Verbeter je informatica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

informatica

Michiel

Gent

Master, Toegepaste Informatica, KU Leuven

Bijles informatica met Michiel

Ik ben gepassioneerd door informatica en hou er van om mensen iets bij te leren over de technologie die ons dagelijks omringt.

Gent
Toegepaste Informatica
Master, KU Leuven

informatica

Björn

Kortrijk

Bachelor, toegepaste informatica - software management, Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk

Bijles informatica met Björn

Ik ben sinds vorig jaar van start gegaan als zelfstandig IT consultant en ben op zoek naar een jobopportuniteit ter aanvulling van mijn dagelijkse professionele bezigheid. Ik heb mij het voorbije jaar ingezet als vrijwilliger in Latijns Amerika en heb onder andere in Mexico en Nicaragua les engels en informatica gegeven aan jongeren tussen 6 en 15 jaar. In het verleden heb ik steeds gewerkt als consultant en ben het gewoon om opleidingen te geven aan grote groepen volwassenen bij de introductie van nieuwe informaticasystemen.

Kortrijk
toegepaste informatica - software management
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk

informatica

Cedric

Bredene

Master, Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding, UGent

Bijles informatica met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

informatica

Vanessa

Menen

Bachelor, accountancy-fiscaliteit, Hogeschool Gent

Bijles informatica met Vanessa

Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Mercator te Gent met afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit. In 2012 heb ik de 2 jaar opleiding Fiscalist gevolgd te Syntra West Kortrijk. In 2014 heb ik hiervan mijn getuigschrift ontvangen. In september 2014 ben ik begonnen met de opleiding secundair onderwijs met de vakken wiskunde en economie. Dit volg ik via avondonderwijs in Vives Torhout. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik doe mijn job heel graag, maar het is tijd voor iets nieuws. Ik zou graag mijn passie voor boekhouden, wiskunde, ... willen doorgeven aan anderen. Ik heb al een paar keer bijles gegeven en ik vind het super! Zeker als je bijles moet geven aan 1 persoon, want je kan veel gerichter werken.

Menen
accountancy-fiscaliteit
Bachelor, Hogeschool Gent

informatica

Stephen

Gent

Bachelor, GPB opleiding, VTI Aalst

Bijles informatica met Stephen

Lesgeven vind ik eigenlijk meer een hobby dan werk. Ik krijg er heel veel voldoening van om de studenten naar huis te sturen met telkens iets nieuws dat ik ze heb kunnen bijbrengen.

Gent
GPB opleiding
Bachelor, VTI Aalst

informatica

Maarten

Jabbeke

Bachelor, 2e ICT, Odisee Hogeschool

Bijles informatica met Maarten

Als student ICT wil ik mijn vaardigheden delen met andere mensen. Lesgeven zet me ook aan om me te verdiepen in nieuwe onderwerpen.

Jabbeke
2e ICT
Bachelor, Odisee Hogeschool

informatica

Fabrice

Gent

Bijles informatica met Fabrice

Steeds had ik in het middelbaar plezier in het uitleggen van zaken aan medestudenten op internaat, dit zet ik graag verder.

Gent

informatica

Gert-Jan

Gent

Bachelor, in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek, Master Universiteit Gent

Bijles informatica met Gert-Jan

Ik geef graag bijles, omdat ik mijn kennis wil doorgeven. Ik was altijd een goede student en heb regelmatig dingen uitgelegd aan mijn klasgenoten. Ook mijn jongere broer hielp ik vaak met zijn studies.

Gent
in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek
Bachelor, Master Universiteit Gent

informatica

Thomas

Ghent

Bachelor, Biochemie en Biotechnologie, UGent

Bijles informatica met Thomas

Mensen zaken bijbrengen heb ik altijd al leuk gevonden. In de laatste jaren van het secundair onderwijs gaf ik atletiek training. Om praktische redenen heb ik dit moeten stopzetten wanneer ik begon met mijn hogere opleiding. Als bijverdienste doorheen het semester ben ik toen begonnen met bijlessen te geven op zelfstandige basis. Dit was vooral wiskunde (analyse, ruimtemeetkunde, algebra) en chemie aan middelbare school studenten. Echter, naarmate mijn opleiding vorderde werd de werklast te groot en heb ik dit moeten opgeven. Nu ik weer wat tijd om handen heb, ben ik opnieuw gemotiveerd om bijlessen te geven. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om complexe zaken zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Tijdens begeleiding van mijn vriendin haar masterthesis (master in de gezondheidswetenschappen) merkte ik dat mijn verworven statistische kennis niet enkel toepasbaar in in mijn eigen vakgebied, en dat ik haar zeer goed heb kunnen helpen. Het zou leuk zijn als ik opnieuw de mogelijkheid krijg om dit ook voor andere studenten te kunnen doen.

Ghent
Biochemie en Biotechnologie
Bachelor, UGent

informatica

gunter

Roeselare

Master

Bijles informatica met gunter

Het geeft mij 200% voldoening om mijn studenten iets bij te brengen!

Roeselare
Master,