Verbeter je informatica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten informatica uit De Haan! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

informatica

Cedric

Bredene

Master, UGent

Bijles informatica met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

informatica

Joachim

Oostkamp

Master, Universiteit Gent

Bijles informatica met Joachim

Ik hou er van om mijn kennis te delen aan anderen. Door het geven van bijles kan ik anderen helpen, en hen een verdiende confidence-boost meegeven. Iedereen verdient het om bij te leren, en daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen.

Oostkamp
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

informatica

Wouter

Brugge

Master

Bijles informatica met Wouter

Als recent afgestudeerd leerkracht wiskunde/informatica besloot ik mijn kennis nog verder uit te breiden door een master Opleidings- en Onderwijswetenschappen te gaan studeren. Aangezien ik de voeling met het lesgeven niet wil verliezen, lijkt bijlessen geven ideaal om mijn passie te onderhouden.

Brugge
Master

informatica

Erwin

Zedelgem

None

Bijles informatica met Erwin

Ik weet hoe belangrijk het is om op een begrijpelijke en begrijpbare manier informatie te verwerken tot kennis. Ikzelf heb vrij veel diploma's behaald in mijn loopbaan: ingenieur, 5 ICT certificaten, Personal trainer, masseur, voedingsconsulent, en ik spreek 5 talen. Alles stel ik in het werk om jouw diploma- en kennisdromen op dezelfde manier te behalen. Eenvoud in het uitleggen van complexe materie is de sleutel tot succes.

Zedelgem

informatica

Maarten

Oostende

Master, HoGent

Bijles informatica met Maarten

Graag help ik volwassenen/kinderen. Door hen te helpen leer ik ook elke dag bij.

Oostende
Industrieel ingenieur bouwkunde optie bouwkunde
Master, HoGent

informatica

Niels

Staden

None

Bijles informatica met Niels

Bijles geven laat niet alleen toe mensen te helpen, het geeft jezelf ook de kans om oud materiaal te herzien. Zaken waarvan ik toendertijd niet goed begreep waarom ze aan ons gedoceerd werden, kan ik nu veel beter plaatsen. Dit kan ik dan ook aan de student meegeven. Met andere woorden: een win-win. In het verleden heb ik reeds bijles gegeven: zowel aan universitaire studenten als aan middelbare scholieren. Aangezien dit steeds goed meegevallen is, zowel voor de student als mezelf, wil ik dit graag via dit platform verder zetten. Aarzel dus niet om mij te contacteren.

Staden

informatica

Jean-Marc

Brugge

Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

Bijles informatica met Jean-Marc

Ik ben op en top gedreven om jou de kennis bij te brengen met leerstof waarmee je niet goed overweg kan, dit zorgt ervoor dat je op termijn zelf een gedreven leerling wordt!

Brugge
bachelor secundair onderwijs
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

informatica

Jannes

Brugge

None

Bijles informatica met Jannes

Om ervaring op te doen voor mijn (hopelijk) toekomstige job als logopedist.

Brugge

informatica

Evelien

Roeselare

None

Bijles informatica met Evelien

Momenteel kan ik geen les geven in het secundair onderwijs. Ik ben tewerkgesteld als administratief personeelslid op het secretariaat van een secundaire school. Via bijles hoop ik om alsnog in contact te blijven met leerlingen, de vakkennis en het onderwijs.

Roeselare

informatica

Emily

Sint-Jan

None

Bijles informatica met Emily

Sinds het schooljaar 2014 - 2015 werk ik als opvoedster in het Technisch Atheneum in Ieper. Ik doe mijn job heel graag, maar toch zou ik graag mijn vakkennis delen met scholieren/volwassenen die er nood aan hebben. Zo help ik mensen en kan ik mijn vakkennis up to date houden.

Sint-Jan