Verbeter je thesis-scriptiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten thesis-scriptiebegeleiding uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

thesis-scriptiebegeleiding

Tom

Gent

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Gent
MaNaMa, drs.
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Kenza

Gent

Master, Master Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Kenza

Ik ben drietalig opgevoed (Nederlands, Frans en Marokkaans-Arabisch). Door mijn master-opleiding Internationale Politiek, weet ik ook veel over Ontwikkelingssamenwerking en internationale relaties. Ik doe al meerdere jaren vrijwilligerswerk in Gent. Ik coördineer onder meer één van de sub-verenigingen die op een jonger en vrouwelijk publiek is afgestemd. Ik heb gedurende twee jaar ingestaan voor de woensdagnamiddag opvang in een lagere school in Sint-Denijs-Westrem en ik heb meerdere jaren bijles gegeven aan kinderen met leerstoornissen. Tot slot ben ik ook coach geweest bij een andere bijlesorganisatie en sta ik tot op heden in voor de studie/naschoolse opvang op een lagere school in Gent.

Gent
Master, Master Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Anthony

Gent

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Anthony

Als landbouwkundig ingenieur heb ik een grote fascinatie voor wetenschappen. Daarnaast heb ik altijd graag gewerkt met jongeren. Jongeren helpen met wetenschappelijke vakken is daarom een ideale combinatie voor mij.

Gent
Master of Science: Biowetenschappen - landbouwkunde
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Emma

Gent

Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Emma

Ik ben momenteel begonnen aan de lerarenopleiding aan de UGent. De ideale bijverdienste zou dan ook zijn om bijles te kunnen geven, want dat is iets wat ik graag doe en heeft ook met mijn richting te maken.

Gent
Economie
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Simon

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Simon

Ik heb een sterke interesse om persoonlijke kwaliteiten (taalvaardigheid, redactionele competentie, tekstopbouw, inzichtelijk denken) in te zetten en indien mogelijk aansluiting te vinden bij mijn interesseveld en afstudeerrichting, met name de menswetenschappen.

Gent
Politieke Wetenschappen
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Helga

Gent

Master, UGent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Helga

Ik hou er enorm van om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden en afgestemd op de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden kennis en vaardigheden bij te brengen in een 1-op-1 contact. Ik ben licentiate kunstgeschiedenis, dus kunst en geschiedenis hebben weinig geheimen voor me. Verder is mijn verbale en grammaticale kennis van het Duits en het Frans zeer goed, door langdurige verblijven in Duitsland en Frankrijk en buig ik me dag in dag uit over de Nederlandse taal wegens ook werkzaam als (eind)redacteur. Al die mogelijkheden en competenties wil ik graag delen. Ik gaf de voorbije jaren al privé bijles, wat me enorm boeide en veel voldoening gaf, maar nu wil ik het graag wat georganiseerder aanpakken.

Gent
Master, UGent

thesis-scriptiebegeleiding

Alexandra

Gent

Master, Master Universiteit Gent

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Alexandra

...om verscheidene redenen. Ik licht ze graag toe. Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd als master in de rechten. Ik had tijdens mijn laatste jaar een boeiende erasmuservaring en besloot na mijn afstuderen opnieuw het buitenland op te zoeken, in Lyon deze keer. In mei 2015 keerde ik terug naar België om er aan de slag te gaan als adjunct-uitgever bij Group Larcier. Vandaag specialiseer ik me tot bemiddelaar. Om mij helemaal op die opleiding te kunnen focussen, beëindigde ik mijn activiteit bij de uitgeverij. En dat geeft tijd en ruimte om ook in andere interesses te investeren! Zo bijvoorbeeld het doceren. Ik heb steeds een grote nieuwsgierigheid naar en interesse in lesgeven gehad. Is het de familie van docenten waarin ik opgroeide of mijn eigen leergierigheid en analytische geest? Het is in elk geval gebed in een groot enthousiasme. Tijdens mijn jaar in Frankrijk gaf ik me ook op als docent. Het kwam daar echter niet tot een concrete ervaring omdat ik aan de slag kon bij AXA Assurance. De wens om hierin ervaring op te doen bleef in mijn achterhoofd hangen. Het is van daaruit dat ik me tot jullie richt. De vakken die ik opgaf zijn rechten, basisonderwijs, studiebegeleiding en Thesis-Scriptiebegeleiding. Rechten, omdat dit mijn studiedomein is. Ik ondersteun graag bij de basisvakken en studiemethode. In master legde ik me extra toe op het personen- en familierecht. Ik wijdde ook mijn masterproef aan deze rechtstak en mocht hiervoor de Vlaamse Scriptieprijs 2014 in ontvangst nemen. Ik begeleid dan ook graag in deze rechtstak en ruimer bij het schrijven van zo'n eindwerk. Tot slot gaf ik ook basisonderwijs op. Het lijkt me heel fijn jonge kinderen/jongeren in deze algemene leerstof bij te staan. De ruimte om me hiervoor in te zetten, de zin om bijles te geven, de voorliefde om te werken in intersociale context en mijn immer grote ijver maken dat ik me graag engageer als docent in het Bijleshuis.

Gent
Master in de rechten
Master, Master Universiteit Gent

thesis-scriptiebegeleiding

Reinhard

Gent

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Reinhard

Om de eigen kennis te onderhouden/om bij te leren en als bijverdienste. Om vaardigheden op te doen in lesgeven.

Gent
Master in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Nicolas

Gent

Bachelor

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Nicolas

Ik heb als afgestudeerde zelf een vrij lange universitaire carrière achter de rug met een Master in Sociale en Economische Geografie en een Master Politieke Wetenschappen (Internationale Politiek). Deze twee opleidingen bieden een ruim perspectief op de maatschappij, waarbij je kritisch leert nadenken over bepaalde trends en thema's die op het eerste zicht eenvoudig lijken, maar waar meer kennis over nodig is om de aard van kwesties te vatten. Ik heb één jaar gedoctoreerd in de Ruimtelijke Planning (UGent) en Humane Geografie (VUB, Cosmopolis Centre for Urban Research), maar ben hiermee gestopt omdat ik voelde dat ik mijn inzichten niet kon overbrengen naar derden. Ik wil op een duidelijke, overzichtelijke en waar dit kan, meer gevorderde manier kennis overbrengen en zaken aanleren aan kinderen, adolescenten en volwassenen, zodat zij hun eindtermen vlekkeloos kunnen behalen. Dat is eigenlijk mijn voornaamste drijfveer. Ik ben hiervoor bereid om me 'bij te scholen' op maat van de student in kwestie en de leerstof op een navenante manier aan te leren. Het pluspunt van Geografie en Internationale Politiek is dat ik een hele dosis geschiedenis en maatschappijleer achter de kiezen heb en dit tijdens mijn eerste jaar doctoraat heb kunnen aanwenden en deels implementeren in verder onderzoek. Voorts ben ik tweetalig opgevoed in het Frans en Nederlands en kan ik zeggen dat ik het Engels ook in hoge mate beheers. Ik wil een kortere-termijn horizont dan vier jaar en wil mensen helpen als studiebegeleider voor de genoemde vakken. Op gesprek kan ik hierover vanzelfsprekend uitweiden.

Gent
Bachelor