Bijles in De Haan

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Ann uit De Haan

  Leerlinge 5e middelbaar (WeWi6-STEM) heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Sarah uit De Haan

  Leerling uit het 5de middelbaar CLIL Latijn 6u heeft een goede ondersteuning bij wiskunde nodig om geen achterstand op te lopen.

 • Ab uit De Haan

  Leerlinge 3e middelbaar (LatijnA) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus), o.a. studiemethode en toepassen van leerstof.

 • Amaury uit De Haan

  Amaury zit in het 4e middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft problemen met fysica en wiskunde. Graag krijgt hij wekelijks ondersteuning bij het herhalen van de geziene leerstof. Opst… Lees meer

 • Amaury uit De Haan

  Amaury zit in het 4e middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft problemen met chemie. Graag krijgt hij wekelijks ondersteuning bij het herhalen van de geziene leerstof. Opstarten in jan… Lees meer

 • Amaury uit De Haan

  Amaury zit in het 4e middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft problemen met fysica en wiskunde. Graag krijgt hij wekelijks ondersteuning bij het herhalen van de geziene leerstof.

 • Me uit De Haan

  Student uit de bachelor Toegepaste Psychologie zoekt hulp bij haar bachelorproef. Ze schrijft over “kwalitatief onderzoek over de emotionele belevingswereld van mensen met een beperking… Lees meer

 • Seppe uit De Haan

  Student zit in het 3de middelbaar Natuurwetenschappen en wenst extra ondersteuning bij wiskunde. De student heeft een anderstalige achtergrond waardoor de materie niet altijd even goed … Lees meer

 • Jérôme uit De Haan

  Leerling in het 3de middelbaar richting Economie heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Hij heeft het moeilijk bij meetkunde (bewijzen) en met getallenleer.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit De haan op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles kunnen aanbieden in De haan. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!
BijlesHuis screent alle bijlesdocenten tijdens een persoonlijk interview op basis van diploma (of recentste puntenlijst indien hij/zij nog unversiteitsstudent is), lesaanpak, didactische ervaring, pedagogische en communicatieve vaardigheden en uiteraard vakkennis. Daarnaast moeten alle bijlesgevers, ook die uit regio De haan, een uittreksel uit het strafregister voorleggen om met minderjarigen te kunnen werken. We blijven hen ook opvolgen tijdens en na hun begeleidingen om zo de kwaliteit van onze bijlesdocenten te kunnen garanderen.

Top bijlesaanvragen

huiswerkbegeleiding De Haan, hulp in De Haan, betaalbare bijles, repetitor in De Haan, bijles geven in De Haan, bijles thuis krijgen, bijles thuis, bijles in De Haan gezocht, bijles nodig