Bijles in Destelbergen

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Anke

Destelbergen

Master

Universiteit Gent

in het Vertalen - Nederlands, Engels, Spaans.

Bijles met Anke

Na mijn studies ben ik een half jaar naar Valencia gegaan om daar Engelse les te geven in een academie. Ik deed dat ongelooflijk graag. Eenmaal terug thuis was het moeilijk een soortgelijke job te vinden in België. Ik ben een andere job gestart, maar een deel van mij verlangt nog altijd om ook iets met lesgeven te doen. Bijles geven is voor mij daarvoor de ideale oplossing, zonder mijn huidige job te moeten opgeven.

Destelbergen
in het Vertalen - Nederlands, Engels, Spaans.
Master, Universiteit Gent

Hanne

Destelbergen

Bijles met Hanne

Als zelfstandige logopediste begeleid ik al dagelijks kinderen die het moeilijker hebben met de schoolse vakken zoals lezen, spelling, rekenen en taal. Dit is iets wat ik heel graag doe. Om dit nog vaker te kunnen doen naast de logopedische begeleiding die ik al geef, geef ik graag ook bijles/studiebegeleiding.

Destelbergen

Lennert

Gent

Master

Universiteit Gent

Specifieke Lerarenopleiding (onderwijsjaar na )

Bijles met Lennert

Als leerkracht in spé is het goed om extra ervaring op te doen. Ik leg graag moeilijke dingen op een eenvoudige en doorzichtige manier uit.

Gent
Specifieke Lerarenopleiding (onderwijsjaar na )
Master, Universiteit Gent

Ranjith

Destelbergen

Bijles met Ranjith

Ik ben een persoon die met veel plezier en motivatie kennis wil overdragen naar anderen! Als geduldig en communicatief iemand, met een goede kennis van management & MS Office, kan ik zeker mijn steentje bijdragen.

Destelbergen

Joachim

Gent

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Cel- en genbiotechnologie, bio-informatica, data analyse, linux systeem beheer

Bijles met Joachim

Ik geef graag les en wil mensen kennis bijbrengen. In mijn vorige job gaf ik training aan wetenschappers in het gebruik van Linux en in de analyse van gen-expressie data. Ik deed zelf data-analyse. Ik heb een brede kennis van statistiek, en kan assisteren bij de analyse van de data van thesissen (zoals ik regelmatig met familie doe).

Gent
Cel- en genbiotechnologie, bio-informatica, data analyse, linux systeem beheer
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Roos

Gent

Universiteit Gent

Bijles met Roos

Ik heb veel algemene vakken gehad in mijn bachelor (fysica, wiskunde, chemie, plantkunde, economie, statistiek, informatica, ...) en vind het tof als deze kennis een meerwaarde levert. Ik ben steeds bereid cursussen op te frissen, het is voor mij zo ook een goede herhaling van basiskennis. Bovendien heb ik plezier in anderen dingen bijleren.

Gent
, Universiteit Gent

Laure

Gent

Universiteit Gent

Bijles met Laure

Ik ben zelf erg geboeid door wiskunde en wetenschappen, en heb in het middelbaar al bijles wiskunde gegeven. Ik vond het telkens een voldoening om te zien hoe de afkeer voor wiskunde, want we kunnen eerlijk zijn, bij velen is die er (wat volledig onterecht is), steeds afnam.

Gent
, Universiteit Gent

Silke

Gent

Conservatorium Maastricht (Master)

Bijles met Silke

Sinds september ben ik gestart met de Specifieke Lerarenopleiding aan CVO Step Hasselt. Dit bevalt me wel en ik vind het interessant om mijn kennis over te dragen aan andere mensen en dan vooral kinderen en jongeren. Iemand iets bijleren of iets laten begrijpen geeft mij echt enorm veel voldoening. Voor het vak muzikale opvoeding is helaas niet echt bijles nodig, maar ik beschik over de nodige kennis van onze Nederlandse taal en een goede algemene basis. Ook vind ik het een absolute must om met kinderen en jongeren te werken.

Gent
, Conservatorium Maastricht (Master)

Fauve

Gent

Hogeschool Gent

Bijles met Fauve

Het geven van bijles is leuk, omdat je anderen iets kan bijbrengen. Daarnaast leer je zelf ook bij en dit is dus een win-win-situatie, wat het extra fijn maakt.

Gent
, Hogeschool Gent

Katrien

Destelbergen

Derde graad

Bijles met Katrien

Kennis is macht en dit moeten we best zoveel mogelijk verspreiden. Iemand helpen tot inzichten te komen en te steunen bij de vakken die voor mij zijn weggelegd, maar voor iemand anders niet zo vanzelfsprekend lijken, geeft een voldoening die onbeschrijfelijk is.

Destelbergen
Derde graad,

Studenten die we al konden helpen

 • Natasja uit Destelbergen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij gesproken Frans in het kader van zijn werk.

 • Thibau uit Destelbergen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij gesproken Frans in het kader van zijn werk.

 • Féline uit Destelbergen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van haar werk, o.a. woordenschat.

 • Karin uit Destelbergen

  Leerling 6e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van een opleiding tot steward.

 • Tatiana uit Destelbergen

  Leerling 1e leerjaar heeft begeleiding nodig om haar achterstand weg te werken, naar aanleiding van een lange afwezigheid.

 • Stefanie uit Destelbergen

  Volwassene zoekt ondersteuning bij Frans. Hij werkt als werfleider en zoekt hulp bij mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Hij heeft zeer weinig voorkennis.

 • Nina uit Destelbergen

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica.

 • Eva uit Destelbergen

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica.

 • Linda uit Destelbergen

  Bachelorstudente Verpleegkunde (HoGent) heeft scriptiebegeleiding nodig. Deadline van de scriptie is augustus, thema is TBC. Het gaat om een inhoudelijke en structurele ondersteuning, o… Lees meer

 • Isabelle uit Destelbergen

  Student Digital Arts & Entertainment (game graphic productions, Howest Kortrijk) heeft hulp nodig bij de voorbereiding van zijn herexamen programmeren. Hij moet een opdracht maken tegen… Lees meer

 • Noah uit Destelbergen

  Student Digital Arts en Entertainment (game graphic productions) (Howest Kortrijk) heeft hulp nodig bij de voorbereiding van zijn herexamen programmeren. Voornamelijk problemen met Java… Lees meer

 • Paula uit Destelbergen

  Studente 1e bachelor Health Care Management (HoGent) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels, in het kader van een herexamen in de zomer. Ze heeft nooit Engels gekregen op schoo… Lees meer

 • Guusje uit Destelbergen

  Leerlinge uit het 5de middelbaar Latijn-Grieks (Sint-Janscollege) zoekt wekelijkse ondersteuning bij Grieks. Haar percentage zakt jaarlijks -> nu had ze slechts 33% voor het examen Grie… Lees meer

 • Laura uit Destelbergen

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Jay uit Destelbergen

  1e BA studente bedrijfsmanagement wilt bijles Frans ter voorbereiding van het examen in juni: overlopen van de cursus, extra oefeningen maken en oefenen op conversatievaardigheden. Ze i… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.