Bijles Aardrijkskunde in Zomergem

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

aardrijkskunde

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles aardrijkskunde met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

9,8/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Wannes

Deinze

Bachelor

UGent

in de Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Wannes

Ik geef graag bijles omdat ik mensen graag help en ik het voorbije jaar gemerkt heb dat het wel iets voor mij is (na het helpen van vrienden/vriendinnen). Door leider te zijn in de jeugdbeweging heb ik al veel ervaring met kinderen.

Deinze
in de Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

aardrijkskunde

Sander

Evergem

Bachelor

Artevelde

bedrijfsmanagement: Fiscaliteit; Bank en verzekeringen; boekhouding

Bijles aardrijkskunde met Sander

Jongeren zijn de toekomst van onze wereld. Hen goed opleiden is cruciaal om de kritische geest van jongs af aan aan te wakkeren. Mijn doel is om hen op weg te zetten en genoeg bagage te geven omtrent de vakken waarin ze moeilijkheden hebben. Dat ze zelf evolueren binnenin het vak is een noodzakelijke beweging naar de beste ontwikkeling.

Evergem
bedrijfsmanagement: Fiscaliteit; Bank en verzekeringen; boekhouding
Bachelor, Artevelde

aardrijkskunde

Wannes

Evergem

Master

Vlerick Business School

in General Management

Bijles aardrijkskunde met Wannes

Bijles verloopt voor mij in twee richtingen. De student krijgt een extra steuntje bij uitdagende stukken leerstof. Ik krijg de kans mijn basiskennis bij te schaven en mijn communicatievaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast is corona geen gemakkelijke periode voor studenten, en is de hulp vaak welkom.

Evergem
in General Management
Master, Vlerick Business School

aardrijkskunde

Amarylis

Deinze

Master

Universiteit Gent

Bedrijfseconomie

Bijles aardrijkskunde met Amarylis

Ik vind het leuk om bijles te geven om zo problemen te kunnen oplossen op een persoonlijk niveau. Alsook de interactie vind ik zeer leuk en verrijkend.

Deinze
Bedrijfseconomie
Master, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Liesbeth

Evergem

Bachelor

Universiteit Gent

of Science in de bio-ingerieurswetenschappen: chemie en voedingstechnologie

Bijles aardrijkskunde met Liesbeth

Ik ben Liesbeth en zit in mijn 1e master Bio-Ingenieurswetenschappen afstudeerrichting chemie en bioprocestechnologie. Door mijn brede opleiding heb ik een doorgronde kennis van wiskunde, biologie, fysica, chemie, aardrijkskunde, kortom wetenschappen in het algemeen. Doordat ik ook leidster ben in de scouts kan ik goed omgaan met jongeren. Hen helpen met mijn kennis en het uitleggen van moeilijke concepten in hun 'taal' is dan ook een van mijn sterke punten. Ik zou dan ook graag anderen helpen bij het beter begrijpen van wetenschappen aangezien het zo een fascinerende wereld is!

Evergem
of Science in de bio-ingerieurswetenschappen: chemie en voedingstechnologie
Bachelor, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Naomi

Evergem

Bachelor

HZ University of Applied Sciences

Leerkracht lager onderwijs

Bijles aardrijkskunde met Naomi

Mijn ervaringen met bijles geven zijn positief, omdat ik de leerlingen verder kan helpen met tips en het (her)bekijken van opdrachten, waarvoor de leerkracht in de les waarschijnlijk te weinig tijd heeft. Zo zag ik dat leerlingen meer zekerheid krijgen in talen als Engels en Frans.

Evergem
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, HZ University of Applied Sciences

aardrijkskunde

Lisa

Drongen

Bijles aardrijkskunde met Lisa

Ik geef al meer dan 10 jaar les in de sport en dit lukt mij aardig. Ik heb momenteel mijn lerarenopleiding volledig afgerond. In het middelbaar gaf ik vaak uitleg aan mijn vrienden wanneer ze iets niet begrepen. Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen en hen iets bij te leren. Ik zie het ook als een uitdaging waarin ik kan ontdekken en bijleren, als een meerwaarde bij mijn lerarenopleiding.

Drongen

aardrijkskunde

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles aardrijkskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

aardrijkskunde

Julie

Zomergem

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles aardrijkskunde met Julie

Als psycholoog merk ik dat sociaal-emotionele problemen en leerproblemen vaak samengaan. Ik wil kinderen en jongeren graag dat duwtje in de rug geven die ze nodig hebben om (opnieuw) meer zelfvertrouwen te hebben en in zichzelf te geloven. Mijn achtergrond als psycholoog en mijn huidige opleiding tot spelcounselor kan enkel maar een meerwaarde bieden in mijn job als studiebegeleider.

Zomergem
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles aardrijkskunde in Zomergem doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Zomergem wiens schema bij dat van jou past.
BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Zomergem. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles aardrijkskunde. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles aardrijkskunde kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Zomergem. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles aardrijkskunde dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijlesgever gezocht, Aardrijkskunde bijles in Zomergem, bijles Aardrijkskunde middelbaar in Zomergem, bijles hoger onderwijs, privé leraar, bijles Aardrijkskunde geven in Zomergem, privéles Aardrijkskunde, bijles volgen, Aardrijkskunde leren