Bijles Statistiek in Destelbergen

Krijg vandaag nog bijles statistiek op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

statistiek

Lander

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles statistiek met Lander

Lander behaalde zijn bachelor Industrieel Ingenieur, met een specialisatie in data-analyse, en is momenteel bezig aan zijn Master Handelsingenieur: data analytics. Hij heeft reeds de nodige ervaring met bijles, o.a. voor de vakken Java, chemie en statistiek. Hij vindt bijles geven heel leuk en wil graag meer studenten helpen.

10/10

Gent
Handelsingenieur
Bachelor, Universiteit Gent

statistiek

Thomas

Gent

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles statistiek met Thomas

Ik heb altijd graag medestudenten geholpen om zaken uit te leggen, en met m'n leergierigheid verdiep ik me ook graag in ingewikkelde vragen van anderen. Ook op de werkvloer vind ik het zalig om kennis over te dragen, zowel naar starters als naar anciens die eens een frisse kijk op processen nodig hebben.

9/10

Gent
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

statistiek

Lien

Gent

Master

KU Leuven

Addvanced Studies of Economics

Bijles statistiek met Lien

Ik heb al bijles statistiek II en psychometrie aan een bachelor student psychologie aan UGent gegeven. Ik vond dit een toffe ervaring, zeker als je een berichtje krijgt dat ze geslaagd zijn voor hun examen. Ik heb ook nog veel voorbereide oefeningen voor deze vakken klaar liggen.

9/10

Gent
Addvanced Studies of Economics
Master, KU Leuven

statistiek

Manon

Gent

Master

KU Leuven

Biomedische Wetenschappen

Bijles statistiek met Manon

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen met anderen. Het geeft mij voldoening om anderen te kunnen helpen.

10/10

Gent
Biomedische Wetenschappen
Master, KU Leuven

statistiek

Vincent

Gent

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek

Bijles statistiek met Vincent

Na mijn studies burgerlijk ingenieur in de werktuigkunde-elektrotechniek heb ik nog een jaartje gestudeerd om extra skills op te doen in vakken van de computerwetenschappen, zoals AI, ML, big data...

9,5/10

Gent
Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

statistiek

Jestinah

Gent

Professioneel / Volwassen

PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Statistics

Bijles statistiek met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Gent
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

statistiek

Pieter

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles statistiek met Pieter

Ik krijg veel voldoening als ik bijles geef. Ik krijg energie wanneer ik een student kan begeleiden naar nieuwe inzichten en begrip.

Gent
Master, Universiteit Gent

statistiek

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles statistiek met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

statistiek

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles statistiek met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Sara uit Destelbergen

  Student Voedingstechnologie (gaat naar het 3de jaar) heeft nood aan bijles statistiek en genetica&biotechnologie.

 • Yumyugyul uit Gent

  PhD-student wil ondersteuning bij twee analyses in SPSS (uitvoering en interpretatie). Het gaat om: - Analysis of multilevel and longitudinal data - Cluster analysis De student do… Lees meer

 • Maryam uit Gent

  Studente in haar eerste jaar Pedagogische Wetenschappen aan de UGent zoekt hulp bij Statistiek in het algemeen. Vorige examenperiode ging minder goed waardoor er een groot tekort is.

 • Rafaella uit Destelbergen

  Studente in haar laatste Vastgoed heeft nood aan bijles statistiek en AutoCAD ter voorbereiding van haar herexamens. Ze worstelt met de basis en kon hierdoor al meermaals niet slagen vo… Lees meer

 • Neal uit Gent

  Neal moet voor zijn werk gebruik maken van R studio en statistische analyses uitvoeren. Hij heeft een minimale basiskennis, maar daar stopt het. Graag kreeg hij begeleiding bij enkele v… Lees meer

 • Dorien uit Gent

  Dorien studeert Psychologie aan de Ugent en zou graag hulp hebben bij het vak statistiek II.

 • Gert uit Gent

  Student uit de master communicatiewetenschappen zoekt hulp bij statistiek n.a.v. het herexamen in augustus. Het gaat om univariate, bivariate en inductieve statistiek.

 • Yasmine uit Gent

  Masterstudent psychologie wil ondersteuning bij het statistische onderdeel van haar thesis. Ze doet onderzoek naar extended minds in verband met angstmedicatie. Worden patiënten zo afha… Lees meer

 • Luna uit Gent

  Student 2de bachelor Farmacie (UGent) wenst begeleiding bij statistiek, en bij organische chemie en fysica. Bij fysica ligt de moeilijkheid vooral bij dynamica, bij organische chemie is… Lees meer

 • Elise uit Gent

  Elise doet bachelor Psychologie (UGent) en ze zou graag hulp hebben bij statistiek 1. Ze zou vooral graag oefeningen maken met de docent en extra uitleg krijgen.

 • Isabelle uit Gent

  Student schakeljaar psychologie (hiervoor toegepaste psychologie) zoekt hulp bij het vak statistiek.

 • Dorien uit Gent

  Student 2de bachelor Sociologie zoekt hulp bij het vak statistiek. In het middelbaar studeerde ze Humane Wetenschappen, wiskunde is altijd wat een struikelblok geweest. Leerstof gaat on… Lees meer

 • Kim uit Gent

  Student uit het schakeljaar politieke wetenschappen wil hulp bij het herexamen statistiek. Het gaat o.a. om univariate, bivariate en inductieve statistiek (géén SPSS of R).

 • Mustafa uit Gent

  Student uit de master communicatiewetenschappen wil ondersteuning bij statistiek. Het gaat vooral om meer inzicht verwerven. Het is een vak uit de bachelorjaren.

 • Femke uit Gent

  Femke zit in het schakeljaar pedagogische wetenschappen en krijgt graag hulp bij statistiek 2 (vak uit 2e bachelor). Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof. Bij statisti… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.