Verbeter je Grieks vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Grieks uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Grieks

Raf

Destelbergen

PhD, Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Bijles Grieks met Raf

Het geven van persoonlijke begeleiding stelt me in staat om de eigen talenkennis scherp te houden in interactie met leerlingen. Mensen helpen bij hun ontwikkeling en hun onderzoek is daarnaast ook belangrijk voor mij.

Destelbergen
Geschiedenis
PhD, Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Grieks

Lieven

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Grieks met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om punten te halen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

Gent
Master Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Grieks

Arnaud

Gent

None

Bijles Grieks met Arnaud

Het lijkt mij een leerrijke en sociale uitdaging in ruil voor wat financiële ondersteuning tijdens mijn laatste studentenjaren.

Gent

Grieks

Imke

Gent

Bachelor, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Grieks met Imke

Ik heb tijdens mijn studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur lesgegeven op een middelbare school en ik vond het geweldig om jongeren iets mee te geven over de schoonheid van de Klassieke Oudheid.

Gent
Bachelor, rijksuniversiteit Groningen

Grieks

Veerle

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Grieks met Veerle

Ik ben vorige maand afgestudeerd als Master in de Onderwijskunde aan de universiteit Gent. Momenteel ben ik op zoek naar een fulltime baan, maar in de tussentijd (en wellicht straks als aanvulling op een parttime baan) zou ik graag mijn oude studentenjob weer oppakken. Ik heb jarenlang met veel plezier bijles gegeven en leerlingen met leer- en aandachtsproblemen gecoacht.

Gent
Pedagogische Wetenschappen - afstudeerrichting Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

Grieks

Hanne

Gent

Bachelor, kuleuven

Bijles Grieks met Hanne

Na mijn huidige ingenieursopleiding wil ik zeer graag een MaNaMa lerarenopleiding volgen. Dit lijkt me dé ideale voorbereiding om al eens van het les geven te kunnen 'proeven'. Het motiveren van leerlingen om zich in te zetten en hen laten inzien dat ze de capaciteiten (mits inzet) hebben om te slagen voor bepaalde vakken waarvan ze misschien denken dat hen dit nooit zou lukken, is een uitdaging die ik zeer graag wil aangaan!

Gent
industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, kuleuven

Grieks

Lea

Ternat

Master, KU Leuven

Bijles Grieks met Lea

Bijles geven is voor mij een boeiende uitdaging. Ik weet uit ervaring dat dit zinvol is voor de gemotiveerde student. De ontwikkeling van niet aangeboorde talenten is een verrijking voor de student én voor mezelf.

Ternat
Master Klassieke talen Latijn en Grieks + Aggregatie
Master, KU Leuven

Grieks

Katleen

Dendermonde

Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Bijles Grieks met Katleen

Ik ben enthousiast over de vakken die ik studeerde en ik wil graag proberen om die passie te delen met anderen. Vooral omdat ik hen zo kan helpen hun schoolresultaten te verbeteren.

Dendermonde
Graduaat vertaler Engels/Nieuw-Grieks
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Grieks

Viktor

Gent

None

Bijles Grieks met Viktor

Ik wil graag mensen helpen die het moeilijk hebben om bepaalde dingen onder de knie te krijgen. Ik kan de onderwerpen waar ik veel over weet op een enthousiaste, heldere en gestructureerde manier uitleggen en ben hierin zeer geduldig.

Gent

Grieks

Evelyn

Gent

Master

Bijles Grieks met Evelyn

Ik wil graag bijles geven omdat ik individueel les geven of aan kleinere groepen les geven interessant vind, en omdat ik uit ervaring besef dat het echt een noodzaak kan zijn om op die manier (tijdelijk) geholpen te worden

Gent
Master