Bijles in Vlaanderen

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Zarraida uit Gent

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde en Nederlands.

 • Bouke uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. hoofdrekenen en bewerkingen.

 • Kelly uit Gent

  Student uit het 1e jaar ICT (hoger onderwijs) wil ondersteuning bij javascript. Hij moet op 23 december een taak indienen en zoekt bijkomende hulp.

 • Charles uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Talia uit Gent

  Bachelorstudent Moraalwetenschappen heeft begeleiding nodig bij het vak Logica I.

 • Ine uit Gent

  Leerlinge zoekt ondersteuning wiskunde (fysica en chemie) ter voorbereiding van het ingangsexamen Geneeskunde.

 • Aziza uit Merelbeke

  Student 3e bachelor Energietechnologie (Odisee) met lichte vorm van autisme heeft begeleiding nodig bij zijn bachelorproef. Het gaat om hulp bij het schrijven en bij de voorbereiding va… Lees meer

 • Muktha uit Gent

  Bijles NT2 gezocht. Deze persoon heeft reeds lessen Nederland achter de rug (A2) maar vond de aanpak te theoretisch en dus onvoldoende praktijkgericht.

 • Corentin uit Gent

  Studente uit de 2e bachelor Audiologie (UGent) wenst een begeleiding fysica op te starten. De studente heeft voornamelijk problemen met de oefeningen in de cursus.

 • Sander uit Gent

  Een studente die is gestart in het 6e leerjaar zoekt wekelijkse begeleiding. De familie is juist verhuisd naar België. De studente haar Nederlands is goed, maar ze zal voor het eerst Fr… Lees meer

 • Charles uit Melle

  Een leerling uit het 3e leerjaar zoekt hulp bij begrijpend lezen en WO.

 • An uit Gent

  Een bachelorstudent Elektromechanica zoekt begeleiding bij het vak Meet- en Regeltechnieken / Regelkringen, in het kader van een herexamen op op 31 augustus.

 • Simone uit Merelbeke

  Een leerling uit het 6e leerjaar zoekt begeleiding bij wiskunde en WERO. De leerling is ook op zoek naar een juiste studiemethode.

 • Ine uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar (11 jaar) met dyscalculie, hoogsensitiviteit en gedeeltelijke hoogbegaafdheid heeft begeleiding nodig bij wiskunde, Frans en Nederlands. Voor deze vakken haalt ze … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Vlaanderen, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
Als jullie dat wensen, is de bijles aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Vlaanderen. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent in regio Vlaanderen. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.

Top bijlesaanvragen

bijles wiskunde Vlaanderen, bijles aan huis in Vlaanderen, bijlesgever gezocht, repetitor in Vlaanderen, bijles thuis, bijles secundair onderwijs, bijlesleraar gezocht, huiswerkbegeleiding Vlaanderen, studiebegeleiding Vlaanderen