Verbeter je informatica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten informatica uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

informatica

Dylan

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles informatica met Dylan

Ik haal voldoening om studenten te helpen met het inhoudelijk te leren begrijpen van leerstof.

Gent
Master, Universiteit Gent

informatica

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles informatica met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

informatica

Joachim

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles informatica met Joachim

Ik hou er van om mijn kennis te delen aan anderen. Door het geven van bijles kan ik anderen helpen, en hen een verdiende confidence-boost meegeven. Iedereen verdient het om bij te leren, en daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen.

Gent
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

informatica

Maarten

Gent

Bachelor, Odisee Hogeschool

Bijles informatica met Maarten

Als student ICT wil ik mijn vaardigheden delen met ander mensen, naast mijn kennis doorgeven hoop ik ook via deze manier iets bij te verdienen. Lesgeven vind ik ook een leuke manier om mezelf aan te zetten om me verder te verdiepen in bepaalde onderwerpen.

Gent
2e Bachelor ICT
Bachelor, Odisee Hogeschool

informatica

Jorn

Gent

Master

Bijles informatica met Jorn

Ik doe dit reeds voor Het Bijlesbureau en Edocadomo/My Sherpa. Ik krijg veel voldoening van lesgeven en ik verdien er een centje mee bij, meer motivatie heb ik niet nodig.

Gent
Master

informatica

Sam

Gent

Master, Master Universiteit Gent

Bijles informatica met Sam

Ik heb zelf al bijles gegeven en vond dit zo leuk dat ik het verder wil blijven doen. Het geeft immers veel voldoenig om iemand te helpen slagen.

Gent
Master, Master Universiteit Gent

informatica

Fabrice

Gent

None

Bijles informatica met Fabrice

Steeds had ik in het middelbaar plezier in het uitleggen van zaken aan medestudenten op internaat, dit plezier hoop ik hiermee terug te vinden. Verder lijkt het mij een leuke en flexibele bijverdienste, wat dus ideaal te passen valt in mijn lessenrooster.

Gent

informatica

Gert-Jan

Gent

Bachelor, Master Universiteit Gent

Bijles informatica met Gert-Jan

Ik zou graag bijles geven omdat ik graag mijn kennis zou doorgeven. Ik was altijd een goede student en heb regelmatig dingen uitgelegd aan mijn klasgenoten. Ook mijn jongere broer help ik nog vaak met zijn studies. Verder zou dit een mooie aanwinst zijn op mijn CV.

Gent
bachelor in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek
Bachelor, Master Universiteit Gent

informatica

Mathias

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles informatica met Mathias

Omdat ik van nature behulpzaam ben en bijvoorbeeld in het middelbaar al extra uitleg gaf aan mijn medestudenten als ze iets niet begrepen. Ik heb ook tijdens het hoger reeds bijles gegeven aan iemand in het secundair en dit beviel mij zeer. Bovendien ben ik geïnteresseerd om een specifieke lerarenopleiding te volgen na mijn masterstudies, en lijkt deze weg mij geschikt om nog beter te ontdekken of dit ook echt iets voor mij is. Daarnaast is het een leuke manier om je sociaal te engageren en is het uiteraard ook een leuke bijverdienste.

Gent
Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent

informatica

Michael

Gent

None

Bijles informatica met Michael

Als ik iemand iets kan bijleren hoe klein dan ook, dan wil ik daar graag bij helpen. Het is ook leuk om mijn kennis en ervaringen te delen met iemand en door te geven aan de volgende persoon. Mijn hobby is graag mensen gelukkig maken en helpen waar nodig is.

Gent