Bijles in Gentbrugge

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Scott uit Wetteren

  Studente Graduaatsopleiding Programmeren (Artevelde) heeft begeleiding nodig bij JavaScript, in het kader van een examenopdracht (deadline: 12 juni). Het gaat om het maken van een movie… Lees meer

 • Kaoutar uit Gent

  Kaoutar zit in het 2de jaar van Graduaat Maatschappelijk werk. Ze zou graag hulp hebben bij het vak systeem geriatrie.

 • Sandra uit Gent

  Bachelorstudent Moraalwetenschappen heeft begeleiding nodig bij het vak Logica I.

 • Cédric uit Melle

  Leerling (9 jaar) met dyslexie (zware vorm), dyscalculie, autisme, groei- en ontwikkelingsachterstand heeft huiswerkbegeleiding nodig. Hij volgt een persoonlijk traject in het gewoon on… Lees meer

 • Charlotte uit Gent

  Moeder wenst begeleiding bij wiskunde en Nederlands voor haar dochter die in het 5de leerjaar zit. Bij Nederlands liggen de moeilijkheden vooral bij de werkwoorden, het spreken zelf gaa… Lees meer

 • Peter-Jan uit Melle

  Een leerling uit het 3e leerjaar zoekt hulp bij begrijpend lezen en WO.

 • Elise uit Destelbergen

  Leerlinge in het 5e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft extra hulp nodig bij fysica, meer bepaald bij het hoofdstuk rond elektrisch kracht: elektriciteit, elektrische krach… Lees meer

 • Wendelien uit Gent

  Student graduaat elektromechanica heeft begeleiding nodig bij elektriciteit: pneumatica en hydraulica.

 • Ellen uit Gent

  Student uit het 3e jaar audiologie wil ondersteuning bij akoestiek (Psycho-akoestiek en effecten van geluid, Omgevings- en bouwakoestiek, Zaalakoestiek en Akoestische modellen).

 • Wendy uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde en Frans.

 • Robin uit Melle

  Leerling 6e leerjaar heeft een studiebegeleiding nodig. Zijn moeder geeft aan dat hij geen goede studiemethode heeft en moeite heeft met het opvolgen van taken.

 • Yones uit Lochristi

  Yones zit in het 5de middelbaar industriële wetenschappen zou graag hulp hebben bij fysica. De leerstof gaat over isobaren, isochoren, isothermen, gaswetten en adeabaat proces.

 • Linda uit Wetteren

  Leerling in het 4de middelbaar zoekt hulp bij fysica en wiskunde. Tijdens de lessen fysica kan hij vaak niet volgen doordat de docent het op een te hoog niveau uitlegt. Hierdoor bouwt e… Lees meer

 • Kris uit Gent

  Eerstejaarsstudent Ingenieur Biowetenschappen zoekt bijlessen voor programmeren via Python. Concreet betreft het basis/numpy en matplot.

 • Farish uit Destelbergen

  Student eerste bachelor Diergeneeskunde (UGent) zoekt begeleiding bij het vak biomedische fysica en radioprotectie. De prof gaat heel snel door de 'basis' van fysica (zoals kinetica, ar… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Gentbrugge die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Gentbrugge die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Gentbrugge? Dat is evengoed een optie.
Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent uit regio Gentbrugge voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!

Top bijlesaanvragen

hulp in Gentbrugge, bijles thuis, bijles Gentbrugge, bijles thuis krijgen, bijles Frans Gentbrugge, bijles aan huis in Gentbrugge, repetitor in Gentbrugge, zomer bijles, dyscalculie bijles