Bijles in De Haan

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

René

Oostende

Master

RUG 1972

Wiskunde

Bijles met René

Ik heb al eerder wiskundeles gegeven, maar ben een tijdje gestopt. Ik mis het en dankzij bijles kan ik mijn passie voor wiskunde opnieuw doorgeven.

Oostende
Wiskunde
Master, RUG 1972

Lisa

Oostende

Bachelor

Howest Brugge

Engels - geschiedenis

Bijles met Lisa

Ik ben reeds 3 jaar leerkracht. Een van mijn motivaties om leerkracht te zijn en bijles te geven is dat het belangrijk is dat elke leerling begeleiding krijgt op maat, waar in de klas vaak geen tijd voor is.

Oostende
Engels - geschiedenis
Bachelor, Howest Brugge

Toinon

Bredene

Bachelor

Vives campus Brugge

kleuteronderwijs

Bijles met Toinon

Ik wil graag kinderen helpen met leren en met huiswerk of leerstof die ze niet begrijpen.

Bredene
kleuteronderwijs
Bachelor, Vives campus Brugge

Rani

Oostende

Derde graad

Examencommissie secundair onderwijs

Kantoortechnieken

Bijles met Rani

Momenteel heb ik al twee stages achter de rug waar ik les gaf aan grote klasgroepen. Bijles geven is voor mij een fijne uitdaging, maar ook een moment waarop ik zelf kan bijleren. Zo leer ik kennismaken met de individuele noden van ieder kind, en kan ik naar mijn stage toe meer (en misschien beter) differentiëren.

Oostende
Kantoortechnieken
Derde graad, Examencommissie secundair onderwijs

Arne

Oostende

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Postgraduaat Gerechts- en politietolken

Bijles met Arne

Zelf ben ik zeer geboeid door alles wat met taal te maken heeft. Niet iedereen deelt die passie echter. Toch slaag ik er via interactieve lessen in de leerling mee te nemen in het taalverhaal. Je leert het meest als je oefeningen maakt en terwijl bijgestuurd wordt. Ik verwacht dus dat de student actief meewerkt tijdens de oefeningen en de leerstof (in de mate van het mogelijke) nog eens overloopt na of voor de les. Zowel Nederlandstaligen als anderstaligen heb ik al bijles gegeven. Afhankelijk van de behoefte en het doel van de leerling ligt de nadruk meer op spelling, grammatica, uitspraak, woordenschatuitbreiding,... Ik ben flexibel en verricht zelf opzoekingswerk voor de lessen.

Oostende
Postgraduaat Gerechts- en politietolken
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Nicky

Oostende

Master

Universiteit Gent

Communicatiewetenschappen

Bijles met Nicky

Ik heb naast een diploma als leerkracht secundair onderwijs ook een masterdiploma behaald in de communicatiewetenschappen met de statistische vakken als mijn favoriete en beste vakken.

Oostende
Communicatiewetenschappen
Master, Universiteit Gent

Lise

Oostende

Bijles met Lise

Na vijf jaar studeren zit het er voor mij bijna op. Graag wil ik met mijn opgedane kennis anderen vooruit helpen in hun studie. Jongeren in het middelbaar die het moeilijk hebben met biologie, of studenten verpleegkunde die vloeken op hun anatomie/fysiologie help ik met veel plezier vooruit!

Oostende

Nathan

Oostende

Bijles met Nathan

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs fysica-techniek. Daarna heb ik nog een jaar wiskunde bijgedaan. Ondertussen heb ik al twee jaar ervaring in het onderwijs en heb ik ervaring met zo goed als elk wetenschappelijk vak en met elk onderwijsniveau. Ik ben een zeer gemotiveerde leerkracht die me graag verdiept in elk onderwerp. Bijles geven geeft me daarnaast ook nog de kans mij verder te ontwikkelen als leerkracht en mijn competenties te onderhouden en nog meer uit te werken.

Oostende

Winnie

Oostende

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Postgraduaat ondernemen

Bijles met Winnie

Bij het lesgeven probeer ik steeds de essentie van het probleem bij de leerling te achterhalen. Is het de leermethode, is er een slechte basis of snapt de leerling enkel een bepaald deel niet? Pas wanneer het probleem gekend is, ga ik het aanpakken door de correcte nadrukken te leggen tijdens het behandelen van de leerstof. Ik heb meer dan drie jaar ervaring met bijles en coaching, zowel persoonlijk als online, aan alle leeftijdscategorieën en opleidingsniveaus. Mijn specialiteiten zijn biochemie, biologie en chemie. Verder kan ik ook economie, fysica, mechanica, sterkteleer, thermodynamica en wiskunde geven.

Oostende
Postgraduaat ondernemen
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Aurélie

Blankenberge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Toerisme- en Recreatiemanagement

Bijles met Aurélie

Het heeft mij altijd al geboeid om anderen dingen bij te leren. Ik ben reeds twee jaar een Specifieke Lerarenopleiding aan het volgen in avondschool, welke ik met veel motivatie en enthousiasme verder zet. Bijles is voor mij dus een geweldige manier om meer ervaring op te doen.

Blankenberge
Toerisme- en Recreatiemanagement
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Studenten die we al konden helpen

 • Marissa uit De Haan

  Leerlinge 5e middelbaar (WeWi6-STEM) heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Kitty uit De Haan

  Leerlinge 5e middelbaar (WeWi6-STEM) heeft begeleiding nodig bij Frans en Engels.

 • Pieter uit De Haan

  2 leerlingen 5e leerjaar hebben begeleiding nodig bij Frans, o.a. bij de woordenschat.

 • Marissa uit De Haan

  Leerling uit het 5de middelbaar CLIL Latijn 6u heeft een goede ondersteuning bij wiskunde nodig om geen achterstand op te lopen.

 • Manou uit De Haan

  Student uit de master criminologische wetenschappen wil hulp bij het onderdeel SPSS van zijn masterproef. Hij schrijft: Ik zit in mijn masterjaar criminologische wetenschappen (UGent)… Lees meer

 • Frederik uit De Haan

  Leerlinge in het eerste middelbaar heeft nood aan algemene studiebegeleiding en hulp bij 'leren leren'. Ze heeft moeite met correct plannen en om aan bepaalde vakken te beginnen studere… Lees meer

 • Astrid uit De Haan

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (8u) wil zich voorbereiden voor de ijkingstoets voor burgerlijk ingenieur. Hij is al sterk in het vak, dus zoekt iemand die kan helpen met … Lees meer

 • Achilles uit De Haan

  Leerlinge 3e middelbaar (LatijnA) heeft begeleiding nodig bij wiskunde (handboek Plantijn WP 3.1 getallenleer en meetkunde), o.a. studiemethode en toepassen van leerstof.

 • Lien uit De Haan

  Leerlinge 3e middelbaar (LatijnA) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus), o.a. studiemethode en toepassen van leerstof.

 • Tessa uit De Haan

  Student 3de middelbaar Humane Wetenschappen zoekt hulp bij het vak Frans. Ze zit redelijk onder het gemiddelde dit jaar. Het vak is altijd al wat moeilijker geweest voor haar. De studen… Lees meer

 • Tanguy uit De Haan

  Tanguy zit in het 4e middelbaar en zoekt begeleiding bij Frans. Dit hoeft niet op regelmatige basis. Enkel ter voorbereiding van toetsen en examens.

 • Gaëlle uit De Haan

  Gaëlle zit in het eerste middelbaar en heeft problemen met leren leren. Graag kreeg zij op wekelijkse basis studiebegeleiding. Voornamelijk Frans en wiskunde zijn vaak het probleem.

 • Tanguy uit De Haan

  Tanguy zit in het 4e middelbaar en zoekt begeleiding bij wiskunde en fysica. Dit hoeft niet op regelmatige basis. Enkel ter voorbereiding van toetsen en examens.

 • Mirjam uit De Haan

  Studente Examencommissie (3e graad Latijn-Moderne Talen) heeft een studiebegeleiding nodig, o.a. het maken en opvolgen van een planning.

 • Daphne uit De Haan

  Leerlinge 4e middelbaar (KSO Woordkunst-Drama) met dyscalculie heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. basis. Ze had reeds een achterstand en deze is enkel groter geworden tijdens de c… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.