Bijles Wiskunde in De Haan

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Glenn

Brugge

Master

KHBO

Ingenieur Bouwkunde

Bijles wiskunde met Glenn

Glenn is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Bouwkunde en is momenteel werkzaam als betontechnoloog. In deze job volgt hij de kwaliteit van betoncentrales op, conform alle wetgevingen en brengt hij bij grootschalige renovaties de betonstructuur in kaart. Door zijn eerdere ervaringen als werfleider heeft hij ook ervaring met bouwplannen, risicoanalyses en andere bouwkundige administratie. Hij geeft momenteel bijles rekenen aan zijn 2 nichtjes van 6 en 11 jaar. Door bijles wiskunde te geven, wil hij zijn kennis actief houden en er anderen mee verder helpen.

9/10

Brugge
Ingenieur Bouwkunde
Master, KHBO

wiskunde

Jana

Oostende

Master

Vrije Universiteit Brussel

Geografie

Bijles wiskunde met Jana

Al jaren geef ik bijles aan (mede)studenten en ik zet dit graag verder, gezien de dankbaarheid en het gelukzalige gevoel dat ik ervaar als de student in kwestie effectief vooruitgang boekt in dit vak.

Oostende
Geografie
Master, Vrije Universiteit Brussel

wiskunde

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles wiskunde met Gunther

Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

wiskunde

Lara

Zedelgem

Bachelor

UGent

Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Lara

Ik wil studenten helpen om leerstof te begrijpen en motiveren om progressie te maken op zijn/haar/hun eigen niveau.

Zedelgem
Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

wiskunde

Karen

Zedelgem

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Karen

Na mijn master Handelsingenieur aan de UGent heb ik een lerarenopleiding gevolgd. Ik werk niet in het onderwijs, maar bijles geven na mijn werkuren geeft me de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik heb altijd graag uitleg gegeven aan studenten en vind het een leuk gevoel als ze het snappen.

9,7/10

Zedelgem
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles wiskunde met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Wouter

Brugge

Master

Uantwerpen

Opleidings- en onderwijswetenschappen

Bijles wiskunde met Wouter

Als leerkracht wiskunde/informatica besloot ik mijn kennis nog verder uit te breiden door een master Opleidings- en Onderwijswetenschappen te gaan studeren. Daarna koos ik ervoor om mijn skills in te zetten in het bedrijfsleven, om zo een brede ervaring op te doen. Aangezien ik de voeling met het lesgeven niet wil verliezen, is bijlessen geven ideaal om mijn passie te onderhouden.

9,5/10

Brugge
Opleidings- en onderwijswetenschappen
Master, Uantwerpen

wiskunde

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

wiskunde

Jacques

Oostende

Master

wiskunde en fysica

Bijles wiskunde met Jacques

Als leerkracht op rust geef ik graag bijles. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en gaf wiskunde en fysica in het middelbaar onderwijs. Nu geef ik mijn kennis graag nog steeds door tijdens individuele bijlessen voor leerlingen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

10/10

Oostende
wiskunde en fysica
Master,

wiskunde

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles wiskunde met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Stephanie uit De Haan

  Leerlinge 3e middelbaar (LatijnA) heeft begeleiding nodig bij wiskunde (handboek Plantijn WP 3.1 getallenleer en meetkunde), o.a. studiemethode en toepassen van leerstof.

 • Jessy uit De Haan

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (8u) wil zich voorbereiden voor de ijkingstoets voor burgerlijk ingenieur. Hij is al sterk in het vak, dus zoekt iemand die kan helpen met … Lees meer

 • Amaury uit De Haan

  Amaury zit in het 4e middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft problemen met fysica en wiskunde. Graag krijgt hij wekelijks ondersteuning bij het herhalen van de geziene leerstof.

 • Amaury uit De Haan

  Amaury zit in het 4e middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft problemen met fysica en wiskunde. Graag krijgt hij wekelijks ondersteuning bij het herhalen van de geziene leerstof. Opst… Lees meer

 • Badia uit De Haan

  Leerling uit het 5de middelbaar CLIL Latijn 6u heeft een goede ondersteuning bij wiskunde nodig om geen achterstand op te lopen.

 • Juliette uit Zuienkerke

  Juliette zit in haar 1ste middelbaar Latijn en zou graag hulp hebben bij wiskunde. De huidige leerkracht is niet echt bereikbaar voor vragen en ze zou graag regelmatig met een docent sa… Lees meer

 • Andy uit Bredene

  Leerling legt examen wiskunde af voor de examencommissie (3e graad wiskunde-wetenschappen) en zoekt bijkomende hulp ter voorbereiding. Het examen is nog niet gepland, maar zou idealiter… Lees meer

 • Ellen uit De Haan

  Student zit in het 3de middelbaar Natuurwetenschappen en wenst extra ondersteuning bij wiskunde. De student heeft een anderstalige achtergrond waardoor de materie niet altijd even goed … Lees meer

 • Mariska uit De Haan

  Leerling in het 3de middelbaar richting Economie heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Hij heeft het moeilijk bij meetkunde (bewijzen) en met getallenleer.

 • Sary uit Bredene

  Student start in september het 3de middelbaar TSO Sport en wenst begeleiding bij wiskunde. In het lager volgde hij hiervoor ook al logopedie, het is sowieso een moeilijker vak voor de s… Lees meer

 • Mehmet uit Blankenberge

  Leerling uit het VTI Brugge (technische afdeling), zoekt voor volgend schooljaar ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft nu net het 1e jaar afgerond. Hij kreeg een A-attest, maar was voor… Lees meer

 • Anas uit Oostende

  Student heeft het derde jaar ASO wetenschappen beëindigd met een A attest, maar hij kreeg het advies om naar sociaal technisch te gaan omwille van zwakke resultaten voor de wetenschapsv… Lees meer

 • Laura uit Oostende

  Student gaat volgend jaar naar het 2de middelbaar. Dit jaar deed hij Latijn met extra wiskunde, maar volgend jaar neemt hij de extra wiskunde niet meer op. Hij heeft een achterstand opg… Lees meer

 • Siegfried uit Zuienkerke

  Student 2de middelbaar (Kunsthumaniora) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Ze heeft klierkoorts en daardoor volgt ze maar halftijds les. Zo ziet ze delen van de leerstof niet, en is het m… Lees meer

 • Amber uit Oostende

  Leerling uit het 4de jaar IT heeft nood aan bijles wiskunde (veeltermen). Hij moet zijn 4de middelbaar opnieuw doen door medische uitvallen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.