Verbeter je aardrijkskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten aardrijkskunde uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

aardrijkskunde

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles aardrijkskunde met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

aardrijkskunde

Anthony

Gent

Master, UGent

Bijles aardrijkskunde met Anthony

Als landbouwkundig ingenieur heb ik een grote fascinatie voor wetenschappen. Daarnaast heb ik altijd graag gewerkt met jongeren. Jongeren helpen met wetenschappelijke vakken is daarom een ideale combinatie voor mij.

Gent
Master of Science: Biowetenschappen - landbouwkunde
Master, UGent

aardrijkskunde

Simon

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles aardrijkskunde met Simon

Ik heb altijd al graag uitleg gegeven aan medestudenten wanneer zij iets minder goed begrepen. Ik weet ook hoe blij ik zelf ben wanneer ik iets echt niet begrijp en iemand me kan helpen. Het is vaak moeilijk leerstof onmiddellijk te begrijpen in de hoorcolleges of bij het lezen van de cursus en het helpt om de uitleg van een tweede invalshoek te horen om de leerstof te begrijpen.

Gent
3de Bach Bio-ingenieurswetenschappen Landbouw
Bachelor, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Tabitha

Sint-Amandsberg

Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

Bijles aardrijkskunde met Tabitha

Ik hou van sociaal contact en wil bovendien mijn studie voor nuttige doeleinden gebruiken. Met het oog op de toekomst zou ik eveneens graag vertrouwd geraken met lesgeven. Bijles geven is dan de logische uitkomst.

Sint-Amandsberg
Master of Science in Geology
Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

aardrijkskunde

Naomi

Gent

Master, master Bio-Ingenieur Milieutechnologie UGent

Bijles aardrijkskunde met Naomi

Bijles geven lijkt me een leerrijke en nuttige job. Bovendien ben ik als scoutsleidster graag met jongeren bezig en zou het fantastisch vinden hen een handje te helpen.

Gent
master bio-ingenieur
Master, master Bio-Ingenieur Milieutechnologie UGent

aardrijkskunde

Hanne

Gent

Bachelor, kuleuven

Bijles aardrijkskunde met Hanne

Na mijn huidige ingenieursopleiding wil ik zeer graag een MaNaMa lerarenopleiding volgen. Dit lijkt me dé ideale voorbereiding om al eens van het les geven te kunnen 'proeven'. Het motiveren van leerlingen om zich in te zetten en hen laten inzien dat ze de capaciteiten (mits inzet) hebben om te slagen voor bepaalde vakken waarvan ze misschien denken dat hen dit nooit zou lukken, is een uitdaging die ik zeer graag wil aangaan!

Gent
industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, kuleuven

aardrijkskunde

Wannes

Gent

Derde graad, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles aardrijkskunde met Wannes

Gedurende mijn studies als bio-ingenieur heb ik al heel wat kennis opgedaan over verschillende disciplines van de wetenschap. Ik zou het jammer vinden moest deze kennis niet meer benut worden door mezelf of door iemand anders. Hierdoor lijkt het mij echt interessant om te beginnen met bijles geven. Een andere motivatie is het feit dat bijles geven goed staat op je cv, plus, je verdient er een centje mee en dat kan een student altijd goed gebruiken.

Gent
Bio Ingenieur 3e bachelor
Derde graad, Hogeschool en Universiteit Gent

aardrijkskunde

Nikita

Gent

Master

Bijles aardrijkskunde met Nikita

Ik ben tewerkgesteld als klinisch psychologe in het Centrum voor Ambulante Revalidatie Impuls (20 uur per week). Naast deze job, ben ik op zoek naar een aanvullende, uitdagende en boeiende tewerkstelling en spreekt jullie vacature voor studiebegeleiding mij enorm aan! Werken in het onderwijs heeft me altijd al enorm geboeid, zo getuigen ook het feit dat ik in het bezit ben van een diploma 'specifieke lerarenopleiding'. Een opleiding die ik met een groot enthousiasme en zin naar meer gevolgd heb. Ik zou het dan ook een uitgelezen kans vinden om de opgedane kennis verder uit te zetten in de praktijk en ik hoop dus alvast dat jullie mij een geschikte kandidate vinden voor de vacature.

Gent
Klinische psychologie
Master

aardrijkskunde

Céline

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles aardrijkskunde met Céline

Voor ik mijn studie van psychologie aanvatte heb ik me steeds voorgehouden om later leerkracht te worden. Doorheen mijn studietraject was ik hier steeds meer van overtuigd. Tijdens practica en nadien ook bij mijn stage, ging mijn interesse geregeld uit naar het pedagogische luik. In mijn persoonlijke leefwereld is gebleken dat ik graag met jongeren werk. Ik heb onder andere 3 jaar tennisles aan kinderen gegeven. Mijn stage heeft deze affiniteit mede bevestigd. Ik opteer daarom om volgend jaar de lerarenopleiding te volgen. Naast mijn gekende interessegebieden - psychologische en pedagogische - heb ik ook belangstelling voor andere leerdomeinen waaronder geschiedenis, aardrijkskunde, economie. Deze vakken heb ik tijdens mijn middelbare studies onder andere gestudeerd en voor deze vakken heb ik een uitgebreide interesse. Ik heb namelijk een algemene opleiding gevolgd in het secundair onderwijs, nl. economie moderne talen. Vervolgens heb ik ook de meer maatschappelijke vakken tijdens mijn hogere studies (Politiek en Psychologie) bestudeerd zoals filosofie en sociologie. Ik zou zowel bijles willen geven voor kinderen in het lager, secundair als hoger onderwijs. Aangezien mijn opleiding tot psychologe spreekt een begeleidingsfunctie in het kader van studie/planning mij ook aan.

Gent
2e Master Klinische Psychologie (laatste jaar - einde academiejaar)
Master, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Katrien

Destelbergen

Derde graad

Bijles aardrijkskunde met Katrien

Als bijverdienste en omdat kennis macht is, die we best zoveel mogelijk verspreiden. Iemand helpen tot inzichten te komen en te steunen bij de vakken die voor mij zijn weggelegd maar voor iemand anders niet zo vanzelfsprekend lijken, geeft een voldoening die onbeschrijfelijk is.

Destelbergen
Derde graad