Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit De Haan! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Tom

Oostende

Master, kuleuven

Bijles met Tom

Ik heb reeds ervaring in het bijles geven, daarnaast ben ik PAL-tutor aan de KULeuven. Tijdens het afwerken van mijn master rechten volg ik tevens een SLO aan de KULeuven. Andere leerlingen helpen is een passie. Daarenboven leer je altijd zelf nieuwe dingen en blijf je fris in het hoofd.

Oostende
Master, kuleuven

Cedric

Bredene

Master, UGent

Bijles met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

Katinka

Oostende

Master, Universiteit Gent

Bijles met Katinka

Graag had ik jongeren geholpen in hun opleiding, zodanig dat de kans op slagen groter wordt voor hen. Elke jongere/leerling/student heeft zijn mogelijkheden en beperkingen. Gezien ik zelf drie jaar ervaring heb vanuit de Arteveldehogeschool en drie jaar vanuit de Universiteit Gent, had ik ook graag mijn vaardigheden en sterktes gedeeld met anderen. Via deze weg help je de student, maar leer je ook zelf uit de begeleiding als bijles docent. Het lijkt mij een zinvolle bijdrage in deze maatschappij.

Oostende
Master of Science in de pedagogische wetenschappen - afstudeerrichting orthopedagogiek
Master, Universiteit Gent

Lisa

Oostende

Bachelor, Howest Brugge

Bijles met Lisa

Ik volg momenteel de bacheloropleiding leerkracht secundair onderwijs: Engels - geschiedenis. Ik zit in mijn 2e jaar en dit zou een goede voorbereiding op het werk als leerkracht binnen een goed jaar. Eén van mijn motivaties om leerkracht te zijn en bijles te willen geven is ook omdat het belangrijk is dat elke leerling begeleiding krijgt op maat, waar in de klas vaak geen tijd aan wordt gespendeerd.

Oostende
Bachelor, Howest Brugge

Iggy

Bredene

Professioneel / Volwassen, Vives campus Brugge

Bijles met Iggy

Ik werk graag op een individuele manier met mensen. Door bijles te geven wil ik ook ervoor zorgen dat de leerling in kwestie gemotiveerd is om zich te blijven inzetten ook al zit het soms eens tegen.

Bredene
Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Vives campus Brugge

Nathan

Oostende

None

Bijles met Nathan

Geachte Ik ben Nathan Blondé (24 jaar) en afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs fysica-techniek. Daarna heb ik nog een jaar wiskunde bijgedaan. Ondertussen heb ik al twee jaar ervaring in het onderwijs en heb ik ervaring met zo goed als elk wetenschappelijk vak en met elk onderwijsniveau. Dit jaar ben ik opnieuw beginnen studeren (bedrijfskunde) en wil ik dit combineren met bijles te geven. Ik ben een zeer gemotiveerde leerkracht die me graag verdiept in elk onderwerp. Bijles geven geeft me daarnaast ook nog de kans mij verder te ontwikkelen als leerkracht en mijn competenties te onderhouden en nog meer uit te werken.

Oostende

Hanne

Oostende

None

Bijles met Hanne

Ik heb altijd al geweten dat ik later leerkracht wil worden. Ik vind het namelijk zeer boeiend om met jongeren te werken en hen dingen bij te leren. Na mijn opleiding egyptologie ben ik dan ook van plan om een bijkomend jaar lerarenopleiding te volgen. Omdat ik binnen de egyptologie kon kiezen voor de minor oudheid, heb ik dan ook de juiste kennis om studenten alles te leren over het oude Egypte, Griekenland, Rome en het Oude Nabije Oosten. In mijn minor kon ik een keuzetaal kiezen. Omdat ik in het middelbaar ook Grieks gevolgd heb en deze taal toen al erg interessant vond, heb ik voor Grieks gekozen.

Oostende

Daan

De Haan

Master

Bijles met Daan

Op zoek naar bijverdienste, met name gedurende de zomermaanden

De Haan
Master

Zoë

De Haan

Bachelor, HoGent

Bijles met Zoë

Tijdens mijn verschillende stageperiodes als toekomstige logopediste heb ik gemerkt hoe groot de nood is aan een helpende hand voor bepaalde kinderen bij het studeren. Daarom zou ik zeer graag bijles geven en de kinderen de nodige steun en hulp aanbieden die ze nodig hebben. De kinderen raken op die manier gemotiveerd. Vooral wanneer ze die ene moeilijke spellingsregel of dergelijke onder de knie hebben. Wat weer een positieve invloed heeft op hun zelfvertrouwen en hun schoolse resultaten. Het geven van bijles kan voor dat extra duwtje in de rug zorgen die bepaalde kinderen nodig hebben.

De Haan
Bachelor logopedie
Bachelor, HoGent

William

De Haan

None

Bijles met William

Omdat ik bereikbaar en vrij ben, ik ben heel gemotiveerd. Ik ben iemand die veel geduld heeft. Ik wil een beetje mijn Nederlands op het werk en op hetzelfde moment geven lessen Frans of andere oefening

De Haan