Bijles Frans in Destelbergen

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Kenza

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles Frans met Kenza

Ik ben drietalig opgevoed (Nederlands, Frans en Marokkaans-Arabisch). Door mijn master-opleiding Internationale Politiek, weet ik ook veel over Ontwikkelingssamenwerking en internationale relaties. Ik doe al meerdere jaren vrijwilligerswerk in Gent. Ik coördineer onder meer één van de sub-verenigingen die op een jonger en vrouwelijk publiek is afgestemd. Ik heb gedurende twee jaar ingestaan voor de woensdagnamiddag opvang in een lagere school in Sint-Denijs-Westrem en ik heb meerdere jaren bijles gegeven aan kinderen met leerstoornissen. Tot slot ben ik ook coach geweest bij een andere bijlesorganisatie en sta ik tot op heden in voor de studie/naschoolse opvang op een lagere school in Gent.

Gent
Master, Universiteit Gent

Frans

Amaury

Gent

Master

KULeuven/LUCA

architectuur

Bijles Frans met Amaury

Ik wil een carrière opbouwen in het onderwijs, omdat ik tot het besef ben gekomen dat leerkracht worden de manier is waarop ik met mijn passies kan omgaan. Het is een kans om over een passie te kunnen praten, te denken, en het over te brengen op de jeugd die er in de toekomst de grootste zaken mee zouden kunnen doen. Het vormt de basis van wat ze gaan worden in onze maatschappij. Ikzelf ben tweetalig opgevoed en heb veel ervaringen in het buitenland. Frans en Engels zijn dus vakken die ik zeker kan geven. Als architect zou het natuurlijk ook leuk zijn af en toe een diplomagerelateerd vak te kunnen geven.

Gent
architectuur
Master, KULeuven/LUCA

Frans

Sofie

Evergem

Master

Universiteit Gent

Meertalige communicatie: Nederlands, Frans, Spaans

Bijles Frans met Sofie

Door mijn studies ben ik gepassioneerd door talen en het is leuk om leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun talencompetenties. Ik overweeg om na mijn studies lerarenopleiding te volgen, om later leerkracht te worden.

Evergem
Meertalige communicatie: Nederlands, Frans, Spaans
Master, Universiteit Gent

Frans

Eifa

Gent

Bijles Frans met Eifa

Hallo, Ik ben Eifa, leerkracht Frans met 10 jaar ervaring in Syrië. Ik ben nu bijna 2 jaar in Gent en ben klaar om mijn werk verder te zetten. Frans is mijn passie en ik geef die graag door aan kinderen, jongeren, studenten en volwassenen. Que pensez-vous d'un rendez-vous afin de vous convaincre que le français, je l'ai dans la peau?

Gent

Frans

Judy

Gent

Bachelor

Sint-Barbaracollege basisschool

Banaba zorgverbreding en remediërend leren

Bijles Frans met Judy

Ik gaf reeds meerdere keren bijles aan leerlingen/kinderen die moeilijkheden hadden met lezen of het studeren of inoefenen van talen, wiskunde,...

Gent
Banaba zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, Sint-Barbaracollege basisschool

Frans

Lien

Gent

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

Bijles Frans met Lien

Als leerkracht in het secundair onderwijs weet ik hoe het er in de klas aan toe gaat. Voor sommige leerlingen gaat de les net iets te snel, anderen hebben dan weer moeite om zich te concentreren. De didactiek stelt dat een leerkracht Frans tijdens de les zelden op de Nederlandse taal mag terugvallen, en dat brengt soms moeilijkheden mee voor bepaalde leerlingen. Toch hebben deze jongeren vaak alle capaciteiten om te slagen, maar missen ze een extra duwtje of ontbreekt het hen plots aan motivatie. Het is voor mij steeds een mooie uitdaging om een jongere op een individuele manier te begeleiden, goesting te doen krijgen in het vak Frans en de eigen talenten te laten ontdekken.

Gent
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

Frans

Nicolas

Gent

Bachelor

Bijles Frans met Nicolas

Ik heb als afgestudeerde een universitaire carrière achter de rug met een Master in Sociale en Economische Geografie en een Master Politieke Wetenschappen (Internationale Politiek). Deze twee opleidingen bieden een ruim perspectief op de maatschappij, waarbij je kritisch leert nadenken over bepaalde trends en thema's die op het eerste zicht eenvoudig lijken, maar waar meer kennis over nodig is om de aard van kwesties te vatten. Ik heb één jaar gedoctoreerd in de Ruimtelijke Planning (UGent) en Humane Geografie (VUB, Cosmopolis Centre for Urban Research), maar ben hiermee gestopt omdat ik voelde dat ik mijn inzichten niet kon overbrengen naar derden. Ik wil op een duidelijke, overzichtelijke en waar dit kan, meer gevorderde manier kennis overbrengen en zaken aanleren aan kinderen, adolescenten en volwassenen, zodat zij hun eindtermen vlekkeloos kunnen behalen. Dat is eigenlijk mijn voornaamste drijfveer. Ik ben hiervoor bereid om me 'bij te scholen' op maat van de student in kwestie en de leerstof op een navenante manier aan te leren. Het pluspunt van Geografie en Internationale Politiek is dat ik een hele dosis geschiedenis en maatschappijleer achter de kiezen heb en dit tijdens mijn eerste jaar doctoraat heb kunnen aanwenden en deels implementeren in verder onderzoek. Voorts ben ik tweetalig opgevoed in het Frans en Nederlands en kan ik zeggen dat ik het Engels ook in hoge mate beheers. Ik wil een kortere-termijn horizon dan vier jaar en wil mensen helpen als studiebegeleider voor de genoemde vakken.

Gent
Bachelor,

Frans

Elise

Gent

Bachelor

Katholieke Hogeschool VIVES

Toegepaste Psychologie

Bijles Frans met Elise

Ik ben iemand die erg sociaal en spontaan is. Ik krijg voldoening uit het zien groeien van anderen. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen uit de kleuter- en lagere school, maar ben ook goed in de omgang met jongeren in het algemeen. Momenteel loop ik stage waarin ik niet-begeleide minderjarigen ondersteun.

Gent
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

Frans

Joke

Gent

Bijles Frans met Joke

Tijdens de lerarenopleiding werd duidelijk dat ik goed overweg kan met leerlingen die het moeilijk hebben. Een van mijn sterke punten is geduld en bovendien kan ik zeer goed motiveren. Het spreekt me aan een op een te werken met iemand of in een focusgroep en samen te bouwen aan betere resultaten. Zo haal je het beste uit de leerling.

Gent

Frans

Katrien

Destelbergen

Derde graad

Bijles Frans met Katrien

Kennis is macht en dit moeten we best zoveel mogelijk verspreiden. Iemand helpen tot inzichten te komen en te steunen bij de vakken die voor mij zijn weggelegd, maar voor iemand anders niet zo vanzelfsprekend lijken, geeft een voldoening die onbeschrijfelijk is.

Destelbergen
Derde graad,