Verbeter je aardrijkskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten aardrijkskunde uit De Haan! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

aardrijkskunde

Bart

Brugge

Master, UGent

Bijles aardrijkskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

aardrijkskunde

Cedric

Bredene

Master, UGent

Bijles aardrijkskunde met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Bredene
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

aardrijkskunde

Anthony

Brugge

Master, UGent

Bijles aardrijkskunde met Anthony

Als landbouwkundig ingenieur heb ik een grote fascinatie voor wetenschappen. Daarnaast heb ik altijd graag gewerkt met jongeren. Jongeren helpen met wetenschappelijke vakken is daarom een ideale combinatie voor mij.

Brugge
Master of Science: Biowetenschappen - landbouwkunde
Master, UGent

aardrijkskunde

Shana

Brugge

Master, Universiteit Gent

Bijles aardrijkskunde met Shana

Ik heb mijn SLO een deel gevolgd en ben dan begonnen op mijn huidige job (project manager). Toch heb ik nog steeds interesse in het onderwijs, omdat het mij veel voldoening geeft mensen te helpen slagen. Ik heb tijdens mijn studies studiebegeleiding gegeven, maar geef ook heel graag bijles in talen (Nederlands, Italiaans, Engels, Frans...). Ik heb zelf Latijn-Moderne Talen gevolgd in het middelbaar en Taal- en Letterkunde aan de unief, dus talen zijn echt een passie voor mij. Die passie zou ik graag overdragen op studenten die het wat moeilijker met taal hebben. Ik ben zeer geduldig, gemotiveerd en geloof dat ik mijn positieve ingesteldheid kan overbrengen op mijn leerlingen.

Brugge
Taal- en letterkunde Nederlands-Italiaans
Master, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Flore

Knokke-Heist

None

Bijles aardrijkskunde met Flore

Ik zoek nog een leuke bijverdienste en heb altijd graag mensen geholpen. Daarom dacht ik de twee te combineren. Aangezien ik ondertussen al in de tweede master geologie zit, heb ik een goeie kennis van alle wetenschappen en wiskunde. Deze kennis wil ik graag gebruiken om mensen die het wat moeilijker hebben, vooruit te helpen.

Knokke-Heist

aardrijkskunde

Stefanie

Oostkamp

Master, Hogeschool Gent

Bijles aardrijkskunde met Stefanie

Ik wil graag studenten helpen met hun vakspecifieke problemen. Een extra ondersteuning indien de lessen niet goed begrepen worden enz.

Oostkamp
Master, Hogeschool Gent

aardrijkskunde

Pascal

Oostende

None

Bijles aardrijkskunde met Pascal

Ik geef momenteel les in een privéschool waardoor ik mij heb leren aanpassen aan allerlei omstandigheden: examens via centrale examencommissie, individuele begeleiding van leerlingen, en dit bij zowel autisme-, ADD- of ADHD-leerlingen. Ook met 'schoolmoe-leerlingen' heb ik volop ervaring. Met mijn energie zie ik mogelijkheden om mijn kennis en practische benadering ook in te zetten voor leerlingen die op uw organisatie beroep doen.

Oostende

aardrijkskunde

Patrice

Maldegem

None

Bijles aardrijkskunde met Patrice

Als bijverdienste zie ik het wel zitten om in mijn vrije tijd bijles te geven over de vakken die ik professioneel doceer. Mvg

Maldegem

aardrijkskunde

Simon

Oostende

Master, Universiteit Gent - master bio-ingenieurswetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Simon

Tijdens mijn laatste masterjaar zou ik graag bijles geven via het bijleshuis. Tijdens mijn studies heb ik vaak extra uitleg gegeven aan mijn vrienden. Vooral bij meer abstracte vakken (Wiskunde, Statistiek, Ingenieursvakken), merkte ik dat mijn hulp erg gewaardeerd werd. Dit gaf me telkens veel voldoening, en is mijn belangrijkste motivatie om bijles te geven.

Oostende
Cel -en Genbiotechnologie
Master, Universiteit Gent - master bio-ingenieurswetenschappen

aardrijkskunde

Bowie

Oostende

Derde graad, Universiteit Gent

Bijles aardrijkskunde met Bowie

Ik vind het fijn om mensen zaken bij te brengen door middel van verduidelijking en extra uitleg. Het is ook mijn ambitie om later in het middelbaar onderwijs te staan lesgeven. Ik deel ook graag mijn aanpak voor examenbereiding met medestudenten. De kerngedachte bij het studeren is naar mijn mening begrijpen; van buiten leren zou enkel van toepassing mogen zijn binnen bepaalde contexten (bvb. woordenlijstjes of geschiedenisdata).

Oostende
2de bachelor Biologie
Derde graad, Universiteit Gent