Bijles Studiebegeleiding in Destelbergen

Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Leo

Gent

Master

UGent

in de Oosterse Talen en Culturen, Ugent

Bijles studiebegeleiding met Leo

Ik vind het erg fijn vind een leerproces te begeleiden, ik heb ervaring in lesgeven aan alle leeftijden. Ik geniet van het persoonlijke contact bij een één-op-één-lessituatie en vind het enorm waardevol om een evolutie in het leren bij mensen te mogen waarnemen.

Gent
in de Oosterse Talen en Culturen, Ugent
Master, UGent

studiebegeleiding

Julie

Gent

Bachelor

Hogent Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Julie

Ik werk deeltijds in het onderwijs, bijles geven is voor mij een mooie meerwaarde. Ik vind het fijn om kinderen en jongeren individueel te begeleiden en zo te zien welke evolutie en vooruitgang ze maken.

Gent
Bachelor, Hogent Lerarenopleiding

studiebegeleiding

Katinka

Gent

Master

Universiteit Gent

of Science in de pedagogische wetenschappen - afstudeerrichting orthopedagogiek

Bijles studiebegeleiding met Katinka

Graag had ik jongeren geholpen in hun opleiding, zodanig dat de kans op slagen groter wordt voor hen. Elke jongere/leerling/student heeft zijn mogelijkheden en beperkingen. Gezien ik zelf drie jaar ervaring heb vanuit de Arteveldehogeschool en drie jaar vanuit de Universiteit Gent, had ik ook graag mijn vaardigheden en sterktes gedeeld met anderen. Via deze weg help je de student, maar leer je ook zelf uit de begeleiding als bijles docent. Het lijkt mij een zinvolle bijdrage in deze maatschappij.

Gent
of Science in de pedagogische wetenschappen - afstudeerrichting orthopedagogiek
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Reinhard

Gent

Master

Universiteit Gent (UGent)

in de criminologie

Bijles studiebegeleiding met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren. Zo doe ik ook vaardigheden op in het lesgeven.

Gent
in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

studiebegeleiding

Jelle

Gent

Bijles studiebegeleiding met Jelle

Van helpen met de eerste examens van mijn kleine broer tot het corrigeren van Masterproeven voor huisgenoten; het begeleiden en helpen bij studeren heeft me steeds veel voldoening gegeven. In september begin ik daarbij met de specifieke lerarenopleiding in avondschool aan Panta Rhei Gent. De combinatie met bijles geven lijkt mij daarom perfect. Daarnaast kan ik door diverse opleidingen verschillende vakken geven en ben ik bereid om zowel in de regio Gent als Brussel/Leuven ingezet te worden.

Gent

studiebegeleiding

Ward

Gent

Master

Universiteit Gent (UGent)

Bijles studiebegeleiding met Ward

Tijdens mijn master communicatiewetenschappen heb ik tijdens mijn 4-jaren durende opleiding veel informatie opgeslagen. Veel kennis, veel ervaring met studiemethodes ook. Kennis die ik graag wil doorgeven, met mijn eigen visie op onderwijs die ik heb ontwikkeld tijdens een specifieke lerarenopleiding aan de Ugent. Als ‘bijlesgever’ sta ik dichter bij de leerlingen, dit bevalt me beter dan lesgeven voor grote groepen.

Gent
Master, Universiteit Gent (UGent)

studiebegeleiding

Leen

Gent

Bijles studiebegeleiding met Leen

Ik koester een bijzondere passie en interesse voor wetenschap en vind het zeer leuk en voldoening gevend om hierover les en bijles te geven. Tijdens mijn doctoraat heb ik de kans gekregen om zelf een aantal lessen te geven en ik heb ondervonden dat ik dit zeer graag doe en dat ik studenten verder wil helpen in het verwerven van kennis, inzichten een vaardigheden. Ik heb mij daarom ook ingeschreven voor de cursus specifieke lerarenopleiding in avondonderwijs, die ik nu aan het volgen ben. Ik heb veel ervaring met het begeleiden en coachen van zowel bachelor als masterstudenten tijdens hun onderzoeksstage en masterthesis. Ook was ik verantwoordelijk voor de planning en organisatie van wetenschappelijke practica. Ik help en coach zeer graag studenten en wil dit in de toekomst graag verder doen.

Gent

studiebegeleiding

Joke

Gent

Bijles studiebegeleiding met Joke

Tijdens de lerarenopleiding werd duidelijk dat ik goed overweg kan met leerlingen die het moeilijk hebben. Een van mijn sterke punten is geduld en bovendien kan ik zeer goed motiveren. Het spreekt me aan een op een te werken met iemand of in een focusgroep en samen te bouwen aan betere resultaten. Zo haal je het beste uit de leerling.

Gent

studiebegeleiding

Silke

gent

Bachelor

Hogeschool gent - Academie voor Integratieve Psychotherapie

Maatschappelijk werk - Psychotherapeut voor volwassenen - Specifieke lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Silke

Na het ASO afgerond te hebben in de richting menswetenschappen, koos ik bewust voor een opleiding tot maatschappelijk assistente. Onze maatschappelijke evolutie en de impact op ieder individu boeide me al van jongs af. Na het afronden van mijn opleiding ben ik beginnen werken. Tijdens deze periode werkte ik mijn lerarenopleiding af, waar ik tijdens mijn stage vnl. maatschappelijke vakken doceerde in het secundair onderwijs. Aansluitend koos ik ervoor nog een bijkomende opleiding tot psychotherapeut te volgen, die mij na vier jaar ook de mogelijkheid gaf in de praktijk als psychotherapeut voor volwassenen te werken. Al deze praktijkervaring heeft me enorm verrijkt. Voor mij is het dan ook belangrijk om zowel duidelijke theoretische kaders mee te geven als deze met praktijkvoorbeelden te staven. Na enkele jaren in het werkveld te staan, deel ik mijn ervaring nu graag met leerlingen/studenten.

gent
Maatschappelijk werk - Psychotherapeut voor volwassenen - Specifieke lerarenopleiding
Bachelor, Hogeschool gent - Academie voor Integratieve Psychotherapie

studiebegeleiding

Naomi

Gent

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in de geschiedenis en Specifieke Lerarenopleiding geschiedenis en kunstgeschiedenis

Bijles studiebegeleiding met Naomi

Na het behalen van een Master geschiedenis in 2010, beëindigde ik in 2011 het diploma van leraar, beide aan de Katholieke Universiteit Leuven. In het kader van mijn stagetraject ontwikkelde ik samen met andere studenten in de lerarenopleiding een alternatief en interactief museumbezoek voor jongeren en in het schooljaar 2011-2012 werkte ik negen maanden als vrijwillig jeugdwerkster in Krakau, Polen. Na mijn studies ging ik aan de slag als lerares geschiedenis en lerares toegepaste psychologie in het Lucernacollege in Anderlecht en in het Provinciaal Instituut PIVA in Antwerpen. Ik gaf les aan klassen van de eerste, tweede en derde graad ASO en TSO. Binnen de school was ik ook actief in de schoolwerkgroep rond democatie, was ik klastitularis en organiseerde ik verschillende schooluitstappen in het thema van geschiedenis en cultuur. Na een jaar als jeugdwerkster en twee jaar in het onderwijs is mijn 'goesting' om voor en met jongeren te werken alleen maar gegroeid. Jongeren die nog een extra duwtje in de rug nodig hebben wil ik graag bijstaan met studiebegeleiding. Ook in mijn eigen klas tracht ik veel aandacht te besteden aan differentatie. Ieder leert tenslotte op zijn/haar tempo en manier. Het lijkt mij boeiend en een mooie uitdaging om mijn ervaring en kennis te mogen delen.

Gent
in de geschiedenis en Specifieke Lerarenopleiding geschiedenis en kunstgeschiedenis
Master, Katholieke Universiteit Leuven