Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Dylan

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles met Dylan

Ik haal voldoening om studenten te helpen met het inhoudelijk te leren begrijpen van leerstof.

Gent
Master, Universiteit Gent

Louise

Gent

PhD, Buitenlandse universiteit

Bijles met Louise

Ik heb ervaring in het bijles geven (economie). Het stimuleren van interesse voor economie en onderzoek bij studenten werkt verrijkend. Bijscholing kan hét verschil maken. In het vierde middelbaar ondervond ik zelf problemen met wiskunde,hiervoor volgde ik een jaar bijscholing wiskunde. Nadien groeide ik door tot de top van de klas voor wiskunde in de studierichting Economie-Wiskunde en ondervond ik geen enkel probleem meer in mijn latere universitaire studies. De bijscholing bracht mij methodiek en zelfvertrouwen bij. Dit beoog ik ook bij toekomstige studenten.

Gent
Actief: PhD in transportstudies
PhD, Buitenlandse universiteit

Elle

Destelbergen

Master, Gent Sint-Barbara college

Bijles met Elle

Tijdens mijn middelbaar onderwijs heb ik steeds vrijwillig tijdens de middagpauze bijles gegeven aan leerlingen van lagere jaren die dit nodig hadden. Ik kreeg veel voldoening van hen te helpen en hen progressie te zien maken. Ik ben momenteel student en zou graag een centje bijverdienen met iets dat ik graag doe.

Destelbergen
Master, Gent Sint-Barbara college

Hanne

Destelbergen

None

Bijles met Hanne

Als zelfstandige logopediste begeleid ik al dagelijks kinderen die het moeilijker hebben met de schoolse vakken zoals lezen, spelling, rekenen en taal. Dit is iets wat ik heel graag doe. Om dit nog vaker te kunnen doen naast de logopedische begeleiding die ik al geef, zou ik graag ook bijles/studiebegeleiding geven.

Destelbergen

Lucas

Gent

Derde graad, UGent

Bijles met Lucas

Ik ben een student Wiskunde 2e bachelor aan de Ugent en ben gepassioneerd door het uitleggen van moeilijke concepten.

Gent
Derde graad, UGent

Veronique

Gent

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Examen commissie leerlingen zijn ook zeker welkom.

Gent
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Charlotte

Gent

Master, Universiteit Gent (Letteren en Wijsbegeerte)

Bijles met Charlotte

Voorlopig heb ik helaas geen werkvooruitzichten en op deze manier blijf ik toch bezig met lesgeven, en verdien ik een beetje bij.

Gent
Master taal- & letterkunde: Nederlands
Master, Universiteit Gent (Letteren en Wijsbegeerte)

Ruben

Gent

Bachelor, Arteveldehogeschool Gent/HUB Brussel/VIVES

Bijles met Ruben

Toen ik drie jaar geleden afstudeerde als professionele bachelor in de journalistiek, heb ik me geïnformeerd over een bijkomende lerarenopleiding. Al sinds mijn middelbare studie wilde ik namelijk graag lesgeven, vooral de taalvakken dan. Mijn toenmalige klastitularis raadde me ook aan om eventueel voor een lerarenopleiding te kiezen. Maar omdat ik een jobaanbieding kreeg en de studie nog eens drie jaar in beslag zou nemen, heb ik toen uiteindelijk voor het werkveld gekozen. het lijkt me de perfecte gelegenheid om de draad van toen weer op te nemen. Als freelancejournalist en -redacteur ben ik dagelijks met taal en schrijven bezig, twee van mijn absolute stokpaardjes. Vorige maand ben ik door de Arteveldehogeschool (waar ik zelf gestudeerd heb) vier keer gevraagd om les te komen geven en sindsdien kriebelt het alleen maar meer. Als professioneel tekstschrijver zijn mijn specialiteiten uiteraard het Nederlands, lezen en schrijven en schrijfadvies en -correctie, maar ook de Franse taal ligt me heel na aan het hart. Vandaar ook mijn keuze voor Latijn-Moderne talen in het middelbaar. Bijles geven, lijkt me een heel welkome afwisseling op mijn andere professionele activiteiten, een afwisseling die me bovendien erg veel voldoening zou geven. In al mijn enthousiasme lijkt het me namelijk geweldig om mijn kennis te delen met anderen. Dat individueel of in een beperkt groepje doen, lijkt me dan weer heel tof omdat de aanpak dan stukken persoonlijker is.

Gent
Professionele bachelor in de journalistiek
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent/HUB Brussel/VIVES

Aksoy

Destelbergen

None

Bijles met Aksoy

Ik ben een leelrlingen uit 5 Industriele wetenschap (middelbaar) Ik wil graag mensen helpen Ik krijg zwaare studies van wiskunde en elek. En mech . Mensen die moeite hebben in het middelbaarschool kan ik helpen

Destelbergen

Katrien

Destelbergen

Derde graad

Bijles met Katrien

Als bijverdienste en omdat kennis macht is, die we best zoveel mogelijk verspreiden. Iemand helpen tot inzichten te komen en te steunen bij de vakken die voor mij zijn weggelegd maar voor iemand anders niet zo vanzelfsprekend lijken, geeft een voldoening die onbeschrijfelijk is.

Destelbergen
Derde graad