Bijles in Ledeberg

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,6/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Erwin uit Gent

  Leerlinge in het 6e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ze begrijpt de theorie, maar heeft vooral moeilijkheden om de theorie toe te passe… Lees meer

 • Ilyas uit Gent

  Student 1e bachelor Handelswetenschappen (UGent) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, in het kader van zijn herexamens op 18 en 20 augustus. De te kennen hoofdstukken zijn: functies va… Lees meer

 • Gieskens uit Gent

  Leerling uit het 2e middelbaar ASO (5u wiskunde) wil hulp bij wiskunde. Het gaat zowel om meetkunde als om getallenleer. De materie is moeilijk voor de hele klas, maar de leerling moet… Lees meer

 • Lenny uit Gent

  Leerling uit het 4e middelbaar ASO zoekt hulp bij wiskunde. Momenteel gaat het o.a. om analytische meetkunde (loodrechte stand van rechten, afstand van een punt tot een rechte en binnen… Lees meer

 • Zakariya uit Gent

  Studente 3de middelbaar ASO humane wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Ze is net van school veranderd en heeft daardoor een achterstand opgebouwd.

 • Alex uit Gent

  Student 2de bachelor Farmacie (UGent) wenst begeleiding bij fysica.

 • Saskia uit Gent

  Student uit 4de middelbaar TSO richting van het Steiner onderwijs zoekt ondersteuning bij wiskunde.

 • Tayla uit Gent

  Werkstudent(e) zit in het schakelprogramma "master of science" business en economics ter voorbereiding van de master marketing aan de Ugent en is op zoek naar begeleiding voor de vakken… Lees meer

 • John uit Gent

  1e BA studente Industrieel ingenieur: Biowetenschappen (UGent) heeft extra ondersteuning nodig bij calculus.

 • Jeffrey uit Gent

  Studente 6de middelbaar Beeldende Vorming wenst ondersteuning voor wiskunde, chemie en fysica. Ze haalt zelf de leerstof van wiskunde en wetenschappen (ASO niveau) in. De nadruk zal bij… Lees meer

 • Andrea uit Gent

  Student schakeljaar industrieel ingenieur biochemie wenst begeleiding bij het vak calculus. Ze heeft het vak zelf nog niet meegedaan en neemt dit nu op tijdens de herexamens. Het is een… Lees meer

 • Annelien uit Gent

  Annelien zit in het 2e middelbaar (Latijn) en zoekt begeleiding bij wiskunde. Een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof is wat zij nodig heeft.

 • Babs uit Gent

  Student 2de middelbaar Maatschappij en Welzijn zoekt hulp bij het vak wiskunde. Haar punten zijn fluctuerend, met ook vaak tekorten, vorig jaar ging dit ook al moeilijker. De ouders wen… Lees meer

 • Yasmin uit Gent

  Studente 6de middelbaar humane wetenschappen zou graag hulp hebben bij Wiskunde, Natuurwetenschappen, en aardrijkskunde.

 • Tessa uit Gent

  Student 6de middelbaar Industriële Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde, hij heeft hiervoor een herexamen deze zomer. Deel van de moeilijkheden liggen bij gebrek aan planning e… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Bijles is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Ledeberg die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Ledeberg die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Ledeberg? Dat is evengoed een optie.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent in de buurt van Ledeberg) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

bijles door studenten, repetitor in Ledeberg, privé leerkracht, bijles Ledeberg, privé lessen, studiebegeleiding Ledeberg, bijles aan huis in Ledeberg, bijles hoger onderwijs, bijles gezocht in Ledeberg