Bijles Thesis‑scriptiebegeleiding in Destelbergen

Krijg vandaag nog bijles thesis-scriptiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

thesis-scriptiebegeleiding

Laurens

Gent

Master

Universiteit Gent

Toegepaste economische wetenschappen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Laurens

Ik wil bijles geven, omdat ik mijn kennis wil delen met andere studenten zodat zij ook slagen voor hun opleiding.

Gent
Toegepaste economische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Tom

Gent

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Gent
MaNaMa, drs.
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Bert

Gent

PhD

Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Bert

Ik ben Bert en heb ruime ervaring met wetenschappen en ingenieursvakken. Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur in de toegepaste natuurkunde, en heb daarna nog een doctoraat in de fysica behaald. Tijdens mijn doctoraat heb ik o.a. oefeningen en practica natuurkunde gegeven aan bachelorstudenten handelsingenieur, en materiaalfysica aan bachelorstudenten fysica & sterrenkunde. Bij mij primeert 'gezond boerenverstand' op uit het hoofd leren. Moeilijke of inzichtelijke problemen kan je best oplossen door raakvlakken te zoeken met dingen die je wel kent. 'If you can't explain it to your grandmother, you don't really understand it yourself.' Ik geef graag volgende vakken op alle niveaus (secundair tot universiteit) - fysica, natuurkunde - technische vakken (sterkteleer, mechanica, elektriciteit, thermodynamica, ...).

Gent
PhD, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Kenza

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Kenza

Ik ben drietalig opgevoed (Nederlands, Frans en Marokkaans-Arabisch). Door mijn master-opleiding Internationale Politiek, weet ik ook veel over Ontwikkelingssamenwerking en internationale relaties. Ik doe al meerdere jaren vrijwilligerswerk in Gent. Ik coördineer onder meer één van de sub-verenigingen die op een jonger en vrouwelijk publiek is afgestemd. Ik heb gedurende twee jaar ingestaan voor de woensdagnamiddag opvang in een lagere school in Sint-Denijs-Westrem en ik heb meerdere jaren bijles gegeven aan kinderen met leerstoornissen. Tot slot ben ik ook coach geweest bij een andere bijlesorganisatie en sta ik tot op heden in voor de studie/naschoolse opvang op een lagere school in Gent.

Gent
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Simon

Gent

Master

Universiteit Gent (UGent)

Politieke Wetenschappen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Simon

Ik heb een sterke interesse om persoonlijke kwaliteiten (taalvaardigheid, redactionele competentie, tekstopbouw, inzichtelijk denken) in te zetten en indien mogelijk aansluiting te vinden bij mijn interesseveld en afstudeerrichting, met name de menswetenschappen.

Gent
Politieke Wetenschappen
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Alexandra

Gent

Master

Universiteit Gent

in de rechten

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Alexandra

Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd als master in de rechten. Ik had tijdens mijn laatste jaar een boeiende Erasmuservaring en besloot na mijn afstuderen opnieuw het buitenland op te zoeken, in Lyon deze keer. In mei 2015 keerde ik terug naar België om er aan de slag te gaan als adjunct-uitgever. Vandaag specialiseer ik me tot bemiddelaar. Om mij helemaal op die opleiding te kunnen focussen, beëindigde ik mijn activiteit bij de uitgeverij. En dat geeft tijd en ruimte om ook in andere interesses te investeren! Zo bijvoorbeeld het doceren. Ik heb steeds een grote nieuwsgierigheid naar en interesse in lesgeven gehad. Is het de familie van docenten waarin ik opgroeide of mijn eigen leergierigheid en analytische geest? Het is in elk geval gebed in een groot enthousiasme. Tijdens mijn jaar in Frankrijk gaf ik me ook op als docent. Het kwam daar echter niet tot een concrete ervaring omdat ik aan de slag kon bij AXA Assurance. De wens om hierin ervaring op te doen bleef in mijn achterhoofd hangen. De vakken die ik geef, zijn rechten, basisonderwijs, studiebegeleiding en thesis-scriptiebegeleiding. Rechten, omdat dit mijn studiedomein is. Ik ondersteun graag bij de basisvakken en studiemethode. In master legde ik me extra toe op het personen- en familierecht. Ik wijdde ook mijn masterproef aan deze rechtstak en mocht hiervoor de Vlaamse Scriptieprijs 2014 in ontvangst nemen. Ik begeleid dan ook graag in deze rechtstak en ruimer bij het schrijven van zo'n eindwerk. Tot slot gaf ik ook basisonderwijs op. Het is heel fijn jonge kinderen/jongeren in de algemene leerstof bij te staan. De ruimte om me hiervoor in te zetten, de zin om bijles te geven, de voorliefde om te werken in intersociale context en mijn immer grote ijver maken dat ik me graag engageer als docent bij Bijleshuis.

Gent
in de rechten
Master, Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Reinhard

Gent

Master

Universiteit Gent (UGent)

in de criminologie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren. Zo doe ik ook vaardigheden op in het lesgeven.

Gent
in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Nicolas

Gent

Bachelor

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Nicolas

Ik heb als afgestudeerde een universitaire carrière achter de rug met een Master in Sociale en Economische Geografie en een Master Politieke Wetenschappen (Internationale Politiek). Deze twee opleidingen bieden een ruim perspectief op de maatschappij, waarbij je kritisch leert nadenken over bepaalde trends en thema's die op het eerste zicht eenvoudig lijken, maar waar meer kennis over nodig is om de aard van kwesties te vatten. Ik heb één jaar gedoctoreerd in de Ruimtelijke Planning (UGent) en Humane Geografie (VUB, Cosmopolis Centre for Urban Research), maar ben hiermee gestopt omdat ik voelde dat ik mijn inzichten niet kon overbrengen naar derden. Ik wil op een duidelijke, overzichtelijke en waar dit kan, meer gevorderde manier kennis overbrengen en zaken aanleren aan kinderen, adolescenten en volwassenen, zodat zij hun eindtermen vlekkeloos kunnen behalen. Dat is eigenlijk mijn voornaamste drijfveer. Ik ben hiervoor bereid om me 'bij te scholen' op maat van de student in kwestie en de leerstof op een navenante manier aan te leren. Het pluspunt van Geografie en Internationale Politiek is dat ik een hele dosis geschiedenis en maatschappijleer achter de kiezen heb en dit tijdens mijn eerste jaar doctoraat heb kunnen aanwenden en deels implementeren in verder onderzoek. Voorts ben ik tweetalig opgevoed in het Frans en Nederlands en kan ik zeggen dat ik het Engels ook in hoge mate beheers. Ik wil een kortere-termijn horizon dan vier jaar en wil mensen helpen als studiebegeleider voor de genoemde vakken.

Gent
Bachelor,

thesis-scriptiebegeleiding

Joke

Destelbergen

PhD

doctoraat aan UGent

biotechnologie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Joke

Ik volg momenteel, als voltijds werkstudent, een lerarenopleiding (SLO, UGent) en zou graag meer ervaring opdoen met verschillende didactische werkvormen en onderwijssystemen. Ik heb vanuit mijn vooropleiding een ruime affiniteit met biologie, daarnaast heb ik ruim 4 jaar werkervaring als e-learning designer. Ik heb reeds als leerkracht stage-ervaring opgedaan in het secundair onderwijs (wetenschappen), CVO (IT, PowerPoint) en Hogeschool (microbiologie).

Destelbergen
biotechnologie
PhD, doctoraat aan UGent