Bijles Boekhouden in De Haan

Krijg vandaag nog bijles boekhouden op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

boekhouden

Ayush

Brugge

Bachelor

Universiteit Gent

Handelsingenieur / Business Engineering

Bijles boekhouden met Ayush

Ik ben Ayush en zit momenteel in mijn master Handelsingenieur. Mijn bachelor heb ik al afgerond. Ik vond wiskunde en economie altijd al interessant dus het was logisch dat ik hierin zou verder gaan. Ik wil graag bijles geven omdat ik graag mensen verder help en zo ook mijn eigen kennis actueel hou.

9/10

Brugge
Handelsingenieur / Business Engineering
Bachelor, Universiteit Gent

boekhouden

Simon

Brugge

Bachelor

Vives

in de Toegepaste Informatica

Bijles boekhouden met Simon

Met mijn diploma's in de Toegepaste Informatica en Bedrijfseconomie, kan ik leerlingen en studenten uit uiteenlopende opleidingen ondersteunen. Ik help graag bij boekhouden en economie, maar ook bij programmeren (C# en object oriented) en informatica.

Brugge
in de Toegepaste Informatica
Bachelor, Vives

boekhouden

Karen

Zedelgem

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles boekhouden met Karen

Na mijn master Handelsingenieur aan de UGent heb ik een lerarenopleiding gevolgd. Ik werk niet in het onderwijs, maar bijles geven na mijn werkuren geeft me de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik heb altijd graag uitleg gegeven aan studenten en vind het een leuk gevoel als ze het snappen.

9,7/10

Zedelgem
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

boekhouden

Alexis

Brugge

Master

Universiteit Gent

Toegepaste Economische Wetenschappen: Corporate Finance

Bijles boekhouden met Alexis

Toen mijn neefje, die een sterke vorm van autisme heeft, problemen begon te ondervinden om zijn middelbare school af te ronden, heb ik besloten om hem een handje te helpen. Ik heb gemerkt dat ik hier erg goed in was. Mijn neef ging van < 60% naar >75%. Nu studeert hij Taal- en Letterkunde aan de universiteit en heeft hij geen herexamens. Toen heb ik besloten om ook bijles te geven aan andere studenten. Ik ben iemand die graag zijn kennis up-to-date houdt. Bovendien werk ik graag met studenten samen omdat ik mezelf er vaak in herken.

10/10

Brugge
Toegepaste Economische Wetenschappen: Corporate Finance
Master, Universiteit Gent

boekhouden

Assia

Blankenberge

Bachelor

Hogeschool Gent

Accountancy-Fiscaliteit

Bijles boekhouden met Assia

Assia is een boekhouder en werkt reeds 12 jaar als boekhouder in een secundaire school. Ze vindt het heel boeiend om te werken met jongeren.

Blankenberge
Accountancy-Fiscaliteit
Bachelor, Hogeschool Gent

boekhouden

Eileen

Brugge

Professioneel / Volwassen

VSPW Sint-Amandsberg

graduaat orthopedagogie

Bijles boekhouden met Eileen

Eigen kennis van in het lager/middelbaar bijhouden Kennis verbreden Jongeren/kinderen helpen met punten die moeilijk zijn -> ik merk dat het in de bijzondere jeugdzorg vaak vroeg begint met problemen die niet beholpen worden en deze worden dan te groot voor hen waardoor ze de bomen door het bos niet meer zien.

Brugge
graduaat orthopedagogie
Professioneel / Volwassen, VSPW Sint-Amandsberg

boekhouden

Megan

Brugge

Bachelor

Arteveldehogeschool

Verkorte Educatieve in het Secundair Onderwijs

Bijles boekhouden met Megan

Toen ik zelf nog op de schoolbanken zat, was ik diegene van de klas die makkelijk studeerde. Anderen die het wat moeilijker hadden om de leerstof op te nemen, merkten dit op en vroegen mij vaak om bepaalde zaken uit te leggen. Ik zocht naar andere voorbeelden om de theorie te staven en sprak een moment af met mijn medeleerling om bepaalde zaken nog eens uit te leggen. Deze vorm van "bijles geven" gaf mezelf een enorme voldoening. Ik verwerkte mijn leerstof en zocht naar andere concrete voorbeelden om simpel uit te leggen aan anderen. Doordat deze ervaring mij deze voldoening gaf, ben ik ervan overtuigd dat ik als leerkracht ook voldoening zal halen uit het bijles geven. De voldoening en de uitdaging om een alternatieve manier te vinden om de theorie uit te leggen en de leerlingen te zien groeien tijdens dit proces moet enorm zijn.

Brugge
Verkorte Educatieve in het Secundair Onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

boekhouden

Nicolas

Oostende

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen - accountancy & fiscaliteit

Bijles boekhouden met Nicolas

Ik heb altijd graag bijgeleerd en nu ik een degelijke vakkennis opgebouwd heb wil ik die graag delen als bijlesdocent. Ik krijg graag uitleg, maar leg zelf ook graag zaken uit, zeker als het over boekhouding of fiscaliteit gaat.

Oostende
Handelswetenschappen - accountancy & fiscaliteit
Master, Universiteit Gent

boekhouden

Esther

Zedelgem

Bachelor

Vives

in het secundair onderwijs, informatice - economie

Bijles boekhouden met Esther

Graag geef ik de liefde voor ICT en boekhouding door aan leerlingen. Daarnaast wil ik studenten stimuleren om zich verder te ontwikkelen, luister ik wanneer nodig en zoek ik mee naar oplossingen.

Zedelgem
in het secundair onderwijs, informatice - economie
Bachelor, Vives

boekhouden

Alban

Jabbeke

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles boekhouden met Alban

Ik wil graag bijles geven om anderen te helpen. Uit ervaring heb ik ondervonden dat men op de universiteit/hogeschool snel achterop kan geraken en dat het moeilijk is om dit terug bij te benen. Ik hoop dan ook mijn steentje bij te dragen tot een goed resultaat van mijn toekomstige studenten.

Jabbeke
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Wim uit Oostende

  Wim (50 jaar) is enkele jaren terug gestart met de opleiding graduaat Account Assistent. Voor zijn stage heeft hij nog een opdracht waar hij graag hulp bij krijgt. Het boek "Geïntegreer… Lees meer

 • Arne uit Oostende

  Een student uit de 1e bachelor Hotelmanagement zoekt begeleiding bij boekhouden. Het gaat om de basisbeginselen: balans opmaken, grootboekrekeningen, resultatenrekeningen en btw.

 • Eleftheria uit Jabbeke

  Student 5de middelbaar richting Handel zoekt hulp bij boekhouden. De leerstof gaat vaak te snel in de klas.

 • Nico uit Brugge

  Nico volgt de opleiding KMO management aan Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij krijgt graag ondersteuning bij het instuderen van het examen boekhouden. Hij heeft reeds tweemaal … Lees meer

 • Hanna uit Brugge

  Student uit de opleiding toerisme & recreatiemanagement (Vives) zoekt hulp bij boekhouden. Het gaat vooral om de balans, T-rekeningen en de resultatenrekening.

 • Inge uit Brugge

  De student zit in haar derde jaar Hotelmanagement (studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde) en heeft moeilijkheden met het vak financieel management. Ze heeft hiervan examen … Lees meer

 • Senna uit Brugge

  Graduaatsstudente Accounting Administration zoekt persoonlijke ondersteuning bij boekhouden ter voorbereiding van haar herexamen op 17 augustus. Leerstof: BTW, dubbelboekhouding en pers… Lees meer

 • Jef uit Brugge

  Graduaatstudente Accounting Administration zoekt persoonlijke ondersteuning bij het vak "Voortgezet Boekhouden". Leerstof en oefeningen beschikbaar op aanvraag.

 • Amarenske uit Brugge

  De studente zit in haar eerste jaar Toerisme en Recreatiemanagement aan de Vives Hogeschool in Brugge, waar ze ook op kot zit. Ze is op zoek naar begeleiding voor Boekhouden, een hoofdv… Lees meer

 • Rianne uit Brugge

  Student 1ste bachelor Handelswetenschappen zoekt hulp bij de vakken 'Inleiding boekhouden' (vak van het eerste semester waarvan ze een herexamen heeft deze zomer) en het vak 'Vennootsch… Lees meer

 • Magda uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar communicatie & media zoekt hulp bij boekhouden n.a.v. een herexamen. Het gaat o.a. om alle boekingen (geen balans, geen t-rekeningen, geen berekeningen) v… Lees meer

 • Andrea uit Middelkerke

  Student 1ste bachelor Hotelmanagement (Vives Brugge) wenst begeleiding bij het vak boekhouden, ze heeft hiervoor een herexamen.

 • Gauthier uit Oostkamp

  Studente in het graduaat boekhouden heeft ondersteuning nodig bij vennootschapsboekhouden ter voorbereiding van een herexamen. Het gaat vooral over belastbare reserves, belastingvrije r… Lees meer

 • Matthijs uit Damme

  Studente 6de middelbaar Economie - Moderne Talen wenst ondersteuning bij boekhouden. Specifiek heeft ze hulp nodig bij 'overlopende rekeningen' en 'de oprichting van een vennootschap' t… Lees meer

 • John uit Beernem

  Student in de bachelor KMO-Management (HoGent) heeft ondersteuning nodig bij boekhouden. De volgende onderwerpen komen aan bod: enkelvoudig boekhouden. basisbeginselen van het dubbel bo… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.