Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Engels uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Simon

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Engels met Simon

Ik heb altijd al graag uitleg gegeven aan medestudenten wanneer zij iets minder goed begrepen. Ik weet ook hoe blij ik zelf ben wanneer ik iets echt niet begrijp en iemand me kan helpen. Het is vaak moeilijk leerstof onmiddellijk te begrijpen in de hoorcolleges of bij het lezen van de cursus en het helpt om de uitleg van een tweede invalshoek te horen om de leerstof te begrijpen.

Gent
3de Bach Bio-ingenieurswetenschappen Landbouw
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

James

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Engels met James

Ik ben gepassioneerd door alles wat met taal te maken heeft, in het bijzonder talen leren en de verschillende technieken die hiervoor gebruikt kunnen worden. Op elk moment in mijn leven ben ik wel een nieuwe taal aan het leren of een reeds gekende taal aan het verbeteren. Zelf een taal leren is één ding, maar even leuk lijkt mij een ander helpen een taal aan te leren. Omdat ik zelf al veel ervaring heb met verschillende talen op verschillende manieren te studeren, zou ik graag mijn ervaring met anderen delen. Verder heb ik ook ambitie om leerkracht te worden, en via deze weg zou ik al eens kunnen proeven van het lesgeven.

Gent
Master Taal-en Letterkunde Spaans-Engels
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Bieke

Gent

Derde graad, Rijksuniversiteit Gent

Bijles Engels met Bieke

Als pas afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles een zeer goede manier om onderwijservaring op te doen. Ook het persoonlijke contact is zeer waardevol. Verder vind ik het heel aangenaam om leerlingen zaken aan te leren en zien hoe ze vooruit gaan. Ook vind ik een persoonlijke aanpak, op het niveau van de leerling (en in contact met de leefwereld van de leerling) zeer belangrijk.

Gent
Engels: tot de hoogste graden en niveaus // Spaans: beginnersniveau
Derde graad, Rijksuniversiteit Gent

Engels

Veerle

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Engels met Veerle

Ik ben vorige maand afgestudeerd als Master in de Onderwijskunde aan de universiteit Gent. Momenteel ben ik op zoek naar een fulltime baan, maar in de tussentijd (en wellicht straks als aanvulling op een parttime baan) zou ik graag mijn oude studentenjob weer oppakken. Ik heb jarenlang met veel plezier bijles gegeven en leerlingen met leer- en aandachtsproblemen gecoacht.

Gent
Pedagogische Wetenschappen - afstudeerrichting Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

Engels

Jessica

Gent

Master, kuleuven

Bijles Engels met Jessica

In mijn eerste stappen als leerkracht heb ik al vlug ondervonden hoe belangrijk het is dat leerlingen voldoende ondersteund worden in om het even welk leerproces ze doormaken. In dat leerproces heeft iedereen zijn of haar eigen noden. Dat valt zeker op bij de volwassen cursisten waaraan ik Nederlands geef. Ze hebben steeds hun eigen sterktes en verbeterpunten, hun eigen vragen en interesses. Daar komt nog bij dat ze de taal die ze leren nodig hebben in erg diverse situaties. Op het werk, bijvoorbeeld, maar ook in hun vrije tijd, op de school van hun kind of bij de Nederlandstalige brieven die ze in hun bus krijgen. Ik probeer automatisch om mijn cursisten te begeleiden waar nodig en ervaar dat hen dat soms goed doet. Ik zou dat alles graag nog meer doen, ook met andere leerlingen/studenten in verschillende situaties. Op die manier kan ik er mijn steentje toe bijdragen dat ze de kans krijgen om op hun eigen manier en tempo bij te leren. Bovendien kunnen ze zo misschien ook wat voldoening putten uit dat leren, zodat een vak geen last wordt, maar iets waarvoor het de moeite is om gemotiveerd te blijven.

Gent
Taal- en Letterkunde
Master, kuleuven

Engels

Laura

Gent

Master, KU Leuven

Bijles Engels met Laura

Ik zou graag bijles geven, omdat ik graag veel met kinderen en jongeren in contact kom. Ik heb een uitgebreide ervaring binnen het jeugdwerk en vrijwilligerswerk en ga geregeld op zoek naar nieuwe uitdagingen voor mezelf binnen het werkveld. Bovendien ben ik een studente psychologie en hoop ik op deze manier al wat ervaring uit te bouwen in het begeleiden van kinderen en jongeren bij hun studies.

Gent
Nederlands-Duits & Psychologie
Master, KU Leuven

Engels

Hanne

Gent

Bachelor, kuleuven

Bijles Engels met Hanne

Na mijn huidige ingenieursopleiding wil ik zeer graag een MaNaMa lerarenopleiding volgen. Dit lijkt me dé ideale voorbereiding om al eens van het les geven te kunnen 'proeven'. Het motiveren van leerlingen om zich in te zetten en hen laten inzien dat ze de capaciteiten (mits inzet) hebben om te slagen voor bepaalde vakken waarvan ze misschien denken dat hen dit nooit zou lukken, is een uitdaging die ik zeer graag wil aangaan!

Gent
industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, kuleuven

Engels

Luna

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Engels met Luna

Ik heb mijn neefjes vaak geholpen bij hun huiswerk en haalde hier altijd veel voldoening uit. Ik zag ook dat ze het snapten en met goede punten naar huis kwamen. Ik ga ook regelmatig babysitten en moet al vaak eens helpen met huiswerk en merk dat ik eigenlijk heel graag bijles geef. Ik heb er niet alleen meer aan, maar vind het ook een fantastisch gevoel om te zien dat iemand iets snapt dankzij mij. Kindjes uit de lagere school of leerlingen uit het middelbaar, dat maakt mij eigenlijk niets uit.

Gent
Handelswetenschappen
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Nikita

Gent

Master

Bijles Engels met Nikita

Ik ben tewerkgesteld als klinisch psychologe in het Centrum voor Ambulante Revalidatie Impuls (20 uur per week). Naast deze job, ben ik op zoek naar een aanvullende, uitdagende en boeiende tewerkstelling en spreekt jullie vacature voor studiebegeleiding mij enorm aan! Werken in het onderwijs heeft me altijd al enorm geboeid, zo getuigen ook het feit dat ik in het bezit ben van een diploma 'specifieke lerarenopleiding'. Een opleiding die ik met een groot enthousiasme en zin naar meer gevolgd heb. Ik zou het dan ook een uitgelezen kans vinden om de opgedane kennis verder uit te zetten in de praktijk en ik hoop dus alvast dat jullie mij een geschikte kandidate vinden voor de vacature.

Gent
Klinische psychologie
Master

Engels

Katrien

Destelbergen

Derde graad

Bijles Engels met Katrien

Als bijverdienste en omdat kennis macht is, die we best zoveel mogelijk verspreiden. Iemand helpen tot inzichten te komen en te steunen bij de vakken die voor mij zijn weggelegd maar voor iemand anders niet zo vanzelfsprekend lijken, geeft een voldoening die onbeschrijfelijk is.

Destelbergen
Derde graad