerde leerlingen/studenten weer wat moed in te spreken en terug het goede pad op te leiden door onder andere het nut van de leerstof proberen ietsje duidelijker te maken!

Oostende
Wetenschappen-Wiskunde (met 8 uur Wiskunde)
Derde graad, ten Doorn: College O.-L.-V.

Arne

Oostende

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Postgraduaat Gerechts- en politietolken

Bijles met Arne

Zelf ben ik zeer geboeid door alles wat met taal te maken heeft. Niet iedereen deelt die passie echter. Toch slaag ik er via interactieve lessen in de leerling mee te nemen in het taalverhaal. Je leert het meest als je oefeningen maakt en terwijl bijgestuurd wordt. Ik verwacht dus dat de student actief meewerkt tijdens de oefeningen en de leerstof (in de mate van het mogelijke) nog eens overloopt na of voor de les. Zowel Nederlandstaligen als anderstaligen heb ik al bijles gegeven. Afhankelijk van de behoefte en het doel van de leerling ligt de nadruk meer op spelling, grammatica, uitspraak, woordenschatuitbreiding,... Ik ben flexibel en verricht zelf opzoekingswerk voor de lessen.

Oostende
Postgraduaat Gerechts- en politietolken
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Lise

Oostende

Bijles met Lise

Na vijf jaar studeren zit het er voor mij bijna op. Graag wil ik met mijn opgedane kennis anderen vooruit helpen in hun studie. Jongeren in het middelbaar die het moeilijk hebben met biologie, of studenten verpleegkunde die vloeken op hun anatomie/fysiologie help ik met veel plezier vooruit!

Oostende

Nathan

Oostende

Bijles met Nathan

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs fysica-techniek. Daarna heb ik nog een jaar wiskunde bijgedaan. Ondertussen heb ik al twee jaar ervaring in het onderwijs en heb ik ervaring met zo goed als elk wetenschappelijk vak en met elk onderwijsniveau. Ik ben een zeer gemotiveerde leerkracht die me graag verdiept in elk onderwerp. Bijles geven geeft me daarnaast ook nog de kans mij verder te ontwikkelen als leerkracht en mijn competenties te onderhouden en nog meer uit te werken.

Oostende

Winnie

Oostende

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Postgraduaat ondernemen

Bijles met Winnie

Bij het lesgeven probeer ik steeds de essentie van het probleem bij de leerling te achterhalen. Is het de leermethode, is er een slechte basis of snapt de leerling enkel een bepaald deel niet? Pas wanneer het probleem gekend is, ga ik het aanpakken door de correcte nadrukken te leggen tijdens het behandelen van de leerstof. Ik heb meer dan drie jaar ervaring met bijles en coaching, zowel persoonlijk als online, aan alle leeftijdscategorieën en opleidingsniveaus. Mijn specialiteiten zijn biochemie, biologie en chemie. Verder kan ik ook economie, fysica, mechanica, sterkteleer, thermodynamica en wiskunde geven.

Oostende
Postgraduaat ondernemen
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Aurélie

Blankenberge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Toerisme- en Recreatiemanagement

Bijles met Aurélie

Het heeft mij altijd al geboeid om anderen dingen bij te leren. Ik ben reeds twee jaar een Specifieke Lerarenopleiding aan het volgen in avondschool, welke ik met veel motivatie en enthousiasme verder zet. Bijles is voor mij dus een geweldige manier om meer ervaring op te doen.

Blankenberge
Toerisme- en Recreatiemanagement
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Studenten die we al konden helpen

 • Lee uit De Haan

  Leerlinge 5e middelbaar (WeWi6-STEM) heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Shosha uit De Haan

  Leerlinge 5e middelbaar (WeWi6-STEM) heeft begeleiding nodig bij Frans en Engels.

 • Mats uit De Haan

  Een leerling uit het 5de jaar middelbaar is onlangs veranderd van Sociaal-Technische Wetenschappen naar Boekhouden-Informatica en heeft een grote achterstand voor boekhouden. Hij wil hi… Lees meer

 • Eva uit De Haan

  2 leerlingen 5e leerjaar hebben begeleiding nodig bij Frans, o.a. bij de woordenschat.

 • Laurence uit De Haan

  Leerling uit het 5de middelbaar CLIL Latijn 6u heeft een goede ondersteuning bij wiskunde nodig om geen achterstand op te lopen.

 • Fatima uit De Haan

  Student uit de master criminologische wetenschappen wil hulp bij het onderdeel SPSS van zijn masterproef. Hij schrijft: Ik zit in mijn masterjaar criminologische wetenschappen (UGent)… Lees meer

 • Ruben uit De Haan

  Studente 1e bachelor Business Administration heeft begeleiding nodig bij het vak "financial accounting".

 • Joanne uit De Haan

  Leerlinge in het eerste middelbaar heeft nood aan algemene studiebegeleiding en hulp bij 'leren leren'. Ze heeft moeite met correct plannen en om aan bepaalde vakken te beginnen studere… Lees meer

 • Laurence uit De Haan

  Leerlinge 3e middelbaar (LatijnA) heeft begeleiding nodig bij wiskunde (handboek Plantijn WP 3.1 getallenleer en meetkunde), o.a. studiemethode en toepassen van leerstof.

 • Diana uit De Haan

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (8u) wil zich voorbereiden voor de ijkingstoets voor burgerlijk ingenieur. Hij is al sterk in het vak, dus zoekt iemand die kan helpen met … Lees meer

 • Fatima uit De Haan

  Leerlinge 3e middelbaar (LatijnA) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus), o.a. studiemethode en toepassen van leerstof.

 • Mathy uit De Haan

  Student 3de middelbaar Humane Wetenschappen zoekt hulp bij het vak Frans. Ze zit redelijk onder het gemiddelde dit jaar. Het vak is altijd al wat moeilijker geweest voor haar. De studen… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.