Bijles Informatica in Destelbergen

Verbeter je informatica vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

informatica

Michiel

Gent

Master

KU Leuven

Toegepaste Informatica

Bijles informatica met Michiel

Ik ben gepassioneerd door informatica en hou er van om mensen iets bij te leren over de technologie die ons dagelijks omringt.

Gent
Toegepaste Informatica
Master, KU Leuven

informatica

Cedric

Gent

Master

UGent

Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding

Bijles informatica met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

informatica

Wouter

Gent

Bachelor

HoWest Kortijk

New Media and Communication Technology

Bijles informatica met Wouter

Gepassioneerd door technologie en die kennis deel ik graag.

Gent
New Media and Communication Technology
Bachelor, HoWest Kortijk

informatica

Brecht

Gent

Master

Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Computer Science

Bijles informatica met Brecht

Ik geef voornamelijk bijles omdat ik het leuk vind om mensen iets aan te leren. Het geeft mij een enorme voldoening om te zien hoe mensen iets nieuws aanleren, en er daarna mee aan de slag gaan. Vooral wanneer deze vaardigheid hen dan ook effectief heeft geholpen voor een examen, nieuwe job... Zelf heb ik veel gehad aan mijn vroegere leerkrachten. Ik kan een goede docent erg appreciëren, en vind het dan ook zonde dat mensen door een slechte docent een vak minder goed begrijpen, of er zelfs een afkeer van krijgen. Ik hoop ook zelf bij te leren door bijles te geven. Door nieuwe inzichten te verwerven in materie door deze van op een andere manier te bekijken, maar ook door oude materie op te frissen. Het leren beter omgaan met mensen die iets minder goed kunnen, lijkt mij ook een bijzondere vaardigheid, die ik graag zou bijschaven.

Gent
Computer Science
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

informatica

Jeroen

Gent

Bachelor

HOGent

Wiskunde & Informatica

Bijles informatica met Jeroen

Ik geef graag les en zou graag bijles geven. Dit om mezelf te ontwikkelen als leerkracht en om een centje bij te verdienen. Contacteer me gerust voor een gesprek.

Gent
Wiskunde & Informatica
Bachelor, HOGent

informatica

Arthur

Gent

Bachelor

UGent

Industrieel ingenieur informatica-ICT

Bijles informatica met Arthur

Na vele keren mijn twee jongere zussen geholpen te hebben met allerlei studieproblemen (zowel middelbaar als universiteit)ging er een deur voor mij open!

Gent
Industrieel ingenieur informatica-ICT
Bachelor, UGent

informatica

Fran

Gent

Derde graad

VHSI Brugge

Informaticabeheer

Bijles informatica met Fran

Ik wil al mijn hele leven leerkracht worden. Mijn grootouders waren ook beide leerkrachten en zeggen al langer dan vandaag dat het mij goed ligt. Ik ben leidster van de leeftijdsgroep 14-17 jaar en ik vind het fantastisch. Ik houd ervan mensen te helpen en mijn kennis en interesses met hen te delen.

Gent
Informaticabeheer
Derde graad, VHSI Brugge

informatica

Maarten

Gent

Bachelor

Odisee Hogeschool

2e ICT

Bijles informatica met Maarten

Als student ICT wil ik mijn vaardigheden delen met andere mensen. Lesgeven zet me ook aan om me te verdiepen in nieuwe onderwerpen.

Gent
2e ICT
Bachelor, Odisee Hogeschool

informatica

Fabrice

Gent

Bijles informatica met Fabrice

Steeds had ik in het middelbaar plezier in het uitleggen van zaken aan medestudenten op internaat, dit zet ik graag verder.

Gent

informatica

Gert-Jan

Gent

Bachelor

Master Universiteit Gent

in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek

Bijles informatica met Gert-Jan

Ik geef graag bijles, omdat ik mijn kennis wil doorgeven. Ik was altijd een goede student en heb regelmatig dingen uitgelegd aan mijn klasgenoten. Ook mijn jongere broer hielp ik vaak met zijn studies.

Gent
in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek
Bachelor, Master Universiteit Gent